Menu

Hokej

Přípravné zápasy

HHK Velké Meziříčí – Technika Hockey Brno

1:2

konec (1:0, 0:1, 0:1)

20.08.2024, 18:00 • Zimní stadion, Velké Meziříčí • Vendula Zdražilová

Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:05:34)
Je dobojováno. Hosté ve třetí třetině strhli vedení na svou stranu a poté ho už ubránili až do konce. V přípravě tak zapisují první výhru a naopak Velké Meziříčí svůj další přípravný duel nezvládlo.

Konec zápasu.

59:30

Kotouč mají ve své moci hosté a už jen hru v podstatě dohrávají. Zdá se, že těsný náskok uhájí.

58:45

Další střela šla na branku domácích, kde ale zakročil opět Schmid.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:11

David Putz se dostal do prostoru mezi kruhy, ale kotouč se mu zamotal mezi brusle a rázem tak skončila další slibná šance hostující Techniky Brno.

55:38

Hosté se snaží bránit těsný výsledek, zatím se jim to daří. A znovu se dostali až před Schmidovu branku. A tam musel domácí brankář opět do zákroku a hra je přerušena.

54:44

Před branku si sjel znovu agilní Tomáš Staněk a z otočky chtěl vystřelit, nakonec ale puk vůbec netrefil.

53:10

Tomáš Staněk se dostal do šance, najel si do prostoru mezi kruhy a jeho švih srazil Josef Schmid vysoko nad branku Velkého Meziříčí.

52:11

Technika Brno zvládla další oslabení a už je v plném počtu.

51:06

Hosté se zatím dobře brání a vyhazují puky do bezpečí a daleko od branky Michala Šurého.

50:11

Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno:
Tomáš Pigl – 2 min., podrážení.

48:45

48:45 Tomáš RAČICKÝ - 1:2

48:45

Technika právě vstřelila branku!
Hosté strhávají vedení na svou stranu. Před branku na pravou stranu dostal přihrávku TOMÁŠ RAČICKÝ a ten v pokleku tvrdou ránou prostřelil domácího brankáře Josefa Schmida – 1:2. Asistence: Tomáš Staněk a Šimon Havlíček.

47:56

Další buly před brankou Velkého Meziříčí. Hosté se čím dál více dostávají před Josefa Schmida, ten ale své brankoviště pečlivě hlídá.

46:49

Zakázané uvolnění Velkého Meziříčí. Hra se přestěhovala do pásma domácích a vhazovat se bude po pravé ruce Josefa Schmida.

46:09

Další pokus domácích končí vedle protější tyče. Znovu se tak skóre nemění a do akce okamžitě míří hostující Technika Brno.

45:12

Aleš Trnka napřáhl ke střele na levém kruhu a orazítkoval beton domácího brankáře Josefa Schmida.

44:34

Technika Brno je v plném počtu.

44:10

A další výhoz až před domácí branku a hosté pošetřili další cenné vteřiny ze své početní nevýhody.

43:01

Domácí sehráli pěknou kombinaci v přesilové hře, ale nakonec se nedostali k pořádnému zakončení. Hosté se pak osvobozují a vyhazují kotouč až před Josefa Schmida.

42:34

Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno:
Tomáš Staněk – 2 min., nedovolené bránění.

42:24

V rohu obranného pásma Velkého Meziříčí se strhl souboj o kotouč. Nakonec to rozsekl jeden ze sudích a hra je přerušena.

40:21

Domácí jsou v plném počtu.

40:01

Začala třetí třetina.
Ve druhé třetině padla také jediná branka a dočkali se hosté. V devětatřicáté minutě totiž střelou do částečně odkryté branky vyrovnal Tomáš Staněk a využil tak početní výhodu Techniky pět na tři. Do třetího dějství se tak půjde za nerozhodného stavu.
Další třetina začne přibližně v 19:30.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:35

Hosté se pokoušeli ještě stihnout využíti i klasickou početní výhodu, ale Schmid už si své brankoviště pohlídal. Puk domácí vyhazují až před hostující klec a patrně se tak už nic nestane.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:33

38:33 Tomáš STANĚK - 1:1

38:33

Technika právě vstřelila branku!
Dvojnásobná početní výhoda Techniky je využita a je vyrovnáno. Miroslav Holec natáhl puk na levou stranu, kde byl dobře postaven TOMÁŠ STANĚK a pohotově trefil částečně odkrytou svatyni Josefa Schmida – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Miroslav Holec.

38:21

A domácí jdou do tří. Tohle je velká příležitost pro hosty, kteří mají k dispozici dvojnásobnou přesilovou hru.

38:21

Vyloučení v týmu HHK Velké Meziříčí:
Pavel Ambrož – 2 min., vražení na hrazení.

37:41

Přesilovku si vyzkoušejí také hosté a už se derou do akce před domácí klecí.

37:23

Vyloučení v týmu HHK Velké Meziříčí:
Jiří Kališ – 2 min., hákování.

37:08

Adam Paleček se prodral po pravé straně až do pásma hostů, kde nejprve naznačil střelu z kruhu, poté ale pokračoval dál, objel Šurého branku a zakončil na druhé straně. Jenže jenom do betonu hostujícího brankáře.

36:16

Jedovka Adama Topola od modré čáry měla oči, ale proti ní zakročil Michal Šurý, který má na svědomí svůj další přesný zákrok. Po něm hned přerušuje hru.

35:07

Hosté jsou v plném počtu.

34:43

Domácí se uhnízdili v pásmu brněnské Techniky, jenže se nakonec nedostali k pořádnému zakončení. Toho poté hosté využili a osvobozují se.

33:32

Vůbec první vyloučení v utkání, na dvě minuty šel pykat na trestnou lavici Tomáš Staněk za podrážení. Využijí domácí přesilovou hru?

33:07

Vyloučení v týmu HHK Velké Meziříčí:
Tomáš Staněk – 2 min., podrážení.

32:30

Hosté nejprve měli nějaké šance, ty k vyrovnání nevedly. Nyní už se zase do útočného počínání dostali domácí hráči a ti donutili Michala Šurého k dalšímu zákroku.

30:38

Jsme za polovinou řádné hrací doby a na ukazateli skóre stále svítí výsledek 1:0. Domácí tak stále drží těsný náskok, hostům se naopak nedaří vyrovnat.

30:05

Zakázané uvolnění na domácí straně, hra se se tak stěhuje před Josefa Schmida. Hosté tak zadarmo získali útočnou třetinu.

29:46

Po dalším zákroku Michala Šurého byla hra zastavena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

28:48

Jedovka Miroslava Holce z levé strany šla na bránu domácích, ale tam byl s dalším zákrokem připravený Josef Schmid.

27:39

Tomáš Račický vyslal nenápadnou střelu z levého kruhu a tu poté betony srazil mimo ohrožení své branky Tomáš Staněk.

26:49

Jiří Kališ převzal puk od spoluhráče a poté s ním zajel na pravý kruh, jeho svižná střela pak zapadla do lapačky Michala Šurého a ten hru raději přerušuje.

25:40

Adam Popelka se už dostával ke střele v prostoru mezi kruhy, ale hned na to mu kotouč sebral soupeř a dostal ho do bezpečí.

24:30

Po zákroku hostujícího brankáře se vhazovalo po jeho pravé ruce, nicméně následně pak se hráči Velkého Meziříčí k pořádnému zakončení nedostali.

23:02

Další snaha Velkého Meziříčí, které znovu Brňanům zatopilo a puk jistí pozorný Michal Šurý.

21:59

Od modré čáry střílel Zdeněk Vedral, ale jeho celkem tvrdá rána skončila jen na obraně hostů. Nicméně domácí stále drží puk a kombinují před Michalem Šurým.

20:15

Po změně stran se do akce dostali hosté, ale Schmid si poradil a hned puk rozehrál svým spoluhráčům.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 18:43.
První třetina je minulostí. Dlouho jsme čekali na úvodní branku, hrálo se celkem svižně a oba celky si vypracovávaly střelecké příležitosti, ale brankáři obou týmů byli pozorní. Až v devatenácté minutě udeřilo Velké Meziříčí. Mezi kruhy se dostal k dorážce Erik Meluzín a trefil odkrytou branku Michala Šurého.

20:00

První třetina skončila.

19:45

Domácí se ještě dostali do zakončení před hostující brankou, ovšem tam vše zachytila obrana a nedopustila, aby se Velké Meziříčí dostalo do vyššího náskoku.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:08

18:08 Erik MELUZÍN - 1:0

18:08

Velké Meziříčí vstřelilo branku!
A hned po buly se domácí ujímají vedení. Po střele Jiřího Ondráčka z pravé strany srazil kotouč Michal Šurý pouze před sebe a mezi kruhy byl s přesnou dorážkou připraven ERIK MELUZÍN – 1:0. Asistence: Jiří Ondráček a Miroslav Juda.

17:55

Zakázané uvolnění brněnské Techniky a hra se stěhuje před branku Michala Šurého. Buly bude vhozeno po jeho pravé ruce.

17:25

Po chvilce se k puku dostali znovu hosté a zahrozili před Schmidem, ale ten si vše pojistil dalším pohotovým zákrokem.

15:59

Michal Nekvapil dostával přihrávku na pravý kruh a měl před sebou odkrytou branku domácích, ale následně pak z nápřahu pouze promáchl!

15:25

Souboj o puk v rohu obranného pásma domácích nakonec vyhráli hosté a pokračují v útočném tažení před branku Josefa Schmida.

13:44

Miroslav Holec se natlačil před domácí branku a klepal si o přihrávku, ta ale nepřišla a místo toho pak hosté čelí otočení hry ze strany Velkého Meziříčí.

12:55

Po vhazování v pásmu Velkého Meziříčí získali touš právě domácí hráči a ti se zase dostávají až před branku brněnské Techniky.

11:49

Pozor si musel dávat Josef Scmid, k odraženému puku se totiž na pravé straně dostával jeden z hostů a chtěl ho doklepnout do sítě, ale vracející se Ondřej Broža tomuto zabránil.

10:02

Richard Orsech na pravé straně unikal všem, ale daleko nakonec nedojel, protože podklouzl a rázem bylo po slibně se rodící akci domácího Velkého Meziříčí.

09:33

Další zisk puku pro Velké Meziříčí. Jenže domácí ho ve středním pásmu ztratili a hned se tedy zase vraceli zpět před brankáře Josefa Schmida.

08:19

Tomáš Staněk se natlačil až před Josefa Schmida a natahoval se po puku, který chtěl protlačit za jeho záda. Jenže rychlejší byla hokejka domácího brankáře a ten má puk v lapačce. Hra je poté zastavena.

07:43

Po nepřesném zakončení brněnské Techniky se do akce zase dostávali domácí hráči, leč před klecí soupeře nevyslali žádnou střelu.

06:29

Mezi kruhy se tlačil Robin Medek, ale kotouč nezachytil. Následně pak ho ale zase zpět získali hosté, kteří velmi rychle otáčeli hru před branku Josefa Schmida.

05:40

Domácí rychle vystřídali a hned se natlačili do pásma Brňanů, ale před Šurým nakonec vůbec nezakončili.

04:57

Erik Meluzín nahodil puk z rohu útočného pásma před branku hostů, tam ho ale raději před dotírajícími útočníky Velkého Meziříčí přikryl znovu pozorný Michal Šurý.

03:55

Hra začíná pomalu nabírat na větším tempu, další pokus si připravili domácí, ale proti němu zakročila obrana brněnské Techniky.

03:10

Z levého kruhu zakončil hodně nebezpečně Adam Paleček a po jeho ráně pak sklapl betony Michal Šurý a raději nechal hru přerušit. Buly bude vhozeno za malý okamžik po jeho pravé ruce.

01:50

Erik Meluzín si u modré čáry sklepl kotouč a poté ho nasměroval před hostující branku, kterou stráží Michal Šurý. Ale tam nebyl nikdo, kdo by před ním kotouč tečoval.

00:48

Po chvilce se pak do teritoria hostů nastěhovali domácí hráči, Adam Paleček posílal přihrávku na modrou čáru, kterou hosté srazili tak prudce, že skončila až na zakázaném uvolnění.

00:10

Hned po vhazování ve středovém kruhu se do akce dostali hosté, ale pokus Tomáše Martince, který střílel z pravého kruhu, končí mimo tři tyče.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HHK Velké Meziříčí: Schmid (J. Juda)- Kališ, M. Slabý, P. Slabý (A), Dolníček, Orsech, Ambrož (C), Topol – Ondráček, Doležal, Paleček – Vedral, Broža, Horký – Meluzín, Nesvadba, M. Juda – Medek
Trenér: Pavel Kubis

Technika Hockey Brno: Šurý (Nešpůrek) – Niko Petteri, Kubica, Holík, Trnka (A), Forman (A) – Nekvapil, Račický, Staněk – Havlíček, Pigl, Putz – Martinec, Holec, Popelka (C)
Trenér: Martin Stloukal

Rozhodčí: Mareček – Kučera, Tichý.
Vzájemná utkání

V loňském ročníku druhé hokejové ligy na sebe oba celky narazily čtyřikrát, dvakrát vyhrálo Velké Meziříčí a dvakrát také Technika.
Technika Hockey Brno

Hosté z brněnské Techniky taktéž mají za sebou jeden přátelský zápas. Druholigový tým vyzval ve svém teritoriu Vyškov a i tam se zrodila přestřelka. Po druhém dějství vedl Vyškov 5:4, ale hned ve třetí třetině Technika vyrovnala a začínalo se znovu od začátku. Pak už ale zase úřadovali jen hosté, kteří díky dvěma brankám Komínka vedli 7:5 a tenhle stav si udrželi až do konce. První neúspěch tak Brněnští chtějí dnes napravit a pokusí se porazil Velké Meziříčí.
HHK Velké Meziříčí

Hokejisté Velkého Meziříčí mají za sebou první přípravný duel, když na svém ledě vyzvali účastníka Maxa ligy, a sice Třebíč. S ní po první třetině remizovali 1:1. Prostřední dějství už ale patřilo prvoligovému celku, který tomu druholigovému nasázel čtyři branky a vedl 5:1. Jenže domácí hráči se nevzdali a ještě dvěma góly dostali zápas k dramatu. V závěru ale Třebíčští přidali další gól a uzavřeli tak střelecké hody tohoto zápasu, když vyhráli 6:3. Dnes už by ale doma chtěli uspět a udělat svým fanouškům radost.
Hezký úterní večer přeji všem příznivcům hokeje. Přátelská utkání před novou sezónou jsou v plném proudu a nejinak je tomu i dnes. My se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy HHK Velké Meziříčí a Technika Hockey Brno.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HHK Velké Meziříčí – Technika Hockey Brno

1:2

konec (1:0, 0:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 19. Meluzín (Ondráček, Juda) – 39. Staněk (Holec), 49. Račický (Staněk, Havlíček)

HHK Velké Meziříčí: Schmid (J. Juda)- Kališ, M. Slabý, P. Slabý (A), Dolníček, Orsech, Ambrož (C), Topol – Ondráček, Doležal, Paleček – Vedral, Broža, Horký – Meluzín, Nesvadba, M. Juda – Medek
Trenér: Pavel Kubis

Technika Hockey Brno: Šurý (Nešpůrek) – Niko Petteri, Kubica, Holík, Trnka (A), Forman (A) – Nekvapil, Račický, Staněk – Havlíček, Pigl, Putz – Martinec, Holec, Popelka (C)
Trenér: Martin Stloukal

Rozhodčí: Mareček – Kučera, Tichý

Průběh zápasu
1. třetina
18:08 VEL 1:0 Meluzín (Ondráček, Juda)
Po 1. třetině
2. třetina
33:07 VEL 2 Staněk, podrážení
37:23 VEL 2 Kališ, hákování
38:21 VEL 2 Ambrož, vražení na hrazení
38:33 TEC 1:1 Staněk (Holec)
Po 2. třetině
3. třetina
42:34 TEC 2 Staněk, nedovolené bránění
48:45 TEC 1:2 Račický (Staněk, Havlíček)
50:11 TEC 2 Pigl, podrážení
Konec