Menu

Fotbal

3. Česká fotbalová liga (B)

FK Arsenal Česká Lípa – SK Zápy

2:3

konec (0:0)

10.08.2024, 17:00 • Městský stadion, Česká Lípa • 1. kolo • Jakub Holínka

To je ode mě pro dnešek vše, děkuji Vám za pozornost a budu se těšit u dalších přenosů. (19:01:42)
Je konec. Po bezbrankové první plůli se diváci v České Lípě dočkali a po změně stran jich viděli hned pět. Domácí Arsenal poslal krátce po změně stran do vedení Matěj Vít, Zápy ale na úvodní gól dokázaly zareagovat a dvěma rychlými góly otočily průběh zápasu na svoji stranu. Vyrovnávací trefu měl na svědomí Jiří Duben, na kterého navázal Lukáš Woitek. Domácí poté na chvíli vypadli z tempa a třetí zásah jim zasadil střídající David Štrombach. Arsenal se v závěru hnal za vyrovnáním, povedlo se mu však pouze snížit v 83. minutě díky trefě Karla Kaňkovského a utkání tak končí výhrou hostů ze Záp v poměru 3:2.
FK Arsenal Česká Lípa v příštím kole zajíždí na půdu Ústí nad Labem, SK Zápy se představí před svými fanoušky proti rezervě Pardubic.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Útočná akce Arsenalu ale končí po odpískaném faulu. Z vlastní poloviny budou rozehrávat fotbalisté Záp a ti už teď nikam nespěchají.

90+1

Svého dobrého čtení hry využil Miroslav Dvořák a zastavuje vysoký nákop hostů za obranu. Domácí tak mají jednu z posledních možností k založení útoku.

90

Hlavní rozhodčí Vít Nedvěd nastavuje 3 minuty nad rámec řádné hrací doby.

89

Dlouhý aut Vladislava Kolodežného nenašel nikoho ze spoluhráčů a míč získávají domácí. Ti rychle rozehrávají dlouhým nákopem až na polovinu Záp.

88

Ofsajd! A v něm přistiženi domácí. Hlavní rozhodčí Vít Nedvěd přerušuje hru a míč mají v držení fotbalisté Záp.

86

Střídání v týmu SK Zápy:
ze hřiště odchází Kocourek, přichází Kubů.

84

Nyní sledujeme hru plnou soubojů a týmy si nedávají zadarmo ani metr hrací plochy. Po faulu hostů teď bude rozehrávat Česká Lípa z vlastní poloviny.

83

83. KAŇKOVSKÝ - 2:3

83

Česká Lípa právě vstřelila branku!
Vysoký centr domácích propadl na hranici šestnáctky Josefovi Řehákovi a k míči se tak dostal střídající KAREL KAŇKOVSKÝ, který uklízí míč do odkryté brány – 2:3! Domácí tak snižují na rozdíl jediné branky a máme tu zápletku před koncem utkání.

80

Protiútok hostů zastavuje Miroslav Dvořák, který si splnil obranné povinosti na jedničku a získává míč pro Českou Lípu.

78

Akce domácích po levé straně je zastavena čistým skluzem hostujícího Vladislava Kolodežného. Míč ale zůstává domácím a ti budou vhazovat.

77

Střídání v týmu SK Zápy:
ze hřiště odchází Woitek, přichází Nazarenko.

76

Střídání v týmu FK Arsenal Česká Lípa:
ze hřiště odchází Kazda, přichází Kaňkovský.

74

Hráči domácího Arsenalu jsou po třetím gólu Záp notně opaření a nemohou se teď dostat zpět do tempa. Hostům tento průběh vyhovuje a soustředí se na defenzivu a protiútoky.

72

72. ŠTROMBACH - 1:3

72

Zápy právě vstřelily branku!
Rychlá akce domácích po pravé straně vyústila v přihrávku do vápna, ne kterou si naběhl střídající DAVID ŠTROMBACH a ten střelou po zemi z první překonává Michala Krále – 1:3! Náhradní gólman České Lípy se tak ani pořádně nezahřál a už loví míč ze sítě.

FK Arsenal Česká Lípa – SK Zápy

2:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 52. Vít, 83. Kaňkovský – 56. Duben, 61. Woitek, 72. Štrombach

Karty:   66. Filip (CLI)

FK Arsenal Česká Lípa: Novák (69. Král) – Copa (46. Kozák), Pajkrt (69. Šolc), Vít, Ješeta, Kazda (76. Kaňkovský), Hajdo, Filip (C), Kopřiva, Šimon, Dvořák
Náhradníci: Král – Krejčík, Kozák, Šolc,Valta, Kaňkovský, Henzl

Trenér: Pavel Hradiský

SK Zápy: Řehák – Woitek (77. Nazarenko), Duben (C), Stropek, Svoboda, Kolodežnyj, Kavalír (64. Matějka), Eliáš, Petrlák (64. Štrombach), Kocourek (86. Kubů), Zoubek (45+1. Chrolenok)
Náhradníci: Durov – Nazarenko, Weis, Matějka, Kubů, Štrombach, Chrolenok

Trenér: Zdeněk Koukal

Rozhodčí: Nedvěd – Baum, Pašek

Diváci: 540