Menu

Hokej

Extraliga dorostu

Mountfield HK – HC RT TORAX Poruba

0:0

před zápasem (-:-, -:-, -:-)

20.09.2024, 15:00 • malá hala ČPP Arény, Hradec Králové • 5 • Skupina B • Dominik Jarka

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ještě jednou připomínám, že utkání se uskuteční v malé hale ČPP Arény. (17:32:36)
HC RT TORAX PORUBA

10. místo v tabulce, 1 bod, skóre 1:15

Příprava Poruby nepatřila k těm nejlepším. Ze čtrnácti zápasů vyhráli Porubští čtyřikrát, z toho pouze dvě výhry byly proti extraligovým soupeřům. Dorosteneckou extraligu odstartovala Poruba prohrou 1:2 v prodloužení proti Zlínu. Hned další den si Porubští dojeli pro výprask do Jihlavy, s místní Duklou ostudně padli 0:8. Výkony se výrazně nezlepšily ani další hrací víkend, když Poruba prohrála 0:4 s Kometou a 0:1 s Vítkovicemi. Velkým problémem hráčů Poruby je hlavně produktivita, v soutěži vsítili jedinou branku a na vstřelený gól čekají již 183 minut a 40 sekund. V tabulce jim se skóre 1:15 patří poslední příčka východní skupiny extraligy.
MOUNTFIELD HK

2. místo v tabulce, 10 bodů, skóre 18:7

Svěřenci Jiřího Janouška mladšího zakončili svou přípravu ve velkém stylu a ideálně se tak naladili na start nejvyšší dorostenecké soutěže. V úvodním duelu s Pardubicemi se ale spíše trápili a vyrovnané utkání rozseklo v desáté sérii nájezdů Dynamo. Den poté si Lvi výrazně zlepšili náladu, když si vyjeli pro výhru 5:3 do Zlína. Hradečtí se tak zároveň namotivovali do dalšího víkendu plného venkovních utkání, ve kterých rozdrtili Tábor 6:0 a lehce přejeli Jihlavu výsledkem 5:1. Po vydařeném startu tak Lvi okupují druhou příčku s deseti získanými body.
Vítám vás u pátého kola dorostenecké extraligy, ve kterém se střetne hradecký Mountfield a ostravská Poruba. Utkání dorostenců se bude hrát v malé hale ČPP Arény, samotná ČPP Aréna bude totiž o pár hodin později hostit úvodní extraligové střetnutí pod Bílou věží. Pokud si ovšem chcete dát předkrm v podobě dorosteneckého duelu, těšíme se na vás v malé hale od 15:00.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

Mountfield HK – HC RT TORAX Poruba

0:0

před zápasem (-:-, -:-, -:-)

Zpět na online

Rozhodčí: Raška – Řezníček, Šesták