Menu

Fotbal

3. Moravskoslezská fotbalová liga

FC Hlučín – FC Slovan Rosice

0:0

před zápasem (-:-)

20.09.2024, 18:00 • Městský stadion Lumíra Kota • 8. kolo • David Bochňák

Tipsport: 2.06 3.54 2.51 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Poslední vzájemné zápasy
Oba týmy se spolu střetávají pravidelně. Minulou sezónu platilo, že byl vždy úspěšnější domácí tým.

7.6.2024
FC Slovan Rosice 2:0 (0:0) FC Hlučín
Branky: 72. Oborný, 77. Charles

3.11.2023
FC Hlučín 2:1 (1:1) FC Slovan Rosice
Branky: 10. Mládek, 87. Zajíček – 21. Matula (11:10:03)
FC Hlučín
Celek ze Slezska se aktuálně nachází na 8. místě tabulky, na kterém má při blianci 3-1-3 a skóre 8:6 celkem 10 bodů. Trenér Lukáš Černín si určitě představoval lepší vstup do sezóny. Na domácím hřišti odehrál už čtyři utkání, ale bilance je 0-1-3. Naposled se v Hlučíně představil Uničov, který si odvezl tři body za výhru 1:0. Pět dní zpět se v Hlučíně představilo béčko Slovácka, které s domácím týmem remizovalo 1:1. Venku je to ale jiná káva, tam je Hlučín stoprocentní.

Hlučín má problém s produktivitou, osm branek za sedm zápasů je velmi málo. Hned tři hráči mají po dvou brankách, je jim kapitán Radim Plesník, křídelník Ondřej Moučka, a také nová akvizice Muhammed Abdoulkarim.

Právě útočník z Nigérie přišel do Hlučína před touto sezónou vypomoct ofenzívě. Na hostování přišel z Baníku Ostrava. Z této destinace přišel do útoku pomoci i Marek Havran, který zatím ale příliš prostoru nedostává.
FC Slovan Rosice
Celek z Jihomoravského kraje se aktuálně nachází na 6. místě tabulky, na kterém má při bilanci 3-2-2 a skóre 14:13 celkem 11 bodů. Svěřenci trenéra Petra Čuhela neměli ideální vstup do soutěže, neboť nejprve prohráli na půdě nováčka z Hlubiny 0:4, a poté nestačili doma na Třinec (0:1). Poté ale začali sbírat body a od zápasu s Třincem v lize neprohráli. V posledním kole navíc dokázali obrat doma o body Kroměříž. Sice prohrávali poločas 0:3, skvělým výkonem v druhé půli ale dokázali zápas srovnat.

Nejlepšími střelci týmu jsou Adam Fila a Jiří Koláčný, oba mají na kontě po třech brankách. Oba hráči jsou stálicemi týmu, Fila začíná v klubu šestou sezónu, jeho spoluhráč Koláčný pátou.

Mezi největší posily patří například Jiří Oulehla, který přišel z Kroměříže a minulou sezónu odehrál v druhé nejvyšší soutěži. Novou akvizicí je i Renards Rimovics, devatenáctiletý hráč z Lotyšska přišel na hostování z druholigové Líšně.
3. Moravskoslezská fotbalová liga je po týdenní pauze zpět a můžeme se tak těšit na atraktivní zápasy. V pátek v rámci 8. kola se FC Hlučín představí na domácí půdě, kde vyzve tým FC Slovan Rosice. Tento zápas Vám v tomto textovém přenosu přiblížíme.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

FC Hlučín – FC Slovan Rosice

0:0

před zápasem (-:-)

Zpět na online

Rozhodčí: Tomáš Ehrenberger – Petr Mrázek, Alexandr Černoevič