Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Celta de Vigo – UD Las Palmas

4:1

konec (2:1)

20.04.2024, 14:00 • Abanca-Balaídos (Vigo) • 32. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 1.68 3.96 5.47 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

85

Střídání v týmu Celta de Vigo:
ze hřiště odchází Carles Pérez, přichází Miguel Rodríguez.

84

Douvikas se v době Minguezovy diagonály nacházel v ofsajdu, takže jeho další gólový zásah platit nemůže. Claudio Giráldez bude naposledy střídat.

82

Douvikas prošel přes Herzoga a zleva předložil míč do gólové šance Hugovi Álvarezovi, který bez přípravy hodně přestřelil.

77

Střídání v týmu Celta de Vigo:
ze hřiště odchází Fran Beltrán, přichází Luca de la Torre.

77

Střídání v týmu Celta de Vigo:
ze hřiště odchází Iago Aspas, přichází Javier Manquillo.

77

Střídání v týmu UD Las Palmas:
ze hřiště odchází Máximo Perrone, přichází Pejiño.

77

Střídání v týmu UD Las Palmas:
ze hřiště odchází Munír al-Haddádí, přichází Fabio González.

76

Celta Vigo právě vstřelila branku!
Další rozborka hostující defenzivy! Douvikas si seběhl pro míč do pravého křídla a oplatil pár minut starou asistenci IAGU ASPASOVI, který zůstal ve vápně trestuhodně sám. O ofsajd se kvůli špatnému postavení Mármola nejednalo.

71

Celta Vigo právě vstřelila branku!
Dvacet minut před koncem odskakuje Celta do dvougólového vedení! Aspas už poněkolikáté ukázal záda obráncům Las Palmas a díky své rychlosti vytvořil situaci tři na gólmana. Domácí kapitán nesobecky předložil míč k TASOSU DOUVIKASOVI a ten ho neměl problém doručit do prázdné brány.

66

Střídání v týmu Celta de Vigo:
ze hřiště odchází Jörgen Strand Larsen, přichází Tasos Douvikas.

66

Střídání v týmu Celta de Vigo:
ze hřiště odchází Williot Swedberg, přichází Jonathan Bamba.

66

Strand Larsen se faulem na podrážděného Perroneho trochu zbytečně vykartoval pro příští zápas. Navíc to od něj bylo to poslední, co dnes předvedl.

62

Střídání v týmu UD Las Palmas:
ze hřiště odchází Sory Kaba, přichází Sandro Ramírez.

62

Střídání v týmu UD Las Palmas:
ze hřiště odchází Enzo Loiodice, přichází Javi Muñoz.

58

Domácí se neuvěřitelně snadno dostávají do šancí. Sotva Valles zlikvidoval další průnik vyražením míče na roh, tak se musel pořádně natáhnout za nebezpečnou hlavičkou Jailsona.

52

Další šance Celty, které zase předcházel jednoduchý přechod do útoku. Álvarez zleva vkročil do vápna a pak z něj vrátil míč přihrávkou na Beltrána, jehož povedenou dělovku z dálky Valles vytáhl na roh.

50

Po hostující ztrátě ve středovém kruhu došlo na rychlý ťukes a brejk Minguezy. Ten dovedl své ofenzivní dobrodružství až do zakončení, kterým se Valles obstřelit nenechal!

39

Celta Vigo právě vstřelila branku!
Už poněkolikáté Las Palmas nezabránilo přímočarému přechodu středu hřiště. Aspas z půlky bravurně vysunul WILLIOTA SWEDBERGA a švédský útočník naložil s únikem přesně tak, jak si to zaplněný stadion Viga přál.

37

Celta Vigo právě vstřelila branku!
Celek z Galicie v 37. minutě vyrovnává na 1:1! Hostující obrana nezareagovala na zrychlení Péreze. Ten zprava našel u penaltového bodu stojícího IAGA ASPASE a domácí kapitán zkušeně zakončil z voleje do protipohybu Vallese.

35

Jörgen Strand Larsen sladil náběh s kolmicí z půlky. Na Vallese šel z pravé strany a ve finále ho napálil do ruky.

22

Beltránův elegantní oblouček spadl za obranu Las Palmas. Carles Pérez dostal míč do kapsy před malé vápno, jenže z výhodné pozice bránu Vallese přestřelil. Pomezní zpětně odmával ofsajd, který ve skutečnosti spíše nebyl.

21

Vigo se při bránění rohu nepoučilo a znovu nechalo nebezpečně hlavičkovat Herzoga. Dobře postavený Guaita autora vedoucí trefy tentokrát vychytal. Dorážka k jeho brance už neprošla.

11

Las Palmas právě vstřelilo branku!
Hned první standardní situaci dokázal hostující tým přetavit ve vedoucí gól! Na brilantně kopnutý al-Haddádího roh z pravé strany si u malého vápna naskočil JUANMA HERZOG a hlavičkou zblízka zaevidoval svůj druhý gól v sezóně.

Celta de Vigo – UD Las Palmas

4:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 37. Aspas (C. Pérez), 39. Swedberg (Aspas), 71. Douvikas (Aspas), 76. Aspas (Douvikas) – 11. Herzog (al-Haddádí)

Karty:   66. Strand Larsen (CVG)

Držení míče: 31 % : 69 %.
Střely na branku: 13:4. Střely mimo: 5:2. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 10:9.

Celta de Vigo: Guaita – Mingueza, Núñez, C. Domínguez – C. Pérez (85. M. Rodríguez), Jailson, Beltrán (77. de la Torre), H. Álvarez – Aspas (C) (77. Manquillo), Strand Larsen (66. Douvikas), Swedberg (66. Bamba).
Náhradníci: I. Villar – Allende, Cervi, M. Sánchez, Sotelo, Starfelt, K. Vázquez.

Trenér: Claudio Giráldez

UD Las Palmas: Valles – Á. Suárez, Herzog, Mármol, S. Cardona – al-Haddádí (77. Fa. González), Loiodice (62. J. Muñoz), Perrone (77. Pejiño), K. Rodríguez (C), Moleiro – Kaba (62. S. Ramírez).
Náhradníci: Escandell – Campaña, M. Cardona, Curbelo, Lemos, Mfulu, B. Ramírez, Sinkgraven.

Trenér: García Pimienta

Rozhodčí: Maeso – Granado, Mir

Diváci: 21 256