Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

HC Slavia Praha – HC ZUBR Přerov

0:0

před zápasem (-:-, -:-, -:-)

20.09.2024, 18:00 • 6. kolo • Michal Toman (@michal_toman99)

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

HC ZUBR Přerov

Moravané se aktuálně krčí na chvostu extraligové tabulky. Přerov zatím dokázal získat jen jeden bod za prohru v Litvínově po samostatných nájezdech. Poslední dvě utkání sehráli Zubři na domácím ledě s Vítkovicemi a Třincem, ani v jednom duelu však nebodovali a schytali celkem 11 branek. V Edenu tedy budou mít co vylepšovat.

Nejvíce gólů v dosavadním průběhu sezony nastříleli obránce Marek Šišák a útočník Filip Koudela, a sice dva. A oba vedou i týmové bodování, jelikož útoku hostů to příliš nelepí. Zvládnou Moravané Slavii překvapit? (19:01:27)
HC Slavia Praha

Sešívaní se po návratu mezi juniorskou elitu nacházejí na desátém místě se solidním ziskem šesti bodů. Pražané naposledy vyjeli na trip do východních Čech, kde nejprve těsně nestačili na Hradec Králové, se kterým prohráli 2:3. Ve druhém utkání v Pardubicích se ovšem červenobílým dařilo o poznání lépe a po jasné výhře 5:0 si odvezli všechny tři body.

Nejproduktivnějším slávistou je zatím se šesti góly Lukáš Novák. Na prvním místě kanadského bodování ho doplňují nahrávači David Šindelář (1+5) a Martin Vašíček (0+6). Povede se domácím proti Přerovu navázat na poslední utkání a zvítězit?
Zdravím všechny hokejové fanoušky u sledování textového přenosu zápasu DHL Extraligy juniorů. Na ledě v pražském Edenu se střetnou týmy HC Slavia Praha a HC ZUBR Přerov.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Slavia Praha – HC ZUBR Přerov

0:0

před zápasem (-:-, -:-, -:-)

Zpět na online