Menu

Hokej

Extraliga dorostu

Banes Motor České Budějovice – HC Pilsen Wolves

0:0

před zápasem (-:-, -:-, -:-)

20.09.2024, 16:15 • 5 • Skupina A • Vít Muzikář

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Banes Motor České Budějovice
Také domácí mužstvo na tom zatím není nějak slavně. Ze čtyř odehraných zápasů zaznamenalo pouze jedno vítězství, a sice v posledním kole, kdy vyhrálo na ledě Kladna 4:2. Jihočeši tak ukončili šňůru tří porážek, kdy proti Mladé Boleslavi a v Karlových Varech obdrželi shodně šest branek a bodovali pouze domácí prohrou po samostatných nájezdech proti Plzni. České Budějovice tak budou dnes útočit na svou první domácí výhru v tomto ročníku Extraligy dorostu. (13:05:46)
Pilsen Wolves
Hosté postoupili do nejvyšší soutěže potom, co opanovali Ligu dorostu. V sedmém rozhodujícím utkání zvítězili v Chomutově poměrem 4:0 a z pozice nováčka tak celou soutěž vyhráli a dosáhli tak zřejmě největšího úspěchu v historii klubu. Po postupu se Západočechům ale nedaří. Ve čtyřech zápasech doposud nezískali ani bod a nachází se na dně tabulky skupiny A se skóre 6:19. Naposledy nestačili doma na pražskou Slavii 2:4, kdy první třetinu prohráli 0:3.
Hezký den, vítejte u textové reportáže ze zápasu Extraligy dorostu, kdy se v rámci skupiny A střetne Banes Motor České Budějovice a HC Pilsen Wolves. Začínáme v 16:15.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:15.

Banes Motor České Budějovice – HC Pilsen Wolves

0:0

před zápasem (-:-, -:-, -:-)

Zpět na online