Menu

Fotbal

Liga mistrů

AC Milán – Liverpool FC

1:3

konec (1:2)

17.09.2024, 21:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán • 1. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 3.69 3.8 2.02 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (23:15:25)
Statistiky:
Střely na branku: 2 – 10
Střely mimo: 3 – 7
Držení míče: 50 % – 50 %
Rohové kopy: 2 – 5
Ofsajdy: 3 – 4
Fauly: 9 – 11
Žluté karty: 2 – 2.
Šlágr prvního hracího dne Ligy mistrů končí v ponuré atmosféře osmdesátitisícového San Sira. Rossoneri nenavázali na Pulisicův gól ze třetí minuty. Na hřišti jenom paběrkovali a ještě do poločasové přestávky dvakrát inkasovali ze standardních situací. Po změně stran anglický tým v produkci šancí trochu polevil, ale souhra Gakpa se Szoboszlaiem se v 67. minutě přesto postarala o navýšení skóre na 3:1. Za tohoto stavu už byl Milán odevzdaný a teprve v poslední akci zápasu zaregistroval druhou střelu na Beckerovu bránu.

90+7

Konec zápasu.

90+7

90+7. Leão šanci na kosmetické snížení neproměnil

90+7

Szoboszlai nechal míč za sebou a Reijnders neprodleně rozběhl Leãa. Šikovný křídelník doslova posadil na zadek Gomeze i Konatého, ale Becker jeho tvrdou střelu z levé části vápna reflexivně vyrazil do tyče.

90+6

Chyby v komunikaci mezi Fofanou a Torrianim hodlal využít Núñez. Devatenáctiletý gólman se stihl zorientovat a střelu z nevýhodného úhlu u bližší tyče vykryl.

90+5

Darwin Núñez dával na obdiv svůj driblink. Do vápna sice prošel, ale vevnitř se dostal do neprostupných kleští mezi Royala a Fofanu.

90+4

Endó se uvedl držením Abrahama. Byla z toho Pulisicova standardka z pravé strany, jenže Pavlović a Gabbia se přes muže v černém k hlavičce nedostali.

90+3

Střídání v týmu Liverpool FC:
ze hřiště odchází Alexis Mac Allister, přichází Wataru Endó.

90+3

Střídání v týmu Liverpool FC:
ze hřiště odchází Mohamed Saláh, přichází Federico Chiesa.

90+2

Ze zmatků v domácí obraně pramenil Tsimikasův nápřah z dálky. Zdálo se, že rána levačkou byla tečována, ale norští rozhodčí žádný roh nenařídili.

90+1

Nastavuje se 6 minut.

90

Rafael Leão vyzval Hernándeze k centru. Ten letěl těsně nad zemí a navzdory Gomezově teči ho dokázal zlikvidovat Konaté.

89

Emerson Royal čechral centr do ohně. Van Dijk prodloužil balon ke Gomezovi a ten ho nešikovně poslal na roh. Leão s jeho rozehrávkou neztrácel čas, jenže Gabbia hlavičkoval v souboji s Konatém mimo tři tyče.

88

Luis Díaz skončil v kotrmelcích v důsledku nějaké rány do zad od Gabbii. Hra je přerušena, což svěřencům Arneho Slota hraje do karet.

87

Za obloučkem ze středového kruhu společně vybíhali Núñez a Torriani. Nezkušený gólman byl u balonu první a rovněž byl dodatečně odmáván ofsajd.

86

Pulisic a Reijnders těsně za sebou ztroskotali na hostujících blocích. Rána zpoza vápna od Thea Hernándeze už prošla, ale zase jí chyběla potřebná přesnost.

85

Rafael Leão nešetrným kopancem do oblasti kolene utnul přechod Konatého. Portugalský křídelník by měl být vděčný Eskåsovi, že nedostal žlutou.

AC Milán – Liverpool FC

1:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 3. Pulisic (Morata) – 23. I. Konaté (Alexander-Arnold), 41. van Dijk (Tsimikas), 67. Szoboszlai (Gakpo)

Karty:   22. Calabria (ACM), 31. Y. Fofana (ACM) – 53. Mac Allister (LIV), 80. I. Konaté (LIV)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 2:10. Střely mimo: 3:7. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 9:11.

AC Milán: Maignan (51. Torriani) – Calabria (C) (69. Emerson Royal), S. Pavlović, Tomori (84. Gabbia), T. Hernández – Y. Fofana, Loftus-Cheek (69. Abraham) – Pulisic, Reijnders, Leão – Morata (84. Okafor).
Náhradníci: Nava – Bartesaghi, Chukwueze, Musah, Terracciano, Zeroli.

Trenér: Paulo Fonseca

Liverpool FC: Becker – Alexander-Arnold (79. Gomez), van Dijk (C), I. Konaté, Tsimikas – Gravenberch, Mac Allister (90+3. Endó) – M. Saláh (90+3. Chiesa), Szoboszlai, Gakpo (68. L. Díaz) – Jota (68. Núñez).
Náhradníci: Kelleher, Jaroš – Bradley, Jones, Quansah, Robertson, Morton.

Trenér: Arne Slot

Rozhodčí: Eskås – Engan, Bashevkin (NOR)