Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Celta de Vigo – UD Las Palmas

4:1

konec (2:1)

20.04.2024, 14:00 • Abanca-Balaídos (Vigo) • 32. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 1.68 3.96 5.47 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

76

Celta Vigo právě vstřelila branku!
Další rozborka hostující defenzivy! Douvikas si seběhl pro míč do pravého křídla a oplatil pár minut starou asistenci IAGU ASPASOVI, který zůstal ve vápně trestuhodně sám. O ofsajd se kvůli špatnému postavení Mármola nejednalo.

71

Celta Vigo právě vstřelila branku!
Dvacet minut před koncem odskakuje Celta do dvougólového vedení! Aspas už poněkolikáté ukázal záda obráncům Las Palmas a díky své rychlosti vytvořil situaci tři na gólmana. Domácí kapitán nesobecky předložil míč k TASOSU DOUVIKASOVI a ten ho neměl problém doručit do prázdné brány.

39

Celta Vigo právě vstřelila branku!
Už poněkolikáté Las Palmas nezabránilo přímočarému přechodu středu hřiště. Aspas z půlky bravurně vysunul WILLIOTA SWEDBERGA a švédský útočník naložil s únikem přesně tak, jak si to zaplněný stadion Viga přál.

37

Celta Vigo právě vstřelila branku!
Celek z Galicie v 37. minutě vyrovnává na 1:1! Hostující obrana nezareagovala na zrychlení Péreze. Ten zprava našel u penaltového bodu stojícího IAGA ASPASE a domácí kapitán zkušeně zakončil z voleje do protipohybu Vallese.

11

Las Palmas právě vstřelilo branku!
Hned první standardní situaci dokázal hostující tým přetavit ve vedoucí gól! Na brilantně kopnutý al-Haddádího roh z pravé strany si u malého vápna naskočil JUANMA HERZOG a hlavičkou zblízka zaevidoval svůj druhý gól v sezóně.

Celta de Vigo – UD Las Palmas

4:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 37. Aspas (C. Pérez), 39. Swedberg (Aspas), 71. Douvikas (Aspas), 76. Aspas (Douvikas) – 11. Herzog (al-Haddádí)

Karty:   66. Strand Larsen (CVG)

Držení míče: 31 % : 69 %.
Střely na branku: 13:4. Střely mimo: 5:2. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 10:9.

Celta de Vigo: Guaita – Mingueza, Núñez, C. Domínguez – C. Pérez (85. M. Rodríguez), Jailson, Beltrán (77. de la Torre), H. Álvarez – Aspas (C) (77. Manquillo), Strand Larsen (66. Douvikas), Swedberg (66. Bamba).
Náhradníci: I. Villar – Allende, Cervi, M. Sánchez, Sotelo, Starfelt, K. Vázquez.

Trenér: Claudio Giráldez

UD Las Palmas: Valles – Á. Suárez, Herzog, Mármol, S. Cardona – al-Haddádí (77. Fa. González), Loiodice (62. J. Muñoz), Perrone (77. Pejiño), K. Rodríguez (C), Moleiro – Kaba (62. S. Ramírez).
Náhradníci: Escandell – Campaña, M. Cardona, Curbelo, Lemos, Mfulu, B. Ramírez, Sinkgraven.

Trenér: García Pimienta

Rozhodčí: Maeso – Granado, Mir

Diváci: 21 256