Menu

Hokej

Extraliga dorostu

HC Dynamo Pardubice – HC Tábor

0:0

před zápasem (-:-, -:-, -:-)

20.09.2024, 18:00 • Enteria arena, Pardubice • 5 • Skupina B • Tereza Víšková

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Páteční podvečer se v pardubické enteria aréně ponese v zápasovém duchu. Zdejší dorostenci sehrají v rámci 5. kola ELD od 18:00 hodin utkání s Táborem.

HC PARDUBICE DYNAMO
Pardubičtí dorostenci vstoupili do letošní sezóny úspěšně. Na úvod si poradili s rivalem z Hradce Králové (3:2), následně si vyšlápli i na brněnskou Kometu (4:3). Doposud poslední vítězství Dynama přišlo 12. září na ledě Přerova (4:3). Prvním přemožitelem Východočechů se letos stal Třinec, který nasázel do pardubické sítě hned šest branek.
Lídrem kanadského bodování je v kádru pardubického dorostu Ondřej Ruml (3 + 6), těsně následovaný Tobiášem Sekaninou (2 + 5).

HC TÁBOR
Na druhé straně dorostenci z Tábora prozatím tolik výher nezapsali. V prvním kole extraligy zvládli souboj s Třincem (6:5), nicméně v dalších třech utkáních už tak úspěšní nebyli. Ve druhém kole podlehli v prodloužení Vítkovicím (3:4pp) a následně neuspěli v domácích zápasech proti Hradci Králové (0:6) a Přerovu (3:4pp).
Neproduktivnějším hráčem celku je Filip Čečetka, který doposud zapsal dva vstřelené góly a tři asistence. O jeden kanadský bod méně mají poté hned čtyři hráči (Ondřej Slívko, Ondřej Charvát, Štěpán Nevšímal, David Fleischman). (20:58:08)
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Dynamo Pardubice – HC Tábor

0:0

před zápasem (-:-, -:-, -:-)

Zpět na online