Menu

Další

Olympijské hry - Vodní slalom

C1 – muži

Vítěz: N. Gestin (FRA)

konec

29.07.2024, 17:20 • Finále • Jan Vojkůvka (@JanVojkuvka)

12

To nejlepší na konec! Nicolas Gestin deklasoval všechny kanoisty, rozdrtil je! Čas 91,36 v cíli je o pět a půl sekundy rychlejší než zajel Adam Burgess!

11

Travé bude bez medaile! Má dotyk na čtrnáctce a rychlost jízdy mu nestačila k tomu, aby se dostal mezi první tři. Je čtvrtý a Slovák Matej Beňuš bude nejhůř bronzový!

10

Tasiadis takřka zopakoval svou jízdu ze semifinále, což mu ale nestačí na první místo a Burgess má jistou medaili! Němec je třetí a odsouvá Lukáše Rohana z medailových příček!

9

Burgess projel trať čistě a rychle! Dostává se na čelo s časem 96,84 a je velmi blízko k olympijské medaili! Stačí mu porazit už jen jednoho soupeře.

8

Savšek oficiálně neprojel bránou číslo pět a jeho čas 94,93, který zaznamenal v cíli, neplatí! Savšek je až sedmý. Vrazil lodí do tyče, která se rozhoupala a při průjezdu ho obkroužila.

7

Byla to skvělá jízda až do poslední brány! V ní hrubka připravila Jegoua o průběžné vedení, jelikož se dotkl tyče branky. Dvousekundová penalizace znamená třetí místo s časem 98,52.

4

No tak to je hrůza! Zpětně byla Bourhisovi zapsána padesátisekundová penalizace za neprojetou bránu. Podle všeho tam neprotlačil celou hlavu.

4

Bourhis vystrkuje drápy! Stejně jako v semifinále projel trať čistě bez jediné penalizace a tentokrát i o poznání rychleji! Čas 95,78!

3

Druhá polovina trati v podání Lukáše Rohana

3

Obrovská škoda té jedné penalizace! Čas jízdy měl totiž hodnotu 96,09, což by možná bylo i na medaili! Jenže dvě sekundy k tomu za dotyk znamenají čas 98,09 a druhé místo za Beňušem.

3

A teď Lukáš Rohan. Je to obhájce stříbra z Tokia, v Paříži se mu ale zatím až tolik nedaří. Potřebuje zajet nejlepší jízdu, kterou tu prozatím nepředvedl.

2

To bylo ale úplně o něčem jiném! Oproti semifinále zajel Beňuš výborně, vyhnul se dotykům, neměl ani nějaký zásadnější zásek či podjezd brány. Na toho nejlepšího, pokud ten nebude chybovat, to asi stačit nebude, ale momentálně se vyhřívá na prvním místě s časem 97,03!

C1 – muži

Vítěz: N. Gestin (FRA)

konec

Zpět na online