Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Borussia Dortmund – FC Sankt Pauli

0:0

před zápasem (-:-)

18.10.2024, 20:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • 7. kolo • Petr Sumbal

Tipsport: 1.28 6.09 9.51 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Vzájemné zápasy

Tato dvě mužstva se naposledy utkala v německém poháru v sezóně 2021/22 a St. Pauli překvapivě v osmifinále porazilo Dortmund 2:1. Dnes je ale samozřejmě i přes kolísavou formu jednoznačným favoritem Borussia, která by si měla s nováčkem ze St. Pauli přesvědčivě poradit. Pomoci by jí k tomu mělo i vášnivé domácí publikum. (08:56:59)
FC Sankt Pauli

St. Pauli je nováčkem v letošní bundesligové sezóně a podle očekávání tak sbírá body pouze po troškách a zřejmě bude celou sezónu bojovat o holé udržení mezi německou elitou. Z posledních tří zápasů St. Pauli jen jednou prohrálo, což je celkem sympatický počin. Nejprve v této sekvenci zápasů remizovalo 0:0 doma s Lipskem, poté si připsalo zatím svou jedinou výhru, když zvítězilo 3:0 na hřišti Freiburgu a naposledy nestačilo poměrem 0:3 na domácím hřišti na Mohuč. Se čtyřmi body se St. Pauli nachází na patnáctém místě tabulky.
Borussia Dortmund

Dortmund zatím zažívá sezónu jako na houpačce. Pod novým koučem Nuri Sahinem občas předvádí výborné výkony, jako třeba v Lize mistrů, kde porazil Dortmund 3:0 Club Bruggy a dokonce 7:1 Celtic. Jenomže v německé lize se Dortmundu ani zdaleka tolik nedaří, z posledních tří utkání dvakrát prohrál, na to vysoko 1:5 na hřišti Stuttgartu a naposledy 1:2 na hřišti Unionu Berlín. Dortmund samozřejmě chce bojovat o postup do Ligy mistrů, ale momentálně se nachází až na sedmém místě tabulky s deseti body a na čtvrtou příčku ztrácí dva body.
Zdravím a vítám všechny příznivce německého fotbalu u sledování on-line přenosu utkání 7. kola Bundesligy mezi týmy Borussia Dortmund a FC Sankt Pauli. Zápas se odehraje na stadionu Signal Iduna Park v Dortmundu.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

Borussia Dortmund – FC Sankt Pauli

0:0

před zápasem (-:-)

Zpět na online