Menu

Fotbal

3. Moravskoslezská fotbalová liga

FC Zlínsko – SK Hanácká Slavia Kroměříž

0:0

před zápasem (-:-)

20.09.2024, 16:30 • Stadion Otrokovice • 8. kolo • Matěj Skula

Tipsport: 2.91 3.86 1.77 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Hlavním rozhodčím dnešního utkání byl zvolen Jiří Slabý, na čarách mu pak budou asistovat Michal Grečmal a Roman Labaš. Delegátem Fotbalové asociace je Rudolf Volf. (20:19:28)
Hanácká Slavia Kroměříž
Fotbalisté Kroměříže si zatím po sestupu z druhé ligy vedou o patro níže velmi dobře. Z šesti zápasů totiž pětkrát vyhráli a ztratili body jen při remíze s Rosicemi, navíc mají oproti zbytku ligy k dobru ještě dohrávku třetího kola s béčkem Karviné. I bez tohoto utkání ale vede Hanácká Slavia tabulku celé MSFL s šestnácti body na kontě.
Právě v posledním zápase svěřenci trenéra Romana Dobeše narazili na Slovan Rosice. Hosté ze Zlínského kraje se sice dostali zásluhou dvou branek Lukáše Holíka a gólu Davida Moučky až do tříbrankového vedení, ve druhé části hry ale přišel nečekaný zvrat. Nejprve totiž snížil v 58. minutě Goj, o patnáct minut později skóroval i Jiří Koláčný a když v 87. minutě vyrovnal Rimovics, byl stav utkání 3:3. Ten už vydržel až do závěrečného hvizdu, po kterém si tak Kroměříž připsala do tabulky jen bod za remízu 3:3.
I hráči Hanácké Slavie měli minulý víkend volno, neboť i jejich zápas na domácí půdě s Uherským Brodem byl odložen.
FC Zlínsko
Fotbalový klub z Otrokovic se nachází po sedmi odehraných kolech na pátém místě tabulky Moravskoslezské fotbalové ligy, a to se ziskem 12 bodů. Stejný počet bodů nasbíralo i béčko Zlína, na první tři příčky pak ztrácí Zlínsko čtyři body.
V posledním odehraném zápase čekal na svěřence kouče Lubomíra Aldera B-tým Karviné. V prvním poločase jsme na gól čekali ve Slezsku marně, ve druhé půli ale otevřel skóre domácí nigerijský útočník Mustapha Ojora. Hosté poté trochu na soupeře zatlačili, ale míč do sítě nedostali a naopak na druhé straně pojistil výhru Karviné v nastavení Ayaosi. Zlínsko tak odjelo domů s prázdnou.
O minulém víkendu se otrokovický klub měl utkat na půdě nováčka ze Strání, ale celé ligové kolo bylo kvůli hrozbě záplav odloženo.
Zdravím všechny fotbalové fanoušky u šlágru osmého kola Moravskoslezské fotbalové ligy. Na půdu v tabulce pátého Zlínska přijede Kroměříž, která zatím ztratila v dosavadním průběhu sezony pouhé dva body. Dokáže domácí klub z Otrokovic připravit hostům první porážku v sezoně? To se dozvíme kolem půl sedmé odpoledne, samotný zápas však startuje už v 16:30 a k jeho sledování jste srdečně zváni. Příjemnou zábavu!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.

FC Zlínsko – SK Hanácká Slavia Kroměříž

0:0

před zápasem (-:-)

Zpět na online

Rozhodčí: J. Slabý – M. Grečmal, R. Labaš