Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Everton FC – AFC Bournemouth

2:3

konec (0:0)

31.08.2024, 16:00 • Goodison Park, Liverpool • 3. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 3.05 3.56 2.39 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+6

Bournemouth právě vstřelil branku!
To je velkolepý obrat z 0:2 na 3:2! Totálně rozložená obrana Toffies neuhlídala LUISE SINISTERRU. Kolumbijec si u zadní tyče naskočil na perfektní centr Kluiverta a hlavou dokončil totální zkázu Evertonu, o jehož výhře před pár minutami nikdo nepovykoval.

90+4

Bournemouth klidně mohl jít do vedení, během pár sekund k tomu měl hned několik šancí! Tu největší nedal Tavernier, když zblízka hlavičkoval do ruky Pickforda. Domácí gólman pak musel na zem kvůli prudké ráně Semenya a stejný hráč se díky Smithovi dostal do ještě jedné koncovky, která letěla mimo.

90+2

Bournemouth právě vstřelil branku!
Goodison Park je v šoku. Everton zažívá v závěru zápasu naprostý kolaps! Luis Sinisterra na pravém okraji pokutového území nezazmatkoval. Míč si posunul do výhodnější pozice na centr a nikým nebráněný LEWIS COOK si neohroženě přiběhl pro gólovou hlavičku.

88

Střídání v týmu Everton FC:
ze hřiště odchází Dominic Calvert-Lewin, přichází Beto.

87

Bournemouth právě vstřelil branku!
Ještě to budou pro fanoušky Toffies nervy! Dango Ouattara si převzal přihrávku od Kluiverta a chirurgicky přesným centrem z levého křídla se postaral o to, že ANTOINE SEMENYO z bezprostřední blízkosti doklepl míč do Pickfordovy sítě.

83

Střídání v týmu Everton FC:
ze hřiště odchází Iliman Ndiaye, přichází Abdoulaye Doucouré.

77

Střídání v týmu AFC Bournemouth:
ze hřiště odchází Julián Araujo, přichází Adam Smith,
ze hřiště odchází Marcos Senesi, přichází Dean Huijsen.

76

Hlavní rozhodčí Stuart Attwell to vyřešil nejjednodušším způsobem. Michael Keane a Antoine Semenyo obdrželi za drobnou šarvátku žlutou kartu.

65

Střídání v týmu AFC Bournemouth:
ze hřiště odchází Evanilson, přichází Luis Sinisterra,
ze hřiště odchází Ryan Christie, přichází Alex Scott,
ze hřiště odchází Miloš Kerkez, přichází Dango Ouattara.

57

Everton právě vstřelil branku!
Iroegbunam ustál souboj na levé straně a teprve o několik metrů dál naboural do Senesiho. Ndiaye míč vyzvedl a McNeil ho s citem adresoval do náběhu DOMINIKA CALVERTA-LEWINA, jenž v souboji s Arrizabalagou nezaváhal.

54

Séamus Coleman podle všeho nepřebíral Harrisonovu přihrávku v ofsajdu. Kolem Zabarného si u malého vápna ještě lépe připravil míč na levačku, ovšem Arrizabalaga tuto šanci odklonil nad břevno.

51

Everton právě vstřelil branku!
Toffies dávají první gól v ligové sezóně! McNeilova standardka byla odvrácena. Everton na pravém kraji u míče ještě zůstal a Dominic Calvert-Lewin sklepl Harrisonův centr před MICHAELA KEANEA, který neposedně skákající balón chladnokrevně uklidil za Arrizabalagu.

33

První vážnější šance! Přetažený roh McNeila byl Calvertem-Lewinem záměrně sklepnut do malého vápna. Tarkowski z jedničky zpracoval míč pro Ndiayyeho a ten ho zblízka poslal přesně do náruče Kepy Arrizabalagy.

Everton FC – AFC Bournemouth

2:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 51. Keane (Calvert-Lewin), 57. Calvert-Lewin (McNeil) – 87. Semenyo (Ouattara), 90+2. Cook (Sinisterra), 90+6. Sinisterra (Kluivert)

Karty:   76. Keane (EVE) – 76. Semenyo (BTH)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 6:3. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 6:9.

Everton FC: Pickford – Coleman (C), Tarkowski, Keane, Mykolenko – Iroegbunam, Gueye – Harrison, Ndiaye (83. A. Doucouré), McNeil – Calvert-Lewin (88. Beto).
Náhradníci: Virginia – H. Armstrong, Dixon, Garner, Lindström, O'Brien, Young.

Trenér: Sean Dyche

AFC Bournemouth: Arrizabalaga – Araujo (77. Smith), Zabarnyj, Senesi (77. Huijsen), Kerkez (65. Ouattara) – Cook (C), Christie (65. Scott) – Semenyo, Kluivert, Tavernier – Evanilson (65. Sinisterra).
Náhradníci: Travers – Aarons, Brooks, Hill.

Trenér: Andoni Iraola

Rozhodčí: Attwell – Hatzidakis, Hopton

Diváci: 38 805