Menu

Fotbal

Olympijské hry - ženy

USA – Německo

4:1

konec (3:1)

28.07.2024, 21:00 • Stade de Marseille • 2 • Skupina B • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 2.67 3.37 2.67 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Střídání v týmu USA:
ze hřiště odchází Trinity Rodmanová, přichází Jenna Nighswongerová,
ze hřiště odchází Emily Foxová, přichází Casey Kruegerová.

90

90. Střela Lohmanové.

90

Sydney Lohmanová mohla alespoň korigovat. Německá ofenzivní záložnice doběhla s míčem na hranici šestnáctky a střelou k pravé tyči protáhla Naeherovou. Ta balón vyrazila do strany.

89

89. Lynn WILLIAMSOVÁ - 4:1

89

Američanky právě vstřelily branku!
Z následného kontru přichází pojistka na americké vítězství! V akci, kterou rozjela ziskem míče Rodmanová, pokračovala Mallory Swansonová, jenž ji dotáhla až k pokutovému území. Tam nahrála doleva volné LYNN WILLIAMSOVÉ a střídající hráčka zakončila po zemi na zadní tyč.

85

Střídání v týmu USA:
ze hřiště odchází Sophia Smithová, přichází Lynn Williamsová.

84

84. Rodmanová dala vyniknout německé brankářce.

84

Bühlová nahrála Gwinnové na paty, což znamenalo ztrátu míče. Následoval rychlý kontr a Trinity Rodmanová postupovala na pravém křídle jedna na jednu proti Hegeringové. Dostala se do pokutového území a obstřel levačkou na zadní tyč vytáhla na roh Bergerová!

77

Alexandra Poppová utkání nedohraje. Nahrazuje ji Elise Senßová.

68

Střídání v týmu Německo:
ze hřiště odchází Sjoeke Nüskenová, přichází Sydney Lohmannová.

62

62. Schüllerová nedokázala z malého vápna dopravit míč do odkryté brány. Před tím neuspěla pohotovým zakončením Nüskenová.

62

Obrovské zmatky před americkou bránou! Nejprve zakončovala patičkou Sjoeke Nüskenová, která trefila brankářku Naeherovou. Dorážející Lea Schüllerová pak nějakým způsobem z malého vápna nedostala míč za brankovou čáru!

59

Naopak šance Američanek! Trinity Rodmanová posílala z pravé strany míč na zadní tyč. Tam šla do skluzu Mallory Swansonová, která srazila balón vedle odkryté poloviny německé brány!

58

58. Střela Brandové skončila na tyči.

58

Klara Bühlová obehrála na levé straně Foxovou. Pak balón poslala do pokutového území a Lea Schüllerová ho v pádu sklepávala pro Jule Brandovou. Ta to měla trošku pod nohama a musela si míč rovnat na levačku. Přesto její přízemní střela skončila na levé tyči z pohledu Naeherové! Němky teď nebyly daleko.

45+6

45+6. Nüskenová hlavičkovala mimo.

45+6

Němky ještě mohly snížit! Míč putoval na pravou stranu, kam si naběhla Giulia Gwinnová. Ta poslala do pokutového území přesný centr, který našel Sjoeke Nüskenovou. Ta hlavičkovala vedle pravé tyče!

44

44. Sophia SMITHOVÁ - 3:1

44

Američanky právě vstřelily branku!
A je to už 3:1! Němky odvrátily po standardní situaci míč na hranu šestnáctky k SOPHII SMITHOVÉ. Ta se vyhnula bránící Nüskenové a dostala se ke střele. Do té ji skočila jedna z bránících Němek, která balón přizvedla tak nešťastně, že na něj plachtící Bergerová nedosáhla a hrací předmět se odrazil od levé tyče za brankovou čáru – 3:1.

44

Střídání v týmu USA:
ze hřiště odchází Tierna Davidsonová, přichází Emily Sonnettová.

32

Bühlová odcentrovala z levé strany na vzdálenější tyč a našla Leu Schüllerovou. Ta ale hlavičkovala do brankářky Naeherové, která balón vyrazila před sebe. Tam se ale další Němka nenacházela a zkušená gólmanka tak mohla skočit na míč.

26

26. Mallory SWANSONOVÁ - 2:1

26

Američanky právě vstřelily branku!
Američanky si berou vedení zpět! Zaváhání Kathrin Hendrichové využila Sophia Smithová, která se dostala k míči. Z hranice šestnáctky střílela k pravé tyči, kam sice skočila brankářka Bergerová. Ta však míč neudržela v rukavicích, vyrazila ho jen před sebe a dobíhající MALLORY SWANSONOVÁ ho zblízka dorazila do sítě. Bergerová se navíc ve snaze zakročit zřejmě zranila – 2:1.

22

22. Giulia GWINNOVÁ - 1:1

22

Německo právě vstřelilo branku!
Tenhle gól přišel jako blesk z čistého nebe! Zatímco na zemi zůstala ležet Alexandra Poppová, dostala se k míči pravá obránkyně GIULIA GWINNOVÁ. Ta vystřelila z nějakých 22 metrů a její přízemní rána zapadla k pravé tyči, kam se Naeherová natahovala marně – 1:1.

18

Německá střední obránkyně Kathrine Hendrichová stíhala Sophii Smithovou a nakonec ji musela faulovat. Je z toho žlutá karta. Obě německé stoperky už mají přes třicet a nahánět mladé americké útočnice pro ně nebude úplně snadné.

13

13. Bergerová zasahovala obličejem.

13

Roh rozehraný nakrátko. Pak přišel centr Lavelleové na bližší tyč, který tečovala těsně před Bergerovou jedna z amerických hráček. Německá brankářka zasáhla snad bradou a rozhodčí čeká, až se postaví na nohy. Nebylo to asi nic příjemného...

10

10. Sophia SMITHOVÁ - 1:0

10

Američanky právě vstřelily branku!
Američanky se ujímají vedení! Trinity Rodmanová se dostala k míči na pravém křídle. Přesným přízemním centrem našla před bránu nabíhající SOPHII SMITHOVOU a ta už to měla snadné.

4

Obrovská šance Německa! V situaci 2 na 2 vedla na pravém křídle míč Jule Brandová. Ta si ho naváděla do šestnáctky na levačku a vypadalo to, že bude střílet. Pak ale ještě nahrála úplně volné Lee Schüllerové, která ve stoprocentní šanci trefila ranou po zemi brankářku Alyssu Naeherovou!

USA – Německo

4:1

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 10. Smithová (Rodmanová), 26. Swansonová, 44. Smithová, 89. Lyn. Williamsová (Swansonová) – 22. Gwinnová (Nüskenová)

Karty:   18. Hendrichová (GER)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 3:3. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 6:9.

USA: Naeherová – Foxová (90+2. Kruegerová), Girmaová, Davidsonová (44. Sonnettová), Dunnová – Coffeyová – Horanová (C), Lavelleová – Rodmanová (90+2. Nighswongerová), Swansonová, Smithová (85. Lyn. Williamsová).
Náhradníci: Murphyová – Albertová, Bethuneová.

Trenér: Emma Hayesová

Německo: Bergerová – Gwinnová, Hendrichová, Hegeringová, Rauchová – Brandová, Mingeová, Poppová (C) (77. Senßová), Bühlová – Nüskenová (68. Lohmannová), Schüllerová.
Náhradníci: Frohmsová – Schulzeová Solanová, Freigangová, Doorsounová, Endemannová.

Trenér: Horst Hrubesch

Rozhodčí: Falcón – del Yesso (ARG), Fernández (URU)