Menu

Fotbal

Liga mistrů

Feyenoord Rotterdam – Bayer Leverkusen

0:4

konec (0:4)

19.09.2024, 18:45 • Stadion Feijenoord 'De Kuip', Rotterdam • 1. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 4.83 4.35 1.69 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Úvodní poločas patřil Leverkusenu, který tak čtyřmi brankami rozhodl o svém vítězství. Feyenoord udělal mnoho chyb a svůj výkon zlepšil po změně stran. Ovšem kromě optického tlaku chyběla kombinaci větší nápaditost, a tak se soupeř snadno bránil. Domácí celek dal sice v duelu dva góly, avšak oba pro ofsajdy nemohly platit.

Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek večera, třeba u sledování dalších přenosů z Ligy mistrů, které startují zhruba za dvacet minut. (20:38:43)

90+2

Konec zápasu.

90+2

Jeyland Mitchell poslal parádní pas do ulice, kam si nabíhal jeho spoluhráč. Ovšem z branky se vydal Lukáš Hrádecký, čímž uhájil čisté konto.

90+1

Za rozhodnutého stavu už není potřeba moc nastavovat. Hlavní rozhodčí přidal pouhé dvě minuty navíc.

90

Centr se od rohového praporku kroutil do branky, a tak ho Timon Wellenreuther poslal na další roh. Ovšem ani po něm nedošlo na ohrožení brány.

89

Domácí fanoušci začali opouštět tribuny. V samotném závěru rozehraje německý mistr teprve první roh v utkání.

88

Dávid Hancko si vyvezl míč, který si před vápnem narazil. Slovenský obránce pokračoval blíže k brance. Ovšem střílený centr mířil jen na Lukáše Hrádeckého.

87

Z levé strany centroval před branku Amine Adli. Po míči se skluzem natahoval Patrik Schick, který ale balon nedosáhl.

86

Na levé straně spěchal dopředu Jeanuel Belocian, který u vápna přihrál do středu hrací plochy, kde osobní souboj prohrál Amine Adli.

85

Za druhý poločas by si domácí mužstvo zasloužilo vsítit alespoň jeden gól. Anis Hadj Moussa sice centroval před branku, kde ve vzduchu vládnul Edmond Tapsoba.

84

Exequiel Palacios se snažil vyvést míč, ale dobře se vrátil Ajase Ueda, jenž vybojoval míč pro domácí celek. Na druhou stranu se vydal Chris-Kévin Nadje, jenž nepřešel přes Piera Hincapiého, jehož navíc fauloval.

82

Patrik Schick je sice na hrací ploše, ale přišel za rozhodnutého stavu. Navíc Leverkusen už se nikam nežene, a tak je český útočník utopený mezi stopery.

81

Střídání v týmu Bayer Leverkusen:
ze hřiště odchází Alejandro Grimaldo, přichází Jeanuel Belocian,
ze hřiště odchází Granit Xhaka, přichází Exequiel Palacios.

80

Za vápnem se nacházel střídající Chris-Kévin Nadje, který naznačil střelu, ale místo toho stejně volil přihrávku, která byla zachycená soupeřem.

79

Jdeme do koncovky zápasu, v němž je o vítězi dávno rozhodnuto. Nizozemský celek se sice ve druhém poločasu zlepšil, ale ještě nevsítil branku, která by platila.

77

Timon Wellenreuther byl znovu venku z branky, čehož si všiml Alejandro Grimaldo, jenž se pokusil trefit zařízení. Ovšem zakončení od středové čáry dopadlo vedle levé tyče.

76

Ve druhém poločase hraje Feyenoord mnohem rychleji. Centr zprava mířil na radní tyčku, odkud balon na rohový kop odklidil Jeremie Frimpong.

74

Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam:
ze hřiště odchází Antoni Milambo, přichází Chris-Kévin Nadje.

Feyenoord Rotterdam – Bayer Leverkusen

0:4

konec (0:4)

Zpět na online

Branky: 5. Wirtz (Andrich), 30. Grimaldo (Frimpong), 36. Wirtz (Frimpong), 45. Wellenreuther (Tapsoba) (vla.)

Karty:   44. Trauner (FEY)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 3:5. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 4:7.

Feyenoord Rotterdam: Wellenreuther – Lotomba (61. Hadj Moussa), Trauner (72. Mitchell), Beelen, Hancko – Hwang In-pom, Zerrúqí (46. Smal), Q. Timber (C) – Milambo (74. Nadje), S. Giménez, Paixão (61. Ueda).
Náhradníci: Bijlow, Berger – Carranza, Fa. González, Ivanušec, Osman, Zechiël.

Trenér: Brian Priske

Bayer Leverkusen: Hrádecký (C) – Tapsoba, Tah, Hincapié – Frimpong, Xhaka (81. E. Palacios), Andrich, Grimaldo (81. Belocian) – Terrier (72. A. García), Wirtz (72. Adli) – Boniface (62. Schick).
Náhradníci: Kovář, Lomb – Arthur, Hofmann, Tella, Mukiele.

Trenér: Xabi Alonso

Rozhodčí: Massa – Meli, Alassio (ITA)