Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Everton FC – AFC Bournemouth

2:3

konec (0:0)

31.08.2024, 16:00 • Goodison Park, Liverpool • 3. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 3.05 3.56 2.39 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+6

Bournemouth právě vstřelil branku!
To je velkolepý obrat z 0:2 na 3:2! Totálně rozložená obrana Toffies neuhlídala LUISE SINISTERRU. Kolumbijec si u zadní tyče naskočil na perfektní centr Kluiverta a hlavou dokončil totální zkázu Evertonu, o jehož výhře před pár minutami nikdo nepovykoval.

90+2

Bournemouth právě vstřelil branku!
Goodison Park je v šoku. Everton zažívá v závěru zápasu naprostý kolaps! Luis Sinisterra na pravém okraji pokutového území nezazmatkoval. Míč si posunul do výhodnější pozice na centr a nikým nebráněný LEWIS COOK si neohroženě přiběhl pro gólovou hlavičku.

87

Bournemouth právě vstřelil branku!
Ještě to budou pro fanoušky Toffies nervy! Dango Ouattara si převzal přihrávku od Kluiverta a chirurgicky přesným centrem z levého křídla se postaral o to, že ANTOINE SEMENYO z bezprostřední blízkosti doklepl míč do Pickfordovy sítě.

57

Everton právě vstřelil branku!
Iroegbunam ustál souboj na levé straně a teprve o několik metrů dál naboural do Senesiho. Ndiaye míč vyzvedl a McNeil ho s citem adresoval do náběhu DOMINIKA CALVERTA-LEWINA, jenž v souboji s Arrizabalagou nezaváhal.

51

Everton právě vstřelil branku!
Toffies dávají první gól v ligové sezóně! McNeilova standardka byla odvrácena. Everton na pravém kraji u míče ještě zůstal a Dominic Calvert-Lewin sklepl Harrisonův centr před MICHAELA KEANEA, který neposedně skákající balón chladnokrevně uklidil za Arrizabalagu.

Everton FC – AFC Bournemouth

2:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 51. Keane (Calvert-Lewin), 57. Calvert-Lewin (McNeil) – 87. Semenyo (Ouattara), 90+2. Cook (Sinisterra), 90+6. Sinisterra (Kluivert)

Karty:   76. Keane (EVE) – 76. Semenyo (BTH)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 6:3. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 6:9.

Everton FC: Pickford – Coleman (C), Tarkowski, Keane, Mykolenko – Iroegbunam, Gueye – Harrison, Ndiaye (83. A. Doucouré), McNeil – Calvert-Lewin (88. Beto).
Náhradníci: Virginia – H. Armstrong, Dixon, Garner, Lindström, O'Brien, Young.

Trenér: Sean Dyche

AFC Bournemouth: Arrizabalaga – Araujo (77. Smith), Zabarnyj, Senesi (77. Huijsen), Kerkez (65. Ouattara) – Cook (C), Christie (65. Scott) – Semenyo, Kluivert, Tavernier – Evanilson (65. Sinisterra).
Náhradníci: Travers – Aarons, Brooks, Hill.

Trenér: Andoni Iraola

Rozhodčí: Attwell – Hatzidakis, Hopton

Diváci: 38 805