Menu

Další

Olympijské hry - Vodní slalom

C1 – muži

Vítěz: N. Gestin (FRA)

konec

29.07.2024, 15:30 • Semifinále • Jan Vojkůvka (@JanVojkuvka)

16

Naprostá dominance! Rychlá a dravá jízda, v podstatě bez chyb, takřka dokonalá! Gestin si vyjel čas 93,12 a poráží druhého v pořadí Traveho o více než tři a půl sekundy!

13

Nestihl to. Ivaldi si vyjel čas 108,20 a ve finále na 99 % nebude! Je až druhý pod čarou.

13

Obrovská chyba při nájezdu na válec před bránou číslo sedm! Aby se vyhnul tomu, že mine bránu, musel se zaseknout a korigovat směr lodi. To ho stálo ohromné množství času.

11

Miguel Trave předvedl výbornou jízdu, vypořádal se i s nepříjemnou situací, kdy se mu za válcem zvedl předek lodi. V čase 96,69 přebírá průběžné vedení v semifinále!

10

Čistou a velmi rychlou jízdou se prezentoval Němec Sideris Tasiadis! Tomu se povedlo všechny zapeklité úseky trati projet jen s nepatrnými zádrhely, díky čemuž se dere do čela semifinále s časem 96,74!

9

Na osmnáctce a třiadvacítce, tedy úplně poslední bráně, přišly další doteky. Polák Hedwig je až šestý, Na jeho úkor postupuje do finále Beňuš!

7

Američan Casey Eichfeld minul bránu číslo pět a soutěž tím pro něj v podstatě končí! Lukáš Rohan má jistotu finále!

6

Beňuš má bohužel problém. Měl dva doteky na dvojce a šestnáctce a k tomu se nechal jednou podjetím strhnout proudem. Jeho čas je 102,59 a figuruje až na čtvrtém místě. Ale samozřejmě, šance na postup existuje.

5

Lukáš Rohan dopádloval do cíle v čase 99,54. Zatím to není jistota postupu do finále, je třetí.

5

Ale nyní už je připraven na startu obhájce stříbra Lukáš Rohan!

C1 – muži

Vítěz: N. Gestin (FRA)

konec

Zpět na online