Menu

Další

Losování soutěží

Losování Ligy mistrů

konec

29.08.2024, 18:00 • Mateo

Z losování LM je to všechno, děkuji za pozornost. Hezký zbytek večera. (19:55:43)
Soupeři Sparty

Doma: Salzburg, Brest, Atlético Madrid, Inter
Venku: Feyenoord, Leverkusen, Manchester City, Stuttgart

Soupeři Slovanu Bratislava

Doma: AC Milán, Dinamo Záhřeb, Manchester City, Stuttgart
Venku: Atlético Madrid, Bayern Mnichov, Celtic, Girona
Losování Ligy mistrů je u konce. Sparta dostala opravdu věhlasné soupeře a střetne se také s Feyenoordem, který trénuje bývalý trenér Sparty Brian Priske. Zápasy proti Manchesteru City, Interu, Stuttgartu, Leverkusenu, Brestu a Salcburku a Atléticu Madrid jsou opravdu prestižní zápasy. Asi nejhratelnějším soupeřem pro Spartu by měl být Brest. V zápase proti Leverkusenu nastoupí Patrik Schick a snad i bývalý brankář Sparty Matěj Kovář. S Adaem Hložkem už se Letenští nepotkají, protože ten nedávno přestoupil do Hoffenheimu. Nedojde ani na souboj s Gironou, kde působí Ladislav Krejčí. Zajímavý také bude souboj trenérů Friise a Priskeho, kteří spolu ještě v minulé sezoně spolupracovali. Doma se Sparta potká s Interem Milán, Atléticem Madrid, Salcburkem a Brestem. Venku jí čeká Leverkusen, Stuttgart, Feyenoord a Manchester City. Český fotbal se tak znovu střetne s francouzským a uvidíme, jak si povede. Barcelonu čeká další konfrontace s Bayernem. První zápasy se hrají 17., 18. a 19. září. Termíny budou přesně stanoveny až v sobotu. Zítra se losuje Evropská liga a Konferenční liga.

Sparta a Slovan už mají své soupeře jisté, takže se jejich jméno jen přečetlo.
Aston Villa si zahraje s Boloňou, Monakem, Bayernem Mnichov, Lipskem, Juventusem, Bruggami, Celticem a s Young Boys .
Brest byl vytažen nyní. Zahraje si s Realem, Barcelonou, Spartou, s Leverkusenem, Šachtarem, PSV, Salcburkem a se Sturmem Graz.
Další na řadě je Boloňa, která si zahraje s Borussií, Liverpoolem, Šachtarem, Monakem, Aston Villou, Benficou, Sportingem a s Lille.
Girona s Ladislavem Krejčím si to rozdá s Liverpoolem, PSG, Slovanem, Sturmem Graz, Arsenalem, AC Milán, Feyenoordem a s PSV Eindhoven.

Jako první byl vytažen Stuttgart, který bude hrát se Slovanem, PSG, Spartou, Realem, Atalantou, Juventusem, s Young Boys a s CZ Bělehrad.
Čeká nás poslední čtvrtý koš. V něm je Sparta, Slovan Bratislava, Monako, Aston Villa, Boloňa, Girona, Stuttgart, Sturm Graz a Brest.
Sporting Lisabon má za soupeře Manchester City, Lipsko, Arsenal, Bruggy, Lille, PSV, Boloňu a Sturm Graz.
Celtic bude hrát s Lipskem, Borussií, Bruggami, Atalantou, Slovanem Bratislava, s Young Boys, Dinamem Záhřeb a s Aston Villou.
Salcburk si zahraje s PSG, Realem, Atléticem, Leverkusenem, se Spartou, Feyenoordem, Brestem a s Dinamem Záhřeb.
CZ Bělehrad bude hrát s Barcelonou, Interem, Benficou, AC Milán, PSV, Stuttgartem a Monakem a s Young Boys.
Dinamo Záhřeb bude hrát s Borusií Dortmund, Bayernem, AC Milán, Arsenalem, Celticem, Slovanem Bratislava, Monakem a se Salcburkem.
Feyenoord už ví, že bude hrát se Spartou, dále pak s Gironou, Bayernem, Manchesterem City, Leverkusenem, Salcburkem, Lille a s Benficou.
PSV bude hrát s Liverpoolem, PSG, Šachtarem, Juventusem, Sportingem, CZ Bělehrad, Brestem a s Gironou.
Lille bylo vytaženo jako druhé. Bude hrát s Realem, Liverpoolem, Juventusem, Atléticem Madrid, Feyenoordem, Sportingem, Sturmem Graz a Boloňou. Sparta tak zatím nedostane možnost pomstít vyřazení Slavie. .

Losování Ligy mistrů

konec