Menu

Fotbal

3. Česká fotbalová liga (A)

FK Loko Praha – FC Písek

2:1

konec (0:0)

10.08.2024, 10:15 • Za Plynárnou, Praha • 1. kolo • Libor Kokoška

90+6

Vltavín právě vstřelil branku!
Úžasná koncovka zápasu! FRANTIŠEK ROTT to zkusil ke vzdálenější tyči u které stál brankář. Gólman Tomáš Lerch to nečekal a pustil míč za svá záda, Vltavín tak jde v závěru zápasu do vedení.

89

Loko Praha právě vstřelilo branku!
A je vyrovnáno! Přetažený centr z pravé strany hřiště skončil u Jeremyho Rebiba, který razantní přihrávkou vyslal míč před hostující branku. Do trajektorie letu míče sice dokázal zasáhnout jeden z obránců, který ale dokázal srazit míč pouze k MARIÁNOVI WEBEROVI, který zpoza vápna uklidil míč pod břevno písecké branky.

85

Písek právě vstřelil branku!
Ztráta na polovině hřiště vyústila v hostující brejk. Martin Voráček dokázal udržet balón a krásným přenesením hry najít úplně volného VOJTĚCHA BARTIZALA, který technickou střelou z dálky uklidil balón do pravé šibenice pražské branky. Trenér Vltavínu se teď může po právu zlobit, celá pravá strana se totiž ukázkově vykašlala na bránění.

FK Loko Praha – FC Písek

2:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 89. Weber, 90+6. Rott – 85. Bartizal

Karty:   35. Baďura (PIS), 90+1. Voráček (PIS)

FK Loko Praha: Rodriguez – Matějka (C), Rebibo, Stárek, Venc (55. Rott), Ulman, Feit (64. Weber), Slanina, Sefil (64. Kokeš), Vaněk (82. Veselý), Maione
Náhradníci: Štorc, Veselý, Weber, Rott, Krenciv, Kokeš, Obstler

Trenér: Michal Zach

FC Písek: Lerch – Vokurka, Rajtmajer, Pineau (90+5. Maroušek), Arzberger (74. Mařík), Běloušek (C), Voráček, Pařízek, Štěch (63. Kašpar), Bartizal, Baďura (46. Pech)
Náhradníci: Lukeš, Kašpar, Pech, Maroušek, Hořánek, Mařík

Trenér: Milan Nousek

Rozhodčí: Matějček – Švagr, Louda