Menu

Fotbal

Liga mistrů

Stade Brestois 29 – SK Sturm Graz

0:0

před zápasem (-:-)

19.09.2024, 21:00 • Stade Francis Le Blé, Brest • 1. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.97 3.68 4.02 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Stade Brestois 29

Domácí Brest vstupuje do dnešního souboje v pozici favorita, a to i přesto, že se mu v letošním ročníku tolik nedaří. Brest totiž loni obsadil třetí místo francouzské Ligue 1 a zajistil si účast v Lize mistrů. Letos však v lize ve čtyřech kolech získal jen tři body a krčí se na čtrnáctém místě. Od sestupových pozic jej dělí pouze lepší skóre. O víkendu Brest prohrál 1:3 na půdě PSG. Domácí kouč navíc nemůže spoléhat na duo Locko, Lees-Melou. Nechybí ale Romain Del Castillo, který letos vstřelil dvě branky. (20:51:21)
Sturm Graz

Rakouský celek loni ovládl rakouskou Bundesligu o dva body před Salzburgem. Díky tomu si zajistil postup do Ligy mistrů. Do sezóny navíc vstoupil sérií čtyř ligových výher v řadě a vévodí tabulce rakouské ligy. V domácím poháru pak přehrál Ried 3:1 a zajistil si postup do další fáze. Poslední soutěžní duel však Graz odehrál poslední srpnový den. Od té doby sehrál jen přátelský duel s Kapfenbergem, který přehrál 4:1. V loňském ročníku evropských pohárů došel Graz do osmifinále Evropské konferenční ligy, kde vypadl s Lille.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Ligy mistrů mezi Stade Brestois 29 a SK Sturm Graz.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

Stade Brestois 29 – SK Sturm Graz

0:0

před zápasem (-:-)

Zpět na online