Menu

Fotbal

Chance Liga

Bohemians Praha 1905 – AC Sparta Praha

1:2

konec (1:1)

10.08.2024, 17:00 • Ďolíček, Praha-Vršovice • 4. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 4.68 4.32 1.68 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Sledovali jsme utkání, po němž je Sparta stále neporažená. V utkání byla lepším týmem, přesto musela otáčet. Rozhodně Bohemians se nemají za co stydět a na dnešním výkonu můžou stavět. Hlavní rozhodčí odpískal pouze jedenáct faulů, čímž dopomohl pěkné hře. O góly se postupně postarali Abdalláh Júsuf Hilál – Indrit Tuci a Veljko Birmančević.

Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního večera (19:04:49)

90+5

Konec zápasu.

90+5

Victor Olatunji přihrával na zadní tyč, kde byl Ermal Krasniqi. Před ním míč skočil, a tak putoval jen mimo hrací plochu.

90+4

Vojtěch Smrž sice získal míč a mířil do útoku. Jenomže ještě před tím trefil do obličeje Lukáše Sadílka. Sparta rozehrála, ale Rynešův pokus byl nepřesný.

90+3

Na dlouhý míč nedoskočil Abdalláh Júsuf Hilál a balon přihrál brankáři Jaroslav Zelený. Z tribuny se ozvalo hromadně ruka, avšak rozhodčí je jiného názoru.

90+1

Dlouhý centr mířil před branku Sparty, kde se balon odrážel. Hlavou celou situaci zklidnil Qazim Laçi, jenž přihrál svému brankáři.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje pět minut.

90

Vojtěch Novák odcentroval míč před branku, kde se ho se štěstím zmocnil Aleš Čermák. Ten chtěl rychle vystřelit, ovšem včas ho dostoupil Qazim Laçi.

89

Zpoza vápna po zemi vystřelil Václav Drchal, který nedal střele razanci. Proto míč schoval do rukavic Peter Vindahl.

88

Centr byl na první tyči odvrácený. K balonu se vrátil Vojtěch Smrž, jehož zakončení bylo zablokované. Domácímu celku se čas na vyrovnání rychle krátí.

87

Václav Drchal roztáhl hru na levou stranu, odkud přišel centr, který zablokoval Martin Vitík. Bohemians budou rozehrávat rohový kop.

86

Ermal Krasniqi viděl v náběhu na pravé straně Lukáše Sadílka, jehož střela z hranice vápna zamířila kousek vedle první tyče!

85

Za dlouhým pasem se vydal Lukáš Hůlka, kterého ale křižoval Jaroslav Zelený. Bude se pouze odkopávat od banky dánského gólmana Sparty.

84

Hostující celek je u balonu a kombinuje na útočné polovině. Letenští rozhodně nikam nespěchají a zkušeně zkracují soupeři čas.

82

Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Adam Kadlec, přichází Vojtěch Novák.

81

Adam Kadlec odcentroval do vápna, ale překopl všechny své spoluhráče. Balonu se zmocnil Martin Vitík a Sparta přelévá hru na druhou stranu. Victor Olatunji posunul míč na Ermala Krasniqiho, který v dobré pozici minul.

80

Do konce normální hrací doby chybí deset minut. Bohemians se nacházejí u míče a budou se snažit o vyrovnání.

79

Střídání v týmu AC Sparta Praha:
ze hřiště odchází Veljko Birmančević, přichází Ermal Krasniqi,
ze hřiště odchází Kaan Kairinen, přichází Qazim Laçi.

78

Brejková situace Sparty gólem neskončila! Veljko Birmančević našel nabíhajícího Victora Olatunjiho, jenž musel dělat kličku do strany. Následně pálil zpoza vápna Lukáš Haraslín, jenž mířil vedle.

Bohemians Praha 1905 – AC Sparta Praha

1:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 40. Hilál – 45+4. Tuci (Wiesner), 62. Birmančević (Haraslín)

Karty:   75. Hůlka (BOH) – 50. Ross (SPA)

Držení míče: 29 % : 71 %.
Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 1:8. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:4.

Bohemians Praha 1905: Reichl – Hůlka (C), Vondra (46. Křapka), Hybš – Ad. Kadlec (82. V. Novák), A. Čermák, Ristovski (70. Smrž), Kovařík (39. Dostál) – Drchal, Hilál, J. Matoušek (46. Jánoš).
Náhradníci: Šiman – Hrubý, Jindřišek, Petrák, Shejbal, Zeman.

Trenér: Veselý

AC Sparta Praha: Vindahl – Vitík, Ross, Zelený – Wiesner, Kairinen (79. Laçi), Sadílek (C), García (23. Ryneš) – Daněk (59. Haraslín), Tuci (59. Olatunji), Birmančević (79. Krasniqi).
Náhradníci: Vorel – Kuchta, Kukučka, Pavelka, Preciado, Solbakken.

Trenér: Friis

Rozhodčí: Rouček – Kubr, Hájek

Diváci: 5783