Menu

Házená

Chance Extraliga mužů

HBC Medipoint Jičín – Pepino SKP Frýdek-Místek

0:0

před zápasem (-:-)

19.10.2024, 18:00 • 7. kolo • Filip Krůza

Tipsport: 1.49 8.22 3.37 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Zápas mezi HBC Medipoint Jičín a Pepino SKP Frýdek-Místek v rámci Chance Extraligy mužů slibuje být napínavým a důležitým střetem, přičemž oba týmy mají vysoké ambice dostat se do vyřazovací části. I když v aktuální sezóně se tyto dva týmy dosud nepotkaly, jejich bilance z minulých ročníků ukazuje na vyrovnané zápasy, které rozhodují až závěrečné momenty.

HBC Medipoint Jičín v aktuální sezóně spoléhá na pevnou defenzivní hru, která jim v několika zápasech přinesla úspěch na domácí půdě. Jejich zkušenosti z minulých let a soudržnost týmu budou klíčovými faktory, na které se budou moci opřít. Vedle toho disponují několika talentovanými hráči, jako je Jiří Dolejší, kteří jsou schopni v rozhodujících okamžicích zápasu převzít iniciativu​

Pepino SKP Frýdek-Místek naopak v letošním ročníku zatím předvádí kolísavé výkony. Přesto je tým vedený trenérem Danielem Valem odhodlán odčinit některé neúspěchy z předchozích kol a naplno se vrhnout do bojů o play-off. Z hlediska taktiky se Frýdek-Místek spoléhá na rychlé protiútoky a zodpovědnou obranu, která by mohla být zbraní proti Jičínu. Klíčovými hráči jsou zde Jakub Rumian a Marian Hajko, kteří často táhnou tým nejen střelecky, ale i v organizaci hry​
.
Oba týmy jsou v tabulce blízko sebe, což dodává zápasu ještě větší důležitost. Postavení v play-off není pro žádný z nich jisté, a proto tento duel může mít zásadní dopad na jejich další cestu v sezóně. Jičín má výhodu domácího prostředí, což může sehrát roli, ale Frýdek-Místek ukázal, že dokáže vzdorovat i v náročných zápasech.

Celkově lze očekávat tvrdou a vyrovnanou bitvu, kde rozhodnou maličkosti, jako je úspěšnost při zakončení nebo minimalizace technických chyb. Důležité bude také, jak oba týmy zvládnou závěrečné fáze zápasu, kde se v minulosti projevily slabiny obou celků, zejména u Frýdku-Místku, který několikrát ztratil vedení v závěrečných minutách. (22:04:43)
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HBC Medipoint Jičín – Pepino SKP Frýdek-Místek

0:0

před zápasem (-:-)

Zpět na online

Statistiky:
HBC Medipoint Jičín
# P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
Celkem 0/0 0 0 0 0
Pepino SKP Frýdek-Místek
# P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
Celkem 0/0 0 0 0 0