Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

HC Litvínov – Banes Motor České Budějovice

0:0

před zápasem (-:-, -:-, -:-)

20.09.2024, 17:30 • 6. kolo • Vendula Zdražilová

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Banes Motor České Budějovice

Hosté z jihočeských Českých Budějovic okupují čtvrtou pozici v extraligové tabulce juniorů a dosud zapsali deset bodů. První utkání v nové sezóně Motoru nevyšlo, když prohrál 1:2 po nájezdech v Plzni. Získal tedy alespoň bod. Poté ale na ledě pražské Slavie zvítězili 6:2 a tuto výhru potvrdili také doma, kdy 2:1 skolili dalšího pražského soupeře, a sice Spartu. Stejným výsledkem prohráli v Jihlavě a naposledy už se zase radovali ze zisku tří bodů po výhře 4:1 nad brněnskou Kometou. (11:14:03)
HC Litvínov

Litvínovští junioři se v tabulce extraligy po pátém kole nacházejí na devátém místě se ziskem osmi bodů. Severočeši v úvodu nové sezóny třikrát po sobě vyhráli a chvíli byli v tabulce první. Hned v prvním utkání porazili Karlovy Vary na jejich ledě 6:3. Poté přišla domácí výhra 3:2 po samostatných nájezdech nad Přerovem a o den později znovu ve svém teritoriu brali další úspěch. Po výsledku 5:2 si tak poradili i se Zlínem. Následovaly dvě prohry. 4:11 s Libercem a naposledy pak v Mladé Boleslavi padli 0:2.
Hezký páteční večer přeji všem příznivcům hokeje. Na programu je dnes juniorská extraliga a my se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy HC Litvínov a Banes Motor České Budějovice.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

HC Litvínov – Banes Motor České Budějovice

0:0

před zápasem (-:-, -:-, -:-)

Zpět na online