Menu

Hokej

1. liga (SR)

TSS GROUP Dubnica – JOJ ŠPORT Slovensko U18

5:4

konec (2:1, 2:2, 1:1)

10.10.2024, 11:30 • Zimný štadión Dubnica • 49. kolo • Ivan Harčár sk

Dlhočizná hra bez brankára želaný efekt osemnástke nepriniesla. Hráči sa tlačili v pásme do bránky, ale Dubnica tomu dokázala odolať. Treba ale povedať, že Považania "utrpeli" výhru. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (13:43:41)
TSS GROUP Dubnica – JOJ ŠPORT Slovensko U18 5:4 (2:1, 2:2, 1:1)

Góly a asistencie: 3. Bečár (D. Vaňo, M. Pobežal), 18. D. Trška, 23. Hovorka, 40. Haščič (Šišovský, D. Trška), 45. Kluka (D. Trška, Hruška) – 3. Goljer, 24. J. Polčík (Jaroška, Hukel), 39. Novák, 52. Hukel (Raška). Rozhodca: Lesay, Krist – Jurčiak, Rehák.. Vylúčenie: 1:4. Využitie: 1:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 945.. Priebeh zápasu: 1:0, 1:1, 3:1, 3:3, 5:3, 5:4.

Koniec zápasu.

58:00

Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.

56:42

JOJ ŠPORT Slovensko U18 hrá power-play!

56:42

JOJ ŠPORT Slovensko U18 oddychový čas!

56:42

Osemnástka jednoznačne pomýšľa na vyrovnanie. Svoj druhý gól v zápase ale nevsietil Adam Goljer. Lietava si splnil svoje povinnosti.

53:30

Dubničania si neodpúšťajú zaváhania v obrane! Dobre to myslel Habla strelou pod žŕdku, no práve od nej puk putoval preč!

Reklamná prestávka.

52:42

Lopušan po sťahovačke nemohol okamžite prihrávať Haščičovi, pretože nebol v dobrej pozícii.

51:26

Slovensko U18 dalo gól! Patrik Lietava absolútne nepodržal Považanov. Ľahké zakončenie zápästím od LUKÁŠA HUKELA si lapačkou poslal za chrbát. Asistencia: Adrián Raška.

50:10

JOJ ŠPORT Slovensko U18 hrá so štyrmi hráčmi.

50:00

Damián Vaňo nemohol dvihnúť ruky nad hlavu! Pokus sa odrazil od hornej tyčky!

49:11

Pekné prihrávky Dubnice, ktorá hrá dvojnásobnú presilovku. Finálne slovo patrilo Marekovi Hovorkovi. Ale príklep neumiestnil do pravého horného rohu ako plánoval.

48:50

Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
Černák – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.

48:10

Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
Jaroška – 2 min., hákovanie.

Reklamná prestávka.

46:29

Zakázané uvoľnenie. Dubnica už by to mohla mať viac vo svojich rukách, ale presvedčila sa v druhej tretine, že dvojgólové vedenie neprináša istotu.
Dnešný zápas sleduje 945 divákov.

44:09

Dubnica dáva gól! MICHAL KLUKA bol pri ľavej žŕdke. Odtiaľ doklepol odrazený puk od zadného mantinelu. Ľahká práca skúseného útočníka. Asistencie: Dominik Trška a Michal Hruška.

43:43

Osemnástka sa trochu zľakla dôraznejšej hry súpera. Ondrej Maruna nakoniec nevedel spracovať prihrávku medzi kruhmi.

42:52

Dubnica hrá s piatimi hráčmi.

41:26

Obranca Tkáč mal dobré sebavedomie a rozhodol sa prejsť celé klzisko a viedlo to až k streleckému pokusu. Lietava musel zasiahnuť.

40:52

Vylúčenie v tíme TSS GROUP Dubnica:
Haščič – 2 min., podrazenie.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Tretia tretina sa začne o 13:09.
Je sa na čo pozerať. Žiadna jasná záležitosť domácej Dubnice. Slováci bojujú statočne, za čo boli odmenení gólom v oslabení Lucasa Nováka. Rozhodne sa im oplatí hrať do posledného hvizdu.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:28

Dubnica dáva gól! Súhra Dubnice, ktorá si zaslúži potlesk. Trška vystrelil, puk sa odrazil na Šišovského a po jeho milimetrovej nahrávke ADAM HAŠČIČ nekompromisne vypálil z pravého kruhu. Asistencie: Peter Šišovský a Dominik Trška.

39:00

Prebieha posledná minúta druhej tretiny.

38:32

Slovensko U18 dalo gól! Michal Chatrnúch nie je vo svojej koži. Chyboval na útočnej modrej čiare. LUCAS NOVÁK mu následne zobral puk a svoj nájazd zdarne zakončil. Bez asistencie.

38:16

Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
Prádel – 2 min., zdržiavanie hry / posunutá bránka.

38:16

Brána osemnástky zase nie je vo svojom ukotvení! Teraz to však má svoju príčinu! Michal Prádel ju odkopol a mladíci pôjdu do oslabenia!

37:52

Rozhodca Dominik Lesay prerušil hru. V druhej tretine sú opakované problémy s bránkou, v ktorej stojí Prádel. Stále však neprichádza pokyn na navŕtanie dier.

35:55

Murína domáci nezdolali! Silný hokejista dokázal zakončiť! Lietavov betón musel byť v permanencii!

34:49

Chatrnúch nemal šancu vystreliť cez dve hokejky reprezentantov. Hostia presunuli hru na druhú stranu. Lietava chytil puk do lapačky na istotu.

Reklamná prestávka.

32:26

Protiútok Dubnice! Druhý útok ale nezariadil vedenie o dva góly! Haščákovu prihrávku nedostal ideálne na hokejku Hovorka! Prádel zasahoval!

31:22

Lopušan pekne si prehodil puk cez súperove nohy. Jeho snahou bolo naštartovať Jozefa Šveca, ale neúspešne.

29:57

Dubnica vyhráva s osemnástkou 3:2. Po prerušení hry bude nasledovať vhadzovanie v útočnom pásme a duel smeruje do druhej polovice riadneho hracieho času.

28:56

Vaňovi sa podarilo rukavicou skrotiť vysoký puk a následne si ho hodiť na čepeľ. Rysovala sa spolupráca so Šišovským, ale nepatrila mu šanca, pretože hostia sa poctivo vrátili.

27:59

Murín vykorčuľoval vpred! Pekne si zakrýval puk pred brániacim Babrusevom! Prudký bekhend dostal Lietava do masky! Hra je prerušená!

Reklamná prestávka.

27:12

Dubnica mala vydarený prechod do útočnej tretiny. Posledný Hruška dopĺňal útočníkov, ktorý však nestihol poslať do brány odrazený puk.

25:46

Věntus presne nastreľoval na bránku osemnástky. Tam išli po teči hokejky Vaňa s Martinom Pobežalom. Prádel sa výraznejšie nezapotil.

24:29

Reprezentanti v tejto chvíli nezvládli prechod do pásma. Zakázané uvoľnenie. Haščák nezískal puk po buly.

23:11

Slovensko U18 dalo gól! Druhá okamžitá reakcia osemnástky! Chlapci s mriežkami na tvárach sa nevzdávajú. JAKUB POLČÍK spoza brány nachytal na hruškách Lietavu. Asistencie: Samuel Jaroška a Lukáš Hukel.

22:30

Dubnica dáva gól! MAREK HOVORKA pánom týchto minút. Zo stredného pásma zdrhol reprezentantom. Z pravej strany naznačil príklep, pomýlil Prádela a zaznamenal tretí gól Považanov. Niet sa čo čudovať. Skúsene to urobil. Bez asistencie.

21:37

Hovorka bol teraz na poste obrancu. Nerobí mu problém posielať tvrdé strelecké pokusy. Kluka ešte vyskočil, aby nezablokoval delovku, no Prádel bol na mieste.

21:19

Marek Hovorka pohodlne obkorčuľoval bránku osemnástky. Haščákova koncovka spred Prádela už nič neriešila. Jeden z mladíkov stratil rovnováhu a vpálil do vlastnej svätyne.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Druhá tretina sa začne o 12:17.
Dubnica si nestrčí za klobúk niektoré úseky prvej tretiny, ale môže ísť do kabíny spokojnejšia. Osemnástka ale dáva najavo, že to Považania nebudú mať jednoduché.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:20

Dubničania dvakrát dobre pálili. Dobrú šancu mal obranca Enrik Švec, ale nepodarilo sa mu upraviť skóre do prestávky.

19:00

Prebieha posledná minúta prvej tretiny.

17:22

Dubnica dáva gól! Považania prežili chyby, ktoré kopili v obrane, a teraz skórujú. DOMINIK TRŠKA poslal dobrý projektil, ktorý už nikto z hostí neodvrátil. Bez asistencie.

16:26

Trška si výborne vypýtal puk do voľného miesta a nasledovala prudká strela, ktorá však nemala presnosť.

16:16

Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
Saloň – 2 min., zovretie puku.

15:27

Hra sa však rýchlo preliala do útočnej tretiny osemnástky. Dendisova partia je poriadne nabudená a podáva kvalitný výkon.

14:47

Už by to mohlo lepšie vyzerať v zadných radoch Dubnice. Smerom dopredu sa rozbieha obranca Michal Chatrnúch.

13:21

Saloň znovu motal hlavy dubnickej obrane! Lietava nakoniec nečelil veľkej šanci! Cez prestávku bude zrejme zvýšený hlas v domácej kabíne!

Reklamná prestávka.

11:37

Dubnica akosi nemá svoj deň v defenzíve! Skúsený prvoligový tím dáva možnosti mladíkom tešiť sa z gólu! Len tak tak, že osemnástka nevedie!

10:56

Saloň najprv nechal puk za sebou, ale s prispením jedného zo spoluhráčov nakoniec mal na hokejke solídnu príležitosť! Protismerné zakončenie ale minulo Lietavovu bránku!

09:41

Michal Kluka poľahky pôsobil okolo súperovej bránky. Mladíci ho neatakoval, preto skúsil strelu smerom pod hornú žŕdku, ale pohladil len bočnú sieť.

08:56

Chyba domácich medzi kruhmi! Ťažkopádny bekhend však ukázal Hukel!

Reklamná prestávka.

08:22

Prádel si nechal v lapačke dubnické zakončenie. Cítil, že domáci môžu ísť do tlaku, a to nechcel dopustiť.

07:36

Pavličko nenamieril presne z ľavého krídla. Následne Saloň s veľmi slabučkým zakončením od modrej čiary, ktoré nemalo vôbec žiadnu razanciu.

05:53

Haščič so šikovnou kľučkou v útočnom pásme, ale už si nenašiel sekundičku aj na dobrú koncovku, ktorou by ohrozil Prádela. Pochvala pre obrancov z reprezentácie za dobrú robotu.

04:17

Osemnástka je hladná po ďalších presných zásahoch, no teraz si musí nechať zájsť chuť. Hostia sa dostali do postavenia mimo hry.

03:53

Kvalitná akcia aj na druhej strane a fantastický Michal Prádel! Ten už v ľahu prečítal bekhendový blafák Jozefovi Haščákovi! Stretnutie sa nám parádne rozbehlo!

03:32

Veľmi ťažká pozícia pre Patrika Lietavu! Dubnický brankár sa roztiahol v bránkovisku a odolal všetkým dorážkam reprezentantov!

02:35

Slovensko U18 dalo gól! Raketová odpoveď mladíkov rovnakou mincou! Zakončenie perfektne sadlo obrancovi ADAMOVI GOLJEROVI. Spred pravého kruhu vyslal nechytateľnú strelu na druhú tyčku. Bez asistencie.

02:15

Dubnica dáva gól! ŠIMON BEČÁR o pol minúty našiel recept na brankára Prádela. Výnimočne sa ocitol v útoku a z ľavého kruhu poslal puk do bránky pomedzi betóny. Asistencie: Damián Vaňo a Martin Pobežal.

01:47

Šimon Bečár strieľal z modrej čiary. Prádel s ťažkosťami chytal túto strelu, ale na druhýkrát ju získal do lapačky.

01:18

Slováci pekne kombinovali na útočnej modrej čiare. Černák sa objavil v dobrej palebnej pozícii, no puk netrafil podľa predstáv.

00:31

Lopušan vyskúšal strelecký pokus, avšak z mimoriadne náročného pravého uhla. Prádela tak nedokázal ohroziť. Strela putovala po mantineli.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

TSS GROUP Dubnica: Lietava – D. Trška, E. Švec, Babrusev, Chatrnúch, Věntus, Bečár, Hruška – Lopušan, J. Švec, Haščič – Kluka, J. Haščák, Hovorka – M. Pobežal, D. Vaňo, Šišovský – Holík, Maruna, Beňačka – Synák.

Tréner: Roman Stantien.

JOJ ŠPORT Slovensko U18: Prádel – Pavličko, Goljer, Tkáč, Černák, Jaroška, Raška – Dubravík, Kalis, Murín – Zuščák, Saloň, Novák – Habla, J. Polčík, Hukel – Obušek, Dobiš.

Tréner: Martin Dendis.

Rozhodca: Lesay, Krist – Jurčiak, Rehák.
Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri vloženom zápase 49. kola TIPOS SHL medzi Dubnicou a JOJ ŠPORT Slovensko U18.

TSS GROUP Dubnica


Hráči Dubnice si počínajú výborne a držia krok s tímami ako Prešov či Levice, ktoré sú veľkým prekvapením prvých týždňov sezóny. "Stantienovci" sa naladili na študentský súboj s osemnástkou stredajším triumfom 3:1 nad Bratislavou.

JOJ ŠPORT Slovensko U18

Partia reprezentačných mladíkov zabojuje o ďalšie body. Slováci robili problémy Bratislave minulý štvrtok na štadióne Vlada Dzurillu v Ružinove, no súpera neudržali na uzde a podľahli mu napokon 3:6.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 11:30.

TSS GROUP Dubnica – JOJ ŠPORT Slovensko U18

5:4

konec (2:1, 2:2, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. Bečár (D. Vaňo, M. Pobežal), 18. D. Trška, 23. Hovorka, 40. Haščič (Šišovský, D. Trška), 45. Kluka (D. Trška, Hruška) – 3. Goljer, 24. J. Polčík (Jaroška, Hukel), 39. Novák, 52. Hukel (Raška)

TSS GROUP Dubnica: Lietava – D. Trška, E. Švec, Babrusev, Chatrnúch, Věntus, Bečár, Hruška – Lopušan, J. Švec, Haščič – Kluka, J. Haščák, Hovorka – M. Pobežal, D. Vaňo, Šišovský – Holík, Maruna, Beňačka – Synák.
Trenér: Roman Stantien.

JOJ ŠPORT Slovensko U18: Prádel – Pavličko, Goljer, Tkáč, Černák, Jaroška, Raška – Dubravík, Kalis, Murín – Zuščák, Saloň, Novák – Habla, J. Polčík, Hukel – Obušek, Dobiš.
Trenér: Martin Dendis.

Rozhodčí: Lesay, Krist – Jurčiak, Rehák.

Diváci: 945.

Průběh zápasu
1. třetina
02:15 DUB 1:0 Bečár (D. Vaňo, M. Pobežal)
02:35 SVK18 1:1 Goljer
16:16 SVK18 2 Saloň, sevření puku rukou
17:22 DUB 2:1 D. Trška
Po 1. třetině
2. třetina
22:30 DUB 3:1 Hovorka
23:11 SVK18 3:2 J. Polčík (Jaroška, Hukel)
38:16 SVK18 2 Prádel, zdržování hry / posunutá branka
38:32 SVK18 3:3 Novák
39:28 DUB 4:3 Haščič (Šišovský, D. Trška)
Po 2. třetině
3. třetina
40:52 DUB 2 Haščič, podrážení
44:09 DUB 5:3 Kluka (D. Trška, Hruška)
48:10 SVK18 2 Jaroška, hákování
48:50 SVK18 2 Černák, vysoká hůl
51:26 SVK18 5:4 Hukel (Raška)
Konec