Menu

Hokej

Extraliga dorostu

HC Oceláři Třinec – Berani Zlín

0:0

před zápasem (-:-, -:-, -:-)

20.09.2024, 18:00 • Werk arena, Třinec • 5 • Skupina B • Štěpán Navrátík

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

HC Oceláři Třinec
Třinec si z dosavadních čtyř extraligových zápasů odnesl bilanci tří výher a jedné prohry. Oceláři nejprve vyhráli s Přerovem vysoko (7:2), poté po velké přestřelce podlehli doma Táboru (5:6). V dalším zápase porazili také jihlavskou Duklu (5:2) a v zatím posledním duelu Třinec zvítězil na ledě pardubického Dynama (6:3). V tabulce skupiny B nejvyšší soutěže patří svěřencům hlavního trenéra Jana Mikše průběžné třetí místo. Nejproduktivnějším třineckým hráčem je útočník Jan Hrček. Ten třikrát skóroval a k tomu zaznamenal osm asistencí. (20:54:25)
Berani Zlín
Zlín si z dosavadních čtyř extraligových zápasů odnesl vyrovnanou bilanci dvou výher a dvou porážek. Nejprve vyhrál s Porubou (2:1), poté doma prohrál s Hradcem Králové (3:5). V dalším duelu na ledě Vítkovic prohrál (2:4) a v zatím posledním utkání Berani porazili na svém ledě tým Komety Brno (5:4) na samostatné nájezdy.
V tabulce skupiny B nejvyšší soutěže patří svěřencům hlavního trenéra Jáchyma Jánošky průběžné sedmé místo. Nejproduktivnějším hráčem Zlína je útočník Vojtěch Kočica. Ten dvakrát skóroval a k tomu zaznamenal šest asistencí.
Hezký den z Třince, v rámci pátého kola Extraligy dorostu se zde utkají týmy HC Oceláři Třinec a Berani Zlín.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Oceláři Třinec – Berani Zlín

0:0

před zápasem (-:-, -:-, -:-)

Zpět na online