Menu

Další

Olympijské hry - Box

Do 71 kg – muži

konec

03.08.2024, 16:02 • Čtvrtfinále • Milan Huppert

Soupeřem Omariho Jonese bude Uzbek Asadchuja Mujdinchujajev. Od druhého kola nad Dánem Terteryanem dominoval, Evropan uznal svoji porážku, vědom si horšího výkonu. (18:03:57)

Konec zápasu.
Rovněž třetí kolo je ve znamení muže z asijského kontinentu, který míří za očekávaným vítězstvím.
Druhé kolo již bylo jasnou záležitostí Asadchuji Mujdinchujajeva, který diktoval tempo, skoro neinkasoval a sám dal několik pěkně mířených ran.
Zajímavé a velmi vyrovnané první kolo. U třech rozhodčích uspěl Uzbek, u dvou Dán.
Druhé čtvrtfinále obstará Uzbek Asadchuja Mujdinchujajev proti Dánovi Nikolaiovi Terteryanovi.

V boji o medaile zůstává Omari Jones! O svém úspěchu nad Bulharem Kiwanem rozhodl v úvodních dvou kolech, kde byl jasně lepší, dokonce i třetí kolo získal u kompletní pětice arbitrů a naprosto zaslouženě se tedy dostal mezi čtyři nejlepší muže váhovky do 71 kilogramů.

Konec zápasu.
Jsme v samotném závěru zápasu, tedy v poslední minutě třetího kola. Jones brání, občas dá nějaký úder ze zálohy. Takticky si jde za postupem, vědom si velké převahy z úvodních dvou kol.
Americký boxer přeci jen přešel do mírné defenzivy, už tolik neútočí. Soupeřovým pokusům o zasáhnutí se zatím brání výborně.
Jones však nepolevuje a v první minutě nejenže byl Bulharovi vyrovnaným soupeřem, ale opět i o něco aktivnějším a přesnějším.

Začalo třetí kolo.
Očekávané se stalo skutečností, Omari Jones získává u všech pěti rozhodčích i druhé kolo a je velmi blízko k postupu do semifinále! Kiwan by teď potřeboval soka totálně přejet, ideálně ukončit ještě před limitem.

Konec druhého kola.
Pokud bodoví rozhodčí zůstávají v pozoru, tak i druhé kolo musí jednoznačně přiklepnout Jonesovi. Kiwan zatím nic nepředvedl, přitom se nacházíme v závěru druhého kola.
Jones dokonce Kiwana posadil na zem a publikum bouří! Bulhar rychle vstal.
Trefy na obličej a pár na spodek. Skvělá kombinace Američana, jenž si prozatímní čtvrtfinálový průběh užívá.
Jones okamžitě zaútočil a Kiwan jeho údery nevykryl! Bulhar potřebuje nutně zabrat.

Začalo druhé kolo.

Do 71 kg – muži

konec

Zpět na online