Menu

Házená

MOL liga žen

Házená Kynžvart – Iuventa Michalovce

0:0

před zápasem (-:-)

19.10.2024, 16:00 • 6. kolo • Jan Vojkůvka (@JanVojkuvka)

Tipsport: 2.86 8.11 1.59 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Michalovce jsou na začátku sezony dominantní. Od zahájení nejvyšší domácí soutěže pouze vítězí, mají bilanci 5-0 a v posledním utkání házenkářky tohoto týmu deklasovaly Zlín 34:18. Michalovcím k tomu vyšel také vstup do Evropského poháru, v němž v úvodním kole vyřadily švýcarský Kreuzlingen a mohou se těšit na dvojzápas s bosenským Grudem. Hráčky slovenského týmu, kterým v minulé sezoně utekla možnost vyhrát slovenský titul a ve finále Evropského poháru prohrály se španělským Elche, dávají i v prvních měsících této sezony jasně najevo, že budou patřit opět k nejsilnějším týmům společné MOL ligy.

Lázně Kynžvart také vstoupily do sezony v Evropě úspěšně a vyřadily z Evropského poháru slovinskou Litiju. V domácí nejvyšší soutěži to ale už tak slavné v prvních týdnech nebylo. Po pěti odehraných kolech má Kynžvart na kontě dvě vítězství a hned tři porážky. V tabulce domácímu týmu náleží až sedmé místo, s čímž nepanuje úplně spokojenost.

V minulé sezoně Michalovce vyhrály oba vzájemné zápasy proti Kynžvartu. (04:12:01)
MOL liga žen v házené pokračuje tento víkend svým šestým kolem. V tomto přenosu se budeme věnovat utkání mezi Kynžvartem a Michalovcemi, které jsou mírným favoritem vzájemného klání.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

Házená Kynžvart – Iuventa Michalovce

0:0

před zápasem (-:-)

Zpět na online

Statistiky:
Házená Kynžvart
# P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
Celkem 0/0 0 0 0 0
Iuventa Michalovce
# P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
Celkem 0/0 0 0 0 0