Menu

Fotbal

Přípravný zápas

Bruk-Bet Termalica Nieciecza – MFK Karviná

0:3

konec (0:1)

26.06.2024, 11:00 • Goslaw Sport Center, Wodzisław Śląski • Michal Břuchanský

Tipsport: 2.83 3.47 2.14 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Karviná v prvním zápase letní přípravy porazila soupeře z druhé polské ligy 3:0. Po nejistém úvodu začali Slezané kontrolovat hru a ve 35. minutě se díky Memićovi ujali vedení. Ve druhé půli přidala obměněná jedenáctka Martina Hyského další dvě trefy. Na 2:0 skóroval Kačor a zhruba o deset minut později uzavřel skóre Ojora. (13:00:15)

90

Konec zápasu.

90

Ražnatović dostal nabito na střelu z jedné, kterou u pravé tyče trefil v ofsajdu stojícího Ojoru.

89

Znovu se na trávník musel vydat zdravotnický tým Karviné. Při zastavování předchozí šance si ublížil Kauan Carneiro Da Silva.

88

Trubeha vystihl karvinskou rozehrávku. Ve snaze o zakončení ale trefil Kauana Carneira Da Silvu a Fassbenderovu následnou přihrávku na Nowakowského pro změnu sebral Žák.

87

V jeden okamžik byli na zem posláni Žák a Moses. Karviná má k dispozici rozehrávku vedle středového kruhu.

86

David Moses utekl po pravé straně, ale přihrávkou pod sebe minul oba dostupné útočníky Ojoru a Ražnatoviće.

85

Nowakowski si vyzkoušeli exekuci rohového kopu i z levé strany. V tomto případě to vypadalo zajímavěji, jeho spoluhráč zakončoval patou a orazítkoval břevno karvinské branky.

83

Fassbender si vybojoval míč u postranní čáry a v konfrontaci s dvěma karvinským hráči získal alespoň rohový kop.

82

Precizně do obrany zahrál také Kauan Carneiro Da Silva, který před svou brankou zachytil finální přihrávku určenou pro odskočeného Fassbendera.

81

Ondřej Drobek se vrátil na trávník místo zraněného Bergqvista a okamžitě měl spoustu práce u středového kruhu, kde nadvakrát likvidoval hrozbu rychlého protiútoku.

80

Žák se prezentoval přízemní střelou z delší vzdálenosti. Od první chvíle nevypadala nebezpečně a ve finále prošla minimálně metr vedle krajní tyče.

78

Vzájemnou kolizi odnesl Andrzej Trubeha i Kauan Carneiro Da Silva. Realizační tým Karviné se mezitím stará o jiného hráče. Zdravotních problémů je v tomto přípravném duelu poměrně dost.

77

Dominik Žák si počínal nedovoleně kousek od střídačky Termalicy. Její hráči se pod vlivem presinku raději vrátili k vlastní brance.

76

Morgan Fassbender dával do ohně přízemní přihrávku z pravého křídla. Jeho spoluhráči se o ni dostatečně nepoprali a karvinská obrana si pomohla vysvobozujícím odkopem.

75

Na bezvadně umístěný centr si naběhl Momčilo Raspopović. Z malého vápna se mu povedlo rozvlnit síť, ale radost z gólu na 4:0 mu vzal odmávaný ofsajd.

74

Kousek před rohem velkého vápna se všechno připravuje realizaci karvinské standardní situace. Zapříčinil se o ni faulovaný Rajmund Mikuš.

72

Douglas Bergqvist opakovaně hlásí nějaké zdravotní potíže. Krátké prodlevy využívají oba týmy k rychlému občerstvení.

Bruk-Bet Termalica Nieciecza – MFK Karviná

0:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 35. Memić, 52. Kačor, 61. Ojora

Bruk-Bet Termalica Nieciecza: Chovan – Kasperkiewicz, Biedrzycki, Putiwcew – Hilbrycht, Dombrovskyj, Ambrosiewicz, Karasek, Wolski – Zapolnik, Jakubik.
Trenér: Marcin Brosz

MFK Karviná: Lapeš – Krčík, Svozil, Drobek, Fleišman – Planka, Čavoš – Memič, Ayaosi, Regáli – Vinicius. II.poločas: Ciupa – Raspopović, Bergqvist, Kauan Carneiro, Muhammad – Žák, Moses – Mikuš, Ojora, Ražnatović – Kačor.
Trenér: Martin Hyský