Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Brentford FC – Southampton FC

3:1

konec (1:0)

31.08.2024, 16:00 • Gtech Community Stadium, Brentford • 3. kolo • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 1.82 3.92 4.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Southampton právě vstřelil branku!
Přeci jen tu máme první gól Saints po návratu do Premier League! Tyler Dibling poslal míč zpátky do pokutového území. Adam Lallana ho z první sklepl proti levačce JUKINARIHO SUGAWARY a ten to trefil krásně na zadní tyč – 3:1.

69

Brentford právě vstřelil branku!
A je tu třetí gól domácích! Mathias Jensen vhodil do pokutového území dlouhý aut. Na přední tyči balón přizvedl Vitaly Janelt a Ramsdale se ho snažil s vypětím všech sil udržet před brankovou čarou. Dobíhající YOANE WISSA však merunu dopravil už za ni, na což sudího Smitha upozornily i hodinky. Myslím, že je asi hotovo – 3:0.

65

Brentford právě vstřelil branku!
Domácí navyšují své vedení! Podobně jako prvnímu gólu tomu předcházela ztráta míče před pokutovým územím. Hrací předmět se pak dostal k Mathiasovi Jensenovi, který ho předal BRYANOVI MBEUMOVI. Ten už postupoval sám na bránu a přízemní střelou ke vzdálenější tyči překonal vybíhajícího Ramsdalea.

43

Brentford právě vstřelil branku!
Domácí se ujímají vedení! Taylor Harwood-Bellis na pozici posledního neustál tlak presujícího Mikkela Damsgaarda. Ten balón vypíchl doleva ke Kevinovi Schademu, jenž svůj únik ještě zakončil střelou do bližší tyče. Míč se ale odrazil k BRYANOVI MBEUMOVI a ten trefil odkrytou bránu.

Brentford FC – Southampton FC

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 43. Mbeumo, 65. Mbeumo (Jensen), 69. Wissa – 90+5. Sugawara (Lallana)

Karty:   73. Pinnock (BRF) – 21. Harwood-Bellis (SOT)

Držení míče: 37 % : 63 %.
Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 7:7. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 10:7.

Brentford FC: Flekken – Ajer (39. Roerslev), Collins, Pinnock, Janelt (75. Lewis-Potter) – Jensen, Nörgaard (C), Damsgaard (82. Carvalho) – Mbeumo, Wissa, Schade (75. van den Berg).
Náhradníci: Valdimarsson – Mee, Trevitt, Jarmoljuk, Konak.

Trenér: Thomas Frank

Southampton FC: Ramsdale – Harwood-Bellis (56. Dibling), Bednarek, Stephens (C) – Sugawara, Smallbone (46. M. Fernandes), Downes, Aribo (82. Lallana), Walker-Peters – A. Armstrong (46. Archer), Brereton.
Náhradníci: McCarthy – Bree, Amo-Ameyaw, Ugochukwu, C. Taylor.

Trenér: Russell Martin

Rozhodčí: J. Smith – W. Smith, Howson

Diváci: 16 955.