Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

Bílí Tygři Liberec – Mountfield HK

0:0

před zápasem (-:-, -:-, -:-)

20.09.2024, 17:00 • 6. kolo • Ondřej Gajdáček (@Gajdyss)

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

MOUNTFIELD HK

Rovněž Hradec má za sebou solidní vstup do nového ročníku a od jejich následujícího soupeře je dělí tři místa v tabulce a pouhé dva body. Obdobně jako Liberec musel Mountfield v prvním kole čelit svému úhlavnímu rivalovi, pardubickému Dynamu. Svěřenci Martin Vágnera ale tuhle prověrku zvládli a stejně tak si počínali i v dalším kole proti Vítkovicím. Hned o den později už však tým z východu Čech schytal nepříjemný debakl od Třince, který mu nadělil hned osm branek. Mezi další výsledky Hradeckých patří výhra nad Slavií a prohra po prodloužení se Spartou.

Aktuálně nejproduktivnějším hradeckým hráčem je Vojtěch Aschenbrenner, který v pěti odehraných zápasech zaznamenal stejný počet branek, k čemuž přidal i tři nahrávky. Na záda mu pak dýchá reprezentační obránce Štěpán Černý, ten má na svém kontě pět bodů (2+3). (14:38:46)
BÍLÍ TYGŘI LIBEREC

Domácím aktuálně náleží druhé místo v tabulce DHL extraligy juniorů, přičemž je od toho prvního dělí pouze rozdíl ve skóre. Svěřenci Valdemara Jiruše prozatím našli pouze jediného přemožitele, kterým byla jihlavská Dukla, jež dokázala Tygry dokonce vynulovat. Vítězství zaznamenaly šelmy proti Mladé Boleslavi, Brnu, Litvínovu a Karlovým Varům. Pro Podještědské se navíc jedna o velmi solidní počin z toho pohledu, že přes léto celkem výrazně obměnili část kádru. Na soupisce už totiž nefigurují jména jako Jenčovský, Plos či Koštoval, která je v minulosti táhla.

Liberečtí se navíc mohou pyšnit tím, že ve svém týmu mají aktuálně nejproduktivnějšího juniora, tím je Jaromír Pérez. Ten si svou bilanci vylepšil především v minulém týdnu a aktuálně má neuvěřitelný průměr čtyři body na zápas. Pro porovnání: druhý nejproduktivnější Tygr – Patrik Krížek – jich má na svém kontě šest.
Zdravím všechny fanoušky českého juniorského hokeje! Společně se podíváme na zoubek duelu Bílých Tygrů Liberec a hradeckého Mountfieldu, který má naplánovaný start na pátečních 17:00.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

Bílí Tygři Liberec – Mountfield HK

0:0

před zápasem (-:-, -:-, -:-)

Zpět na online