Menu

Fotbal

Přípravný zápas

Bruk-Bet Termalica Nieciecza – MFK Karviná

0:3

konec (0:1)

26.06.2024, 11:00 • Goslaw Sport Center, Wodzisław Śląski • Michal Břuchanský

Tipsport: 2.83 3.47 2.14 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

75

Na bezvadně umístěný centr si naběhl Momčilo Raspopović. Z malého vápna se mu povedlo rozvlnit síť, ale radost z gólu na 4:0 mu vzal odmávaný ofsajd.

61

61. Mustapha OJORA - 0:3

61

Karviná právě vstřelila branku!
A je tu třetí trefa slezského týmu! Základem úspěchu byl účinný presink Mosese. S míčem mohl jít do otevřené brany MUSTAPHA OJORA a chladnokrevně jej umístil do pravého dolního rohu Chovanovy branky.

52

52. Pavel KAČOR - 0:2

52

Karviná právě vstřelila branku!
Andrija Ražnatović zkrotil dlouhý pas z obranné poloviny a trpělivě si počkal na PAVLA KAČORA. Přihrávkou z hranice vápna ho dostal do situace jeden na jednoho a Chovan se střelou zblízka nemohl nic dělat.

35

35. Amar MEMIĆ - 0:1

35

Karviná právě vstřelila branku!
Termalica si úplně sama nadělala velké starosti v pokutovém území. Vinicius uloupený míč na chvíli ztratil, Fleišman o kus dál zase vybojoval pro AMARA MEMIĆE a třiadvacetiletý Bosňan jej v pádu nasměroval za Chovana.

7

Čavošova obrovská chyba v rozehrávce se obešla bez gólových následků. Jeden z hráčů polského týmu Lapešovu branku v ložené šanci přestřelil.

Bruk-Bet Termalica Nieciecza – MFK Karviná

0:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 35. Memić, 52. Kačor, 61. Ojora

Bruk-Bet Termalica Nieciecza: Chovan – Kasperkiewicz, Biedrzycki, Putiwcew – Hilbrycht, Dombrovskyj, Ambrosiewicz, Karasek, Wolski – Zapolnik, Jakubik.
Trenér: Marcin Brosz

MFK Karviná: Lapeš – Krčík, Svozil, Drobek, Fleišman – Planka, Čavoš – Memič, Ayaosi, Regáli – Vinicius. II.poločas: Ciupa – Raspopović, Bergqvist, Kauan Carneiro, Muhammad – Žák, Moses – Mikuš, Ojora, Ražnatović – Kačor.
Trenér: Martin Hyský