Menu

Fotbal

3. Česká fotbalová liga (A)

FK Příbram – FK Dukla Praha B

0:0

před zápasem (-:-)

20.09.2024, 18:00 • Na Litavce, Příbram • 7. kolo • Jakub Holínka

Tipsport: 1.39 4.22 4.69 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Vzájemné zápasy

Dnes to bude mezi Příbramí a rezervou pražské Dukly první vzájemné měření sil. Mírným favoritem je domácí Příbram, béčkol Dukly ale jistě nedá svou kůži lacino. (14:09:18)
FK Dukla Praha B

Rezervní tým pražské Dukly je v posledních letech pravidelným účastníkem České fotbalové ligy. V uplynulé sezóně se béčko Dukly pohybovalo ve spodní polovině tabulky a nakonec z toho bylo 11. místo se ziskem 36 bodů. Body přitom sbírala Dukla hlavně na hřištích soupeřů, kde jich získala hned 21. Zato před vlastními fanoušky se Dukla trápila, za celou sezonu bodovaly naplno doma jen dvakrát a byla v tomto ohledu nejhorším celkem soutěže. Mužstvo střelecky táhl s 9 góly 22letý forvard Filip Lehký, který ale po sezoně odešel na hostování do druholigové Vlašimi. Svěřenci trenéra Michala Kolomazníka v novém ročníku zatím střídají výhry s porážkami, po šesti kolech mají vyrovnanou bilanci 3-3 a v tabulce jim patří 7. místo. V posledním ligovém kole zavítala Dukla na půdu nováčka z Chomutova a i díky dvěma zásahům 20letého japonského forvarda Šoji Acuty zvládla gólovou přestřelky lépe a zvítězila 4:3.
FK Příbram

Fotbalový klub z Příbrami byl v posledních téměř třech dekádách až na pár vyjímek pravidelným účastníkem naší nejvyšší soutěže, přičemž maximem je 4. místo ze sezony 2000/01. Po sezoně 2020/21 se ale Příbram musela s první ligou rozloučit a následující tři sezony bojovala v úroveň níže. Loňský ročník druhé ligy se ale fotbalistům Příbrami hrubě nevydařil a po konečné 15. příčce se ziskem 35 bodů se na úkor horšího skóre oproti Jihlavě musela poroučet až do České fotbalové ligy. Mužstvo loni střelecky táhl šestigólový Jakub Nečas, ten už ale od nové sezony obléká dres Táborska. Svěřenci lodivoda Jiřího Kohouta vstupovali do sezony jako jeden z favoritů České fotbalové ligy a předsezónní prognózy se jim zatím daří vcelku naplňovat. Po šesti odehraných kolech jsou s bilancí čtyř výher a dvou porážek na děleném 3. místě tabulky. Sérii čtyř výher v řadě utla až v minulém kole překvapivá domácí porážka 0:1 s akademií Táborska. Střelecky se zatím nejvíce daří 22letému záložníkovi Dominiku Vottovi, který už se prosadil pětkrát.
Hezký páteční podvečer všem milovníkům fotbalu! Na programu je 7. kolo České fotbalové ligy skupiny A a utkání mezi FK Příbramí a FK Duklou Praha B. Výkop proběhne na stadionu Na Litavce v Příbrami v 18:00 hodin, tak si na tento čas nic neplánujte, jste srdečně zváni k našemu přenosu.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

FK Příbram – FK Dukla Praha B

0:0

před zápasem (-:-)

Zpět na online