Menu

Hokej

Tipsport extraliga

HC Energie Karlovy Vary – BK Mladá Boleslav

0:0

před zápasem (-:-, -:-, -:-)

20.09.2024, 18:00 • KV Arena, Karlovy Vary • 2. kolo • Vendula Zdražilová

Tipsport: 2.12 4.14 2.88 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Vzájemná utkání

V uplynulé sezóně se oba týmy utkaly tradičně čtyřikrát, dvakrát vyhrála Mladá Boleslav, dvakrát pak Karlovy Vary. Oba celky si tak výhry a prohry rozdělily na polovinu. Kdo začne sezónu vítězstvím? (20:02:32)
BK Mladá Boleslav

Mladoboleslavští zvládli svůj první zápas v nové sezóně. Po první třetině s Olomoucí doma prohrávali 0:2. V prostřední části hry se pak svému soupeři dostali na dostřel jediné branky a byli zpět v utkání. Ve třetí třetině se jim povedlo vyrovnat a také duel otočit ve svůj prospěch. Následně pak na 4:2 zvyšoval Dominik Lakatoš a náskok Mladé Boleslavi tak pojistil. Později se ukázalo, že to byla jeho poslední trefa v zápase a jeho nový tým tak zapsal tři body. Do Karlových Varů tak hráči Mladé Boleslavi jedou s cílem na tuto výhru navázat.
HC Energie Karlovy Vary

Karlovarská Energie zavítala v prvním kole na jih Čech, kde vyzvala domácí Motor z Českých Budějovic. Úvodní třetina branku nepřinesla a po ní na ukazateli skóre svítil stejný stav, jaký byl i před úvodním buly. Prostřední dějství už góly přineslo, a to na domácí straně. Českobudějovičtí se trefili dvakrát a dostali se tak do náskoku dvou gólů. Hosté se snažili v poslední dvacetiminutovce se zápasem něco udělat, ale nepovedlo se jim dostat se svému soupeři na dostřel jediné branky. Místo toho v závěru inkasovali při power-play do prázdné klece a Motor tak zvítězil 3:0. Karlovarští se tak dnes před svými diváky pokusí prohru odčinit. Povede se jim to proti Středočechům?
Hezký páteční večer přeji všem příznivcům hokeje. Odstartovala extraliga a dnes je na programu její druhé kolo. My se prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC Energie Karlovy Vary a BK Mladá Boleslav.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Energie Karlovy Vary – BK Mladá Boleslav

0:0

před zápasem (-:-, -:-, -:-)

Zpět na online