Menu

Hokej

STILMAT extraliga inline hokeje

IHC Devils Zlín – IHC Night Birds Přerov

1:6

konec (0:2, 1:4) Stav série: 0:1

15.06.2024, 16:00 • ZS Přerov • Čtvrtfinále • Petr Komárek (@petrkomarek7)

37:50

Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
Přerované jsou při chuti. Z levé strany napřáhl po přihrávce Davida Svozila TOMÁŠ ANDRÝSEK a navzdory celkem výrazné vzdálenosti svého pokusu od branky našel volné místo v postoji Michala Kořénka. Asistence: David Svozil.

37:25

Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
Zlín zvýraznil přesilovku odvoláním brankáře, k snížení na rozdíl dvou gólů mu to však nepomohlo. Naopak, popáté inkasuje. Čtvrtou trefu si připisuje KAREL PLÁŠEK, který ujel všem hráčům Devils a pak už měl lehkou práci. Bez asistence.

31:55

Devils právě vstřelili branku!
Zlín ukončuje čekání na vstřelený gól. ADAMU HAMRLOVI zakončení sedlo vskutku náramně, kotouč po nahrávce od Jana Ramerta poslal přímo do pravého horního rohu přerovské brány. Asistence: Jan Ramert.

27:28

Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
Místo snížení Devils přichází čtvrtá trefa v podání Hanáků. Z pravé strany po spolupráci s Davidem Svozilem a Danielem Ministrem prostřelil klečícího Michala Kořénka přízemním zakončením KAREL PLÁŠEK. Útočník Night Birds tak završuje hattrick! Asistence: Daniel Ministr a David Svozil.

23:12

Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
Teď už se před chvílí zmiňované přerovské duo prosazuje a Night Birds vedou o tři góly. Daniel Indrák udělal na pravém kruhu s kotoučem na holi brzdu a pak přesně poslal puk před branku na KARLA PLÁŠKA. Ten rychle vystřelil mimo dosah přesunujícího se Michala Kořénka. Asistence: Daniel Indrák.

04:54

Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
Pěkná akce Přerovanů vede k druhému gólu. Michal Hotěk se otočil s kotoučem na holi a pak křížnou přihrávkou přesně našel najetého Daniela Ministra. Ten ještě přihrál doprava na volného DANIELA INDRÁKA, jenž si rychle kotouč zpracoval a poté zakončil do volné části branky Devils. Asistence: Daniel Ministr a Michal Hotěk.

02:40

Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
Přerov otevírá skóre zápasu. Daniel Indrák přihrál KARLU PLÁŠKOVI a jeho křížný pokus zapadl za vzdálenější, pravou tyč zlínské branky. Asistence: Daniel Indrák.

IHC Devils Zlín – IHC Night Birds Přerov

1:6

konec (0:2, 1:4) Stav série: 0:1

Zpět na online

Branky a nahrávky: 32. Hamrla (Ramert) – 3. Plášek (Indrák), 5. Indrák (Ministr, Hotěk), 24. Plášek (Indrák), 28. Plášek (Ministr, Svozil), 38. Plášek, 38. Andrýsek (Svozil)

IHC Devils Zlín: Kořének – Bachánek, Zavrtálek, D. Hrazdira (C), Hamrla, Šindelek – Pavlůsek, Ramert, Chludil (A), R. Hrazdira
Trenér: Karel Šindelek

IHC Night Birds Přerov: Žurek (Šejba) – Hotěk, Svozil, T. Hanák (C) – Hradil, Indrák, J. Hanák, Ministr, Andrýsek, Plášek (A)
Trenér: Daniel Indrák

Rozhodčí: M. Šiška st., M. Šiška ml.

Diváci: 108

Průběh zápasu
1. poločas
02:40 IPR 0:1 Plášek (Indrák)
04:54 IPR 0:2 Indrák (Ministr, Hotěk)
Přestávka po pol.
2. poločas
23:12 IPR 0:3 Plášek (Indrák)
27:28 IPR 0:4 Plášek (Ministr, Svozil)
31:55 IZL 1:4 Hamrla (Ramert)
35:59 IPR 1,5MIN Andrýsek, krosček
37:25 IPR 1:5 Plášek
37:50 IPR 1:6 Andrýsek (Svozil)
Konec