Menu

Fotbal

Chance Národní Liga

AC Sparta Praha B – FC Sellier & Bellot Vlašim

2:2

konec (1:0)

19.05.2024, 17:00 • 29. kolo • Daniel Ryl (@D_Ryl)

Tipsport: 1.85 3.9 3.49 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Sparta B právě vstřelila branku!
Sparta se přeci jen dočkala po dalším nešťastném momentě, kdy obrana Vlašimi neodhadla míč. Michl utíkal tváří v tvář na Vágnera, ale ještě posunul míč do strany na DANIELA RUSE, který se sice dostal do úhlu, přesto si připravil míč a poslal ho do sítě.

68

Vlašim právě vstřelila branku!
Šťastný, leč zasloužený obrat Vlašimi! Zdánlivě ztracenou kombinaci před vápnem zakončil prudkou střelou Planka, jehož střelu nešťastně tečoval ADAM ŠEVÍNSKÝ do protipohybu Nalezinka.

47

Vlašim právě vstřelila branku!
Tohle střídání byla trefa do černého! DANIEL ŠMIGA se po trpělivém útoku Vlašimi dostal před vápnem k míči a utaženou střelou na přední tyč zaskočil Nalezinka.

12

Sparta B právě vstřelila branku!
A přece jen RADEK ŠILER udeřil! K útočníkovi Sparty se po nešťastné rozehrávce soupeře míč rychle vrátil, a přestože se mu ve vápně zprvu zapletl mezi nohy, nakonec ho dokázal poslat k protější tyči.

AC Sparta Praha B – FC Sellier & Bellot Vlašim

2:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 12. Šiler, 87. Rus – 47. Šmiga, 68. Ševínský (vla.)

Karty:   90+2. Ševínský (SPB) – 64. Šmiga (VLA), 73. Nogha (VLA)

AC Sparta Praha B: Nalezinek – Uhrinčať, Ševínský, Jedlička – Penxa, Holoubek, Večerka, Váňa (80. Lehocký) – Hranoš (65. D. Michl), Šiler, Mokrovics (56. Rus).
Náhradníci: E. Kolář – Jonáš.

Trenér: L. Loučka

FC Sellier & Bellot Vlašim: M. Kolář (46. Vágner) – F. Dostál, Kulhánek, Nogha – Musil (90+4. Biegon), Planka – Li. Pernica, Šubert (81. Onije), Heppner (46. Kurka), Beran – Vachoušek (46. Šmiga).
Náhradníci: Lacík, Kareem.

Trenér: M. Hyský

Rozhodčí: Batík – Líkař, Malimánek