Menu

Fotbal

Liga mistrů

AS Monaco – FC Barcelona

2:1

2. poločas (1:1)

19.09.2024, 21:00 • Stade Louis-II, Monaco • 1. kolo • Vojtěch Martinek (@mrtnkv)

live na Tipsport: 1.13 6.8 35.0 Předzápasové kurzy: 4.36 - 4.29 - 1.76 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

75

Rozhodčí rozpletl celou situaci a uděluje žlutou kartu Iñigu Martínezovi (BAR), který do Singa tvrdě strčil. Soupeř se mezitím zotavil a může hrát dál. (22:37:02)

74

Dění se na malou chvíli zastaví, Singo zůstává ležet na trávníku. Přiznám se, že nevím, co se tam teď stalo, ale určitě to pro domácího zadáka nebylo příjemné.

73

Vanderson na levém křídle ubránil Yamala jen za pomoci faulu, sudí vrací míč do držení hostů.

71

71. George ILENIKHENA - 2:1

71

Monaco právě vstřelilo branku!
Omlouvám se všem fanouškům Barcelony, tohle jsem zakřikl! Sázka na novou tvář v útoku Adimu Hütterovi vyšla na jedničku: talentovaný GEORGE ILENIKHENA našel skulinu za španělskou defenzívou a poté, co zpracoval Vandersonův dlouhý pas, proběhl do šestnáctky a bez obtíží překonal ter Stegena – 2:1!

70

Míříme do posledních dvaceti minut základní hrací doby a zatím se zdá, že body se budou dělit. Ani jedné straně se teď nedaří prorazit dopředu.

69

Střídání v týmu AS Monaco:
ze hřiště odchází Takumi Minamino, přichází Folarin Balogun,
ze hřiště odchází Iljás ben Seghír, přichází Caio Henrique.

67

Vanderson zůstává sedět na hrací ploše, zdravotníci prozatím zůstávají v zámezí. S domácím obráncem to nevypadá vážně, zřejmě bude pokračovat.

66

Hra se nese v celkem klidném tempu, Cubarsí posílá míč až úplně dozadu na pozorného ter Stegena. Uvidíme, zdali se blaugraně podaří přenést hru vpřed.

65

V ochozech to zašumělo po nepřesném zakončení žolíka Ilenikheny, jenže i kdyby se střídající borec prosadil, gól by neplatil. Monako bylo opět v ofsajdu.

64

Chaosu v hostující šestnáctce hodlal využít Minamino, jehož projektil se ale z chumlu těl odrazil nad svatyni. Sudí obratem nařizuje další rohový kop.

63

Akliouche pokládá míč k rohovému praporku, před ter Stegenem nyní bude znovu pěkně rušno.

62

Golovin padá k zemi po faulu Casada. Domácí se vrací na míč, Köhn si může oddechnout.

61

Barcelona se po delší době přesunula do útoku, dotěrní protihráči se snaží její kombinaci narušit a nenechávají jim ani centimetr pažitu bez boje.

60

Slibný nápor domácího výběru už poněkolikáté v zápase ukončuje útočný faul. To je něco, co dnes Monako hodně sráží. Ter Stegen bude rozehrávat.

59

Střídání v týmu AS Monaco:
ze hřiště odchází Breel Embolo, přichází George Ilenikhena.

58

Zajímavou pasáž hry na moment zastaví střídání, do hry naskočí talentovaný útočník Ilenikhena.

56

56. Vandersonovu pěknou střelu vytáhl mimo bránu ter Stegen.

AS Monaco – FC Barcelona

2:1

2. poločas (1:1)

Zpět na online

Branky: 16. Akliouche, 71. Ilenikhena (Vanderson) – 28. Yamal (Casadó)

Karty:   30. ben Seghír (ASM), 36. L. Camara (ASM) – 75. I. Martínez (BAR)   10. E. García (BAR)

AS Monaco: Köhn – Vanderson, Kehrer, Salisu, Singo – Zakaria (C), L. Camara (46. Golovin) – Akliouche, Minamino (69. Balogun), ben Seghír (69. C. Henrique) – Embolo (59. Ilenikhena).
Náhradníci: Liénard – Teze, Matazo, Ouattara, Diatta, Magassa.

Trenér: Adi Hütter.

FC Barcelona: ter Stegen (C) – Koundé, Cubarsí, I. Martínez, Balde – Casadó, E. García – Yamal, Pedri, Raphinha – Lewandowski.
Náhradníci: Peña, Astralaga – F. Torres, Fati, Torre, Victor, Fort, G. Martín, Domínguez, A. Cuenca, G. Fernández, T. Fernández.

Trenér: Hansi Flick.

Rozhodčí: Lindhout – Honig, Inia (NED).