Menu

Házená

MOL liga žen

DHK Zora Olomouc – Handball PSG Zlín

0:0

před zápasem (-:-)

19.10.2024, 17:30 • 6. kolo • Vít Muzikář

Tipsport: 2.27 7.47 1.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Vzájemné zápasy z loňské sezony
OLO – ZLN 32:31, play out
ZLN – OLO 34:30, playout
OLO – ZLN 36:27, základní část
ZLN – OLO 26:23, základní část (17:59:44)
DHK Zora Olomouc
Olomouc skončila dvakrát za sebou bronzová, ale v loňské sezoně v play-off chyběla. Na lavičce setrvala bývalá reprezentantka Lucie Fabíková. Zora udělala minimální změny v kádru a vyhlásila útok na semifinále, respektive na play-off. Nicméně start sezony se domácím házenkářkám úplně nepovedl. Z pěti zápasů porazily Olomouc jen Hodonín a v tabulce MOL Ligy se tak nachází na desáté příčce. Bodově hůř jsou na tom pouze Hodonín a Plzeň shodně s jedním bodem.
Handball PSG Zlín
Zlín je v tabulce českých týmů na třetím místě a ztrácí dva body na Slavii a Most. Hostující celek před letošní sezonou přivedl reprezentační brankářku Petru Kudláčkovou z pražské Slavie. Na spojku pak přišla exmostecká Veronika Mikulášková. Zlín také vyměnil trenéra, kdy oslovil Jiřího Havláta, bývalého hráče nastupujícího v nejvyšší soutěži. PSG zatím splńuje předsezónní předpoklady a na rozdíl od posledních sezon se nepohybuje ve spodních patrech tabulky. Ostatně cílem klubu je tentkráte bojovat o play-off.
Hezký den, vítejte u textové reportáže ze zápasu šestého kola MOL Ligy, ve kterém se střetnou DHK Zora Olomouc a Handball PSG Zlín. Začínáme v 17:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

DHK Zora Olomouc – Handball PSG Zlín

0:0

před zápasem (-:-)

Zpět na online

Rozhodčí: Blanár, Petruška

Statistiky:
DHK Zora Olomouc
# P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
Celkem 0/0 0 0 0 0
Handball PSG Zlín
# P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
Celkem 0/0 0 0 0 0