Menu

Hokej

Extraliga dorostu

BK Mladá Boleslav – Rytíři Kladno

0:0

před zápasem (-:-, -:-, -:-)

20.09.2024, 18:00 • ŠKO-ENERGO Aréna, Mladá Boleslav • 5 • Skupina A • Tomáš Taybner (@TTaybner)

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

 X

Vloni se oba týmy utkaly třikrát v rámci základní části, první dva duely vyzněly jasně pro Bruslaře – 8:2 a 5:0. V tom třetím hraném 18. listopadu 2023 v Mladé Boleslavi ale Kladenští uspěli poměrem 2:1 v prodloužení, tehdy šlo rovněž o jejich první body.

Kdo pro sebe na ledě ŠKOENERGO Arény urve vítězství tentokrát? Rozšíří svůj bodový zisk Bruslaři nebo si první bodíky zapíší Rytíři? (11:27:54)


BK MLADÁ BOLESLAV

Bruslaři jako úřadující mistři vstoupili do sezony úspěšně, z prvních čtyř utkání prohráli jen jednou. Stalo se tak ve 4. kole na domácím ledě, kde svěřenci Martina Škalouda těsně podlehli zatím neporažené Energii – 3:4. Zbylé tři zápasy na Slavii, doma s Litvínovem a v Českých Budějovicích skončili vždy tříbodovým ziskem.

Zelenobílým na startu sezony chybí snad jen lepší ofenzivní produkce, obrana zatím šlape dobře a patří k těm nejlepším v lize, to stejné lze říci o speciálních týmech.


RYTÍŘI KLADNO

Kladenský dorost do sezony nevstoupil dobře – společně s plzeňským nováčkem Wolves zůstává jediným celkem s nulou na kontě získaných bodů v rámci celé soutěže. Tým trenéra Petra Procházky nicméně nehrál s jentak ledajakými soupeři, nestačil na suverénní Karlovy Vary či velmi dobře vypadající Plzeň. Navrch přidal ještě porážky se Slavií a Českými Budějovicemi.

Rytíři by potřebovali zapracovat na hře v útočné i obranné části hřiště. Za čtyři zápasy obdrželi již 19 branek, vstřelili pouze 3 góly. Modrobílí by se měli zaměřit na přesilové hry, kterými by si mohli pomoci.
Příjemné odpoledne ze ŠKOENERGO Arény, kde se v pátek od 18 hodin rozběhne utkání 5. kola Extraligy dorostu. Domácí BK Mladá Boleslav v rámci derby o Středočeský kraj hostí Rytíře Kladno.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

BK Mladá Boleslav – Rytíři Kladno

0:0

před zápasem (-:-, -:-, -:-)

Zpět na online

Rozhodčí: Folk – Toman, Svoboda