Menu

Hokej

STILMAT extraliga inline hokeje

IHC Devils Zlín – IHC Night Birds Přerov

1:6

konec (0:2, 1:4) Stav série: 0:1

15.06.2024, 16:00 • ZS Přerov • Čtvrtfinále • Petr Komárek (@petrkomarek7)

Přerov vítězí v prvním utkání čtvrtfinále play-off STILMAT extraligy inline hokeje doma Zlínem 6:1 a v sérii se ujímá vedení 1:0 na zápasy. Ve druhém poločase nejprve Karel Plášek zkompletoval hattrick, čímž dal Night Birds čtyřgólový náskok. Teprve pak se prosadili také Devils díky přesné střele Adama Hamrly do šibenice. To však bylo ze strany Zlína vše. Skóre už následně upravili pouze přerovští Karel Plášek a Tomáš Andrýsek. "Sovičky" tak mají mečbol na postup do Final Four. (17:10:06)

Konec zápasu.

39:47

Devils drží kotouč na svých hokejkách, ale daleko od přerovské brány. Dobře vědí, že tento zápas už nemohou vyhrát.

39:01

Probíhá poslední minuta druhého dějství.

37:50

Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
Přerované jsou při chuti. Z levé strany napřáhl po přihrávce Davida Svozila TOMÁŠ ANDRÝSEK a navzdory celkem výrazné vzdálenosti svého pokusu od branky našel volné místo v postoji Michala Kořénka. Asistence: David Svozil.

37:25

Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
Zlín zvýraznil přesilovku odvoláním brankáře, k snížení na rozdíl dvou gólů mu to však nepomohlo. Naopak, popáté inkasuje. Čtvrtou trefu si připisuje KAREL PLÁŠEK, který ujel všem hráčům Devils a pak už měl lehkou práci. Bez asistence.

36:56

David Hrazdira vyslal z pravé strany útočné poloviny tak trochu skrytý pokus. Puk byl tečovaný a skončil v ochranné síti. Vhazovat se bude před brankou Přerova.

36:13

Filip Šindelek chtěl najetý střílet k pravé tyči přerovské branky, obrana Hanáků nicméně jeho pokus zablokovala.

35:59

Vyloučení v týmu IHC Night Birds Přerov:
Andrýsek – 1,5MIN, krosček.

34:51

David Svozil při přečíslení dvou proti jednomu prudkou střelou minul horní část zlínské branky a z protiakce zahrozili Devils. Adam Bachánek střílel do pravého horního rohu, Petr Žurek však předvedl povedený zákrok lapačkou.

34:31

David Hrazdira z pravé strany posílal střílený pas Tomáši Pavlůskovi, který letící kotouč tečoval vedle levé tyče branky Night Birds.

33:01

Karel Plášek měl na pravé straně útočné poloviny dost času na zakončení, přičemž si chtěl položit Michala Kořénka a pak mezi jeho betony nasměrovat puk do brány. První část záměru přerovskému útočníkovi vyšla, ta druhá ale už nikoliv. Kořének v nelehké situaci předvedl velmi dobrý zákrok.

31:55

Devils právě vstřelili branku!
Zlín ukončuje čekání na vstřelený gól. ADAMU HAMRLOVI zakončení sedlo vskutku náramně, kotouč po nahrávce od Jana Ramerta poslal přímo do pravého horního rohu přerovské brány. Asistence: Jan Ramert.

31:03

Night Birds podruhé ve vcelku krátkém čase nedokázali zakončit do prázdné části zlínské branky. Tentokrát dostal nabídku Radim Hradil od Michala Hoťka, u pravé tyče si ale špatně seřídil mířidla.

29:59

Tomáš Hanák mohl po nahrávce Radima Hradila z pravé strany střílet do prázdné branky, v rozhodující chvíli mu však kotouč přeskočil hokejku. Na druhé straně to zkoušel najetý Chludil, přerovskou bránu nicméně přestřelil.

29:13

Lukáš Chludil pálil bez přípravy z pravého křídla, Petr Žurek se ale stačil k pravé tyči přesunout a pokus zlínského útočníka vyrazil betonem.

27:28

Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
Místo snížení Devils přichází čtvrtá trefa v podání Hanáků. Z pravé strany po spolupráci s Davidem Svozilem a Danielem Ministrem prostřelil klečícího Michala Kořénka přízemním zakončením KAREL PLÁŠEK. Útočník Night Birds tak završuje hattrick! Asistence: Daniel Ministr a David Svozil.

27:07

Tomáši Pavlůskovi nyní chyběl kousek, aby u levé tyče usměrnil prudký křížný pas od jednoho ze spoluhráčů do prázdné části přerovské branky.

IHC Devils Zlín – IHC Night Birds Přerov

1:6

konec (0:2, 1:4) Stav série: 0:1

Zpět na online

Branky a nahrávky: 32. Hamrla (Ramert) – 3. Plášek (Indrák), 5. Indrák (Ministr, Hotěk), 24. Plášek (Indrák), 28. Plášek (Ministr, Svozil), 38. Plášek, 38. Andrýsek (Svozil)

IHC Devils Zlín: Kořének – Bachánek, Zavrtálek, D. Hrazdira (C), Hamrla, Šindelek – Pavlůsek, Ramert, Chludil (A), R. Hrazdira
Trenér: Karel Šindelek

IHC Night Birds Přerov: Žurek (Šejba) – Hotěk, Svozil, T. Hanák (C) – Hradil, Indrák, J. Hanák, Ministr, Andrýsek, Plášek (A)
Trenér: Daniel Indrák

Rozhodčí: M. Šiška st., M. Šiška ml.

Diváci: 108

Průběh zápasu
1. poločas
02:40 IPR 0:1 Plášek (Indrák)
04:54 IPR 0:2 Indrák (Ministr, Hotěk)
Přestávka po pol.
2. poločas
23:12 IPR 0:3 Plášek (Indrák)
27:28 IPR 0:4 Plášek (Ministr, Svozil)
31:55 IZL 1:4 Hamrla (Ramert)
35:59 IPR 1,5MIN Andrýsek, krosček
37:25 IPR 1:5 Plášek
37:50 IPR 1:6 Andrýsek (Svozil)
Konec