Menu

Fotbal

Olympijské hry - ženy

Nigérie – Brazílie

0:1

konec (0:1)

25.07.2024, 19:00 • Stade de Bordeaux • 1 • Skupina C • Vojtěch Martinek (@mrtnkv)

Tipsport: 5.66 3.84 1.64 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (21:13:38)

Druhá utkání skupinové fáze se budou hrát v neděli. Brazílie si bude chtít zajistit postup do play-off proti Japonsku, zatímco Nigérii čeká Španělsko.
Máme konec, Brazílie na úvod letošních her bere tři body! Podceňovaná Nigérie sice s favoritkami dlouho držela krok a snažila se odpovědět na zásah Nunesové z 37. minuty, na výbornou Lorenu ovšem nakonec až do závěrečného hvizdu recept nenašla. Odbojovaný duel proti jednomu z nejlepších týmů planety tak sice opouští s prázdnou, hlavy ale může mít nahoře.

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 7:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 0:6. Fauly: 10:4.

90+8

Konec zápasu.

90+7

Nigérii ještě dodává špetku naděje ofsajd Kerolin, hráčky v zeleném ale budou muset postupovat hodně rychle. Čas na srovnání se jim rapidně krátí.

90+6

Brazilky pressují hodně vysoko a drží hru před Nnadozieovou, duel se pomalu chýlí ke konci.

90+5

Lorena nyní odkopla míč na střed hřiště, kde jej po pár odrazech získaly zpět hráčky Nigérie.

90+4

Ajibadeová, kterou průtahy značně frustrovaly, nakonec rohový kop přeci jen zahrála. Míč ale poslala jen na hlavičku jedné z bránících soupeřek.

90+3

Pozor, brazilská útočnice dějiště dokonce opouští na nosítkách. Doufejme, že nepůjde o nic vážného.

90+2

Závěr bitvy v Bordeaux se protáhne, Portilhovou totiž trápí křeče. Nějakou dobu se teď hrát nebude.

90+1

Nigérie ubránila situaci na své polovině a rychle vrátila hru zpět dopředu. Lorena stále nevypadá stoprocentně zotaveně, čehož soupeřky budou chtít využít.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje 6 minut.

89

Gólmanka Brazílie stále není fit a na malém vápně se drží za břicho, zbytek zápasu ale dle všeho dokončí.

88

Výborná Lorena se ovšem po letícím míči natáhla a nedovolila soupeřkám se v závěru vrátit do hry. Při zákroku si ovšem ublížila, na plac míří zdravotnice.

87

Před koncem uvidíme ještě minimálně jeden roh, který bude mít k dispozici Nigérie. U praporku už je delší dobu připravena její kapitánka Ajibadeová.

85

Hra se přelévá z jedné strany na druhou. Do akce musela pro změnu Lorena, která si bez výraznějších komplikací pohlídala střelu padající na zadní tyč.

84

Balón po nepovedené ráně Jheniffer pomalu doskákal až k připravené Nnadozieové, ta ho hravě zastavila.

82

Střídání v týmu Brazílie:
ze hřiště odchází Gabi Nunesová, přichází Kerolin.

81

Alozieová s Ucheibeovou jen tak tak odzbrojily neodbytnou Portilhovou, která se podél zadní čáry postupně propracovávala až k Nnadozieové.

80

Abiodun z obrovské vzdálenosti nemířila přesně. Stojící Lorena se za balónem jen ohlédla.

79

Okoronkwová si na pravém křídle počínala velmi zkušeně. Poté, co za sebou nechala dvě protihráčky, ale nasměrovala centr jen na další sokyni ve vápně.

78

Kanuová opět faulovala, tentokrát na zemi skončila Tarciane. S přibývajícím časem podívaná v Bordeaux postupně ztrácí na kráse, kterou v první půli měla.

77

Ucheibeová ve snaze získat zpět ztracený míč podkopla Martu, Brazílie dostává klid na rozehrávku.

76

Do statistik hráček ve žlutém putuje další ofsajd, ve kterém postranní sudí nyní přistihla Nunesovou.

74

Střídání v týmu Nigérie:
ze hřiště odchází Chidinma Okekeová, přichází Nicole Payneová.

73

Kanuová neprožívá zrovna dvakrát povedený vstup do letošních her, její dosavadní trápení korunoval faul na Portilhovou. Brazílie se vrací k míči.

72

72. Na druhé straně se musela činit také Nnadozieová

72

Z nuly na sto! Teď měla doslova plné ruce práce pro změnu Nnadozieová, která v rychlém sledu vychytala Martu a Nunesovou! Uvidíme roh!

71

71. Brazilský brankářka drží svému týmu jednobrankový náskok

71

Africký celek teď ale nebyl daleko od vyrovnání! Ajibadeová se zničehonic protlačila dopředu a prověřila Lorenu, gólmanka Brazílie si ovšem poradila i s následnou dorážkou Ucheibeové!

69

Favorizované Seleção zatím míří k možná překvapivě hladké výhře. Nigérii se nedaří vzdorovat tak jako v prvním poločase, po většinu doby se jen brání.

68

Čerstvá Kanuová prohrála závod s Antônií na středu hřiště, po kterém míč sjel do zámezí. Jako poslední se ho dotkly hráčky v zeleném, Brazílie tak vhazuje.

67

Střídání v týmu Nigérie:
ze hřiště odchází Onyi Echeginiová, přichází Ifeoma Onumonuová,
ze hřiště odchází Toni Payneová, přichází Uchenna Kanuová.

66

Dění se nyní hodně kouskuje, v zámezí se peče další dvojnásobné střídání. Tentokrát nigérijské.

65

Hra v Bordeaux stojí, jedné z Brazilek se nyní dostává lékařské péče v nigérijském vápně. Zřejmě jde o Yayu, která již byla nahlášena jako odstoupivší.

64

Střídání v týmu Brazílie:
ze hřiště odchází Vitória Yaya, přichází Ana Vitória,
ze hřiště odchází Ludmila, přichází Jheniffer.

62

Nnadozieová čelila nepříjemné hlavičce z dílny Ludmily, která ale byla v naprosto jasném postavení mimo hru. Zákrok se jí tak do statistik počítat nebude.

61

Nnadozieová je znovu pod tlakem, hráčky ve žlutém jsou teď neúprosné. Roh bude zahrávat Yasmim.

59

59. Nigerijská brankářka měla po centru Yasminy velké štěstí

59

Tak tohle mohl být opravdu hodně šťastný zásah pro brazilské hráčky! Yasmim se nejspíš snažila jen centrovat, její míč nicméně lízl vnitřek zadní tyče a k obrovské úlevě přihlížející Nnadozieové se odrazil před brankovou čáru!

58

Brazilská střela zaletěla vedle brány, Nnadozieová tak tentokrát mohla zůstat naprosto v klidu.

57

Echeginiová sice spadla k zemi, rozhodčí ovšem kontakt mezi ní a sklouzávající protihráčkou nespatřila. Jihoameričanky tak vhazují na polovině soupeřek.

56

Oproti prvnímu poločasu nyní sledujeme výrazně klidnější podívanou. Brazílie se drží na balónu a počíná si opatrněji než před přestávkou.

55

Tarciane okatě podržela soupeřku, hra bude pokračovat volným kopem afrického celku za středovou čarou.

53

Nigérie v úvodu druhé části vystrkovala růžky, tomu je ovšem teď konec. Brazílie kontroluje dění a cpe se vpřed, Portilhová nicméně byla chycena v ofsajdu.

52

Uff, tohle nevypadalo dobře. Nnadozieová se natahovala po centru Portilhové, přičemž se přitom nepříjemně srazila s nabíhající Nunesovou. Obě aktérky jsou nicméně, zdá se, v pořádku a mohou pokračovat.

50

Tarciane nahrála dozadu na Lorenu, která obratem předala balón Souzaové. Jihoameričanky rozvážně kombinují na své půli, dopředu se neženou.

49

Hraje se nahoru dolu, teď byla v útoku pro změnu Brazílie. Nnadozieová ale zasahovat tentokrát nemusela, míč proletěl hodně daleko od její svatyně.

48

Na druhém konci hřiště se po rychle akci na kraji vápna dostala ke střele Echeginiová, jejíž nenápadná rána ale uvízla na jedné z bránících protihráček.

47

Brazílie neztrácí čas a hned se snaží rozšířit svůj náskok. Okekeová si ale divoký míč ve svém vápně pohlídala a umožnila Nnandozieové ho zkrotit.

46

Střídání v týmu Nigérie:
ze hřiště odchází Chinwendu Ihezuová, přichází Esther Okoronkwová.

46

Začal druhý poločas.
První poločas nabídl pěknou, akcí nabitou podívanou, přičemž podceňovaná Nigérie zatím s Brazilií vesměs drží krok. Favoritky nicméně tak jako tak vedou, a to díky dobře namířené střele Nunesové. Afričanky se sice dostaly do dvou slibných šancí, ani jednu z nich ale neproměnily. Uvidíme, co nabídne další část.
Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 3:2. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 3:2.

Druhý poločas začne přibližně ve 20:10.

45+9

První poločas skončil.

45+9

Trochu zamíchat kartami se ještě pokusila Echeginiová, jejíž střela se ovšem mezi tři tyče nevešla. To bude nejspíš vše, Lorena už rozehrávat nebude.

45+8

Ani jednomu týmu se nedaří vymyslet nějakou hezčí akci, oba celky nejspíš už vyhlíží pauzu.

45+7

Přetažený brazilský centr spadl na zadní kraj vápna a doklouzal za bránu, tohle se Martě nepovedlo.

45+6

Pomalu ale jistě se blíží konec nastavení, které se ovšem vzhledem k dlouhému přezkumu situace v nigérijském vápně zřejmě ještě o chvilku protáhne.

45+5

Nnadozieová zkortila míč a následně jej rozehrála po zemi, což ovšem nebylo to nejlepší rozhodnutí. Brazílie ho totiž pak získala zpět díky dobrému pressu.

45+4

Padlo definitivní rozhodnutí, Brazílie se musí spokojit jen s rohem. U praporku se připravuje Yasmim.

45+2

No pozor, rozhodčí Kim Jü-čung je v komunikaci s videem. Tak že by Nnadozieová před přestávkou přeci jen ještě musela likvidovat pokutový kop?

45+1

Portilhová se teď dožadovala penalty. Padající Ajibadeová totiž dle ní ve vápně zblokovala míč rukou. Sudí si to nemyslí, v Bordeaux tak následuje roh.

45

Hlavní rozhodčí nastavuje 7 minut.

44

Ihezuová se teď ukázala v trochu jiném světle, když na středu hřiště stáhla na trávník Tarciane. Rozhodčí okamžitě přerušila, kartu ale udělovat nebude.

43

Nigérie v závěru poločasu chytá druhý dech. Ihezuová si nabíhala na vysoký centr z pravého křídla, který ale nakonec ve vápně spadl na kopačky Antônie.

41

Africký výběr se dostal dopředu a dokonce i zvládl vystřelit, Toni Payneové ale chyběla notná dávka přesnosti. Lorena bude odkopávat od své svatyně.

40

Yaya zkusila štěstí padající střelou na vzdálenější stranu, kterou brankářka přečetla a lapila.

39

Nnadozieová si do statisitik zapisuje zákrok, obrana před ní jí teď situaci moc neusnadňuje. Nigérijkám se po studené sprše nedaří se vrátit do tempa.

37

37. Gabi NUNESOVÁ - 0:1

37

Brazílie právě vstřelila branku!
Tentokrát už o platnosti nemůže být pochyb, Brazílie přeci jen jde do vedení! Střeleckou listinu krátce po neuznaném gólu otevírá GABI NUNESOVÁ, jejíž pěkná rána se od spodní strany břevna odrazila za brankovou čáru – 0:1!

36

Vynucené střídání v týmu Brazílie:
ze hřiště odchází Tamires, přichází Yasmim.

35

35. Neuznaný gól Brazílie

35

Diváci na tribunách už byli na nohou, jenže pěkný gól z dílny legendárního ofenzivního dynama Marty platit nebude! Pěkně zahrané akci totiž předcházel ofsajd, za poslední obránkyní byla podle všeho Antônia.

34

Modrovlasá Ajibadeová nestačila na silnou Tarciane, která jí odmítla pustit do střelecké pozice. Hráčky v zeleném nicméně získaly aspoň vhazování.

33

Nnadozieová rozehrává nakrátko, Nigérijky zakládají akci ze své poloviny bitevního pole.

31

Další práce pro brazilské týmové zdravotnice, Tamires reklamuje bolavý kotník po nepříliš povedeném skluzu Ucheibeové. Další hráčky mezitím míří ke střídačkám, přišel čas na pauzu na občerstvení.

30

Půlhodina hry je takřka za námi, jihoamerický výběr má míč pevně připevněný na kopačkách a nyní se snaží najít nějakou cestu k Nnadozieové.

29

Brazílie má hru pod kontrolou a pravidelnými výpady přes pravé křídlo trápí Okekeovou, která si ovšem zatím na trávníku vede poměrně obstojně.

28

Je nadmíru jasné, komu publikum v Bordeaux fandí. Vitória Yaya (BRA) dostala žlutou kartu za relativně mírný souboj a na trávník z ochozů prší pískot.

26

Nigérijská brankářka vyzrála také na zvednutý centr z pravé strany, který lapila do svého náručí.

25

Antônia se s tím nemazala a Nnadozieovou prověřila střelou z velké vzdálenosti, které ale chyběla razance. Gólmanka si s ní tak hravě poradila.

24

Okekeová tentokrát Portilhovou ubránila čistě, jenže jen za cenu dnešního druhého rohu pro Brazílii.

23

Brazilská útočnice na malou chvíli míří do zámezí, za pár sekund budeme v Bordeaux pokračovat.

22

Na plac zřejmě znovu vyrazí zdravotníci. Okekeová má s Portilhovou plné ruce práce, přičemž tentokrát si pomohla faulem a soupeřku tvrdě srazila k zemi.

21

21. Portilhová v ideální pozici netrefila branku

21

Portilhová v obrovské příležitosti! Ludmila jí z levého křídla nasměrovala míč přesně na kopačky, přičemž nepříjemná teč pak šla jen kousek vedle přední tyče brány Nnadozieové!

20

Pojďme se rychle podívat na aktuální statistiky zatím velmi zajímavého utkání. Držení míče zní 47 % : 53 %, střely na bránu jsou 2:1 a na rohy je to 1:0.

19

Svůj gólmanský um nyní dala na odiv pro změnu Nnadozieová. Portilhová se v šestnáctce odpoutala od Okekeové a poslala střelu přesně na brankářku.

18

Je vidět, že předchozí šance dodaly podceňovanému celku z Afriky notnou dávku sebevědomí. Brazilky na své polovině čelí velmi nepříjemnému pressu.

17

Brazílie velmi náročnou pasáž zvládla a odsunula hru pryč od své brány. Lorena pak byla chvíli ošetřována, ale zdá se, že bude moci pokračovat.

16

16. Lorena vytáhla proti Ucheibeové fantastický zákrok

16

Lorena otevírá šestnáctou minutu dalším těžkým zákrokem, tentokrát ji ranou z hranice vápna prověřila Ucheibeová! Stadion v Bordeaux ožil, Nigérie je ve varu a získává roh!

15

15. Ihezuová z ideální pozice mířila hlavou těsně nad branku

15

No ale pozor, o první větší šanci zápasu se postarala Nigérie! Alozieová nenápadným vhodem poslala do útoku Ajibadeovou, která krátkým centrem na střed vápna našla nabíhající Ihezuovou a Lorena musela následné jedovaté zakončení vyrazit! Krásná akce!

14

Brazílie se tlačí dopředu přes pravé křídlo. Nigérii se nedaří soupeřky na delší dobu odzbrojit, a tak aspoň opakovaně vyráží míč za postranní čáru.

12

Alozieová se zapojila zpět do hry, prozatím střídat nebude. Hraje se dál, obrana v zelených dresech čelí dalšímu výpadu hladového brazilského útoku.

10

S pravou obránkyní týmu kouče Waldruma to bohužel nevypadá dobře, během souboje o balón si možná vymkla kotník. Doufejme, tomu tak nebude.

9

Těsně za kruhem zůstává na trávníku ležet jedna z nigérijských hráček, nejspíš jde o Alozieovou. Rozhodčí přerušuje a na hřiště míří zdravotníci.

8

Na druhé straně byl k vidění podobně odvážný náběh Portilhové, ani ta se ovšem do zakončení nedostala. Stále čekáme na první střelu na zařízení.

7

Celek z Afriky se poprvé prodral do vápna soupeřek. Po pravé straně se tam protlačila Ajibadeová, její následný pozemní centr ale vyhasl na obraně.

6

V posledních sekundách se hraje hlavně na středu pole, ani jednomu týmu se nedaří míč zkrotit.

4

Ludmila srazila vhod protihráčky zpět za postranní čáru, nigérijské bojovnice se tak aspoň posunuly o několik metrů blíže k brance zatím nezkoušené Loreny.

3

V podobné pozici se přestupku proti pravidlům dopustila Abiodunová, která podrazila Martu. Standardka pro Brazílii, Nnadozieová musí zpozornět.

2

Výpad Jihoameričanek zastavuje faul, soupeřky získávají volný kop vedle své vlastní šestnáctky.

1

Úvodní výkop obstaraly Brazilky, které se hned pokusily překvapit nigérijskou obranu dlouhým nákopem. Nnandozieová v bráně ale byla v připravena.

1

Utkání právě začalo.
Oba celky nastupují na hrací plochu, oba v tradičních barvách: Nigérie v zeleném, Brazílie ve žluté.
Ještě jednou vás zdravím a přeji vám příjemný čtvrteční večer, utkání začíná za pár minut. Níže si v mezičase můžete prohlédnout dnešní kompletní sestavy.
Úvodní sestavy:

Nigérie: Nnadozieová – Alozieová, Demehinová, Ohaleová, Okekeová – Abiodunová, Ucheibeová – T. Payneová, Echeginiová, Ajibadeová (C) – Ihezuová.
Náhradníci: Oluehiová – N. Payneová, Oshoalaová, Macleansová, Kanuová, Onumonuová.
Trenér: Randy Waldrum.

Brazílie: Lorena – Antônia, Souzaová, Tarciane, Tamires – Ludmila, Vitória Yaya, Duda, Marta (C) – Nunesová, Portilhová.
Náhradníci: Tainá – Kerolin, Adriana, Jheniffer, Yasmim, Thaís, Ana Vitória, Okoronkwová.
Trenér: Arthur Elias.

Rozhodčí: Kim Jü-čung (KOR) – Park Mi-suk (KOR), Charaktisová (AUS).

DNEŠNÍ DELEGACE

Hlavní rozhodčí dnešního střetnutí bude ostřílená Kim Jü-čung z Jižní Koreje, která před dvěma lety řídila finále prestižního ženského Algarve Cupu mezi Švédskem a Itálií. Asistovat jí bude její krajanka Park Mi-suk a také Joanna Charaktisová z Austrálie.
DOSAVADNÍ VZÁJEMNÉ ZÁPASY

Dnešní soupeři na sebe dosud na velkých turnajích narazili dvakrát. Na Mistrovství světa žen v roce 1999 je proti sobě postavil los čtvrtfinále, přičemž přestřelku 4:3 pro sebe v prodloužení urvala Brazílie. Ta uspěla i o devět let později na hrách v Pekingu, kde v posledním skupinovém zápase porazila Nigérii 3:1.

Pro zajímavost jen uveďme, že jedinou hráčkou z obou současných kádrů, která si střetnutí v Číně pamatuje, je právě jihoamerická ofenzivní ikona Marta.

1. 7. 1999 (MSŽ): Brazílie – Nigérie 4:3 po prodl.
12. 8. 2008 (OH): Nigérie – Brazílie 1:3
BRAZÍLIE (9. v žebříčku FIFA)

Cílem brazilské reprezentace ve Francii bude ukončit čekaní na olympijskou medaili, které se táhne už od roku 2008. Jihoameričanky v Londýně a v Tokiu vypadly už ve čtvrtfinále a zklamáním pro ně skončila i účast na domácích hrách před osmi lety, kdy v tuhém boji o bronz v São Paulu těsně podlehly Kanaďankám.

Šestý a poslední turnaj čeká legendární útočnici Martu, která pomalu atakuje hranici dvou stovek startů za národní tým a i tentokrát by měla být důležitým článkem jeho útoku. Žlutozelený dres oblékne mimo jiné také Tamires, Adriana nebo talentovaná Tarciane.

Brazilská nominace na OH

Brankářky: Lorena (Grêmio, BRA), Tainá (América Mineiro, BRA), Luciana (Ferroviária, BRA).

Obránkyně: Antônia (Real Madrid, SPA), Tarciane (Houston Dash, USA), Rafaelle Souzaová (Orlando Pride, USA), Tamires (Corinthians, BRA), Yasmim (Corinthians, BRA), Thaís (Tenerife, SPA), Lauren (Kansas City Current, USA).

Záložnice: Duda (Corinthians, BRA), Vitória Yaya (Corinthians, BRA), Ana Vitória (Atlético Madrid, SPA), Angelina (Orlando Pride, USA).

Útočnice: Kerolin (NC Courage, USA), Adriana (Orlando Pride, USA), Marta (Orlando, USA), Jheniffer (Corinthians, BRA), Ludmila (bez angažmá), Gabi Nunesová (Levante, SPA), Gabi Portilhová (Corinthians, BRA), Priscila (Internacional, BRA).

Hlavní trenér: Arthur Elias (BRA).
Asistent trenéra: Rodrigo Iglesias (BRA).
Trenér brankářek: Edson Alcantara (BRA).
NIGÉRIE (36. v žebříčku FIFA)

Nigérie se pod olympijské kruhy vrací poprvé po šestnácti letech a není vůbec vyloučeno, že by rovnou mohla zamíchat bojem o medaile. Jedná se totiž o dlouhodobě nejsilnější celek v Africe, který v tamních turnajích sbírá jednu zlatou medaili za druhou a jako jediný výběr z kontinentu se probojoval na všechna dosud pořádaná Mistrovství světa žen.

Klíčovou roli v týmu amerického kouče Waldruma bude hrát zkušená útočnice Asisat Oshoalaová, která se řadí mezi nejlepší světové fotbalistky své generace a za národní tým odehrála už přes šedesát zápasů. Krom ní se též vyplatí sledovat produktivní Uchennu Kanuovou, obranu bude řídit Osinachi Ohaleová a mezi tři tyče se nejspíš postaví Chiamaka Nnandozieová.

Nigerijská nominace na OH

Brankářky: Tochukwu Oluehiová (Eastern Flames, KSA), Chiamaka Nnandozieová (Paris FC, FRA), Morufa Ademolaová (Young Talent, NGA).

Obránkyně: Michelle Alozieová (Houston Dash, USA), Osinachi Ohaleová (Pachuca, MEX), Nicole Payneová (Portland Thorns, USA), Chidinma Okekeová (Mynavi Sendai, JPN), Blessing Demehinová (Stade Rennais), Jumoke Alani (Edo Queens, NGA).

Záložnice: Toni Payneová (Everton, ENG), Christy Ucheibeová (Benfica), Jennifer Echeginiová (Paris Saint-Germain, FRA), Deborah Abiodunová (Pittsburgh Panthers, USA), Rasheedat Ajibadeová (Atlético Madrid, SPA), Regina Otuová (Saint-Etienne, FRA).

Útočnice: Esther Okoronkwoová (Čchang-čchun. CHN), Asisat Oshoalaová (Bay FC, USA), Chinonyerem Macleansová (Lokomotiv Moskva, RUS), Uchenna Kanuová (Racing Louisville, USA), Chinwendu Ihezuová (Pachuca, MEX), Ifeoma Onumonuová (Utah Royals, USA), Gift Mondayová (Tenerife, SPA).

Hlavní trenér: Randy Waldrum (USA).
Asistentka trenéra: Ann Chiejineová (NGA).
Příjemný čtvrtek u sledování olympijského fotbalu! Jedním z duelů, které dnes odstartují letošní turnaj žen, bude souboj mezi Nigérií a Brazílí v Bordeaux.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

Nigérie – Brazílie

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 37. Nunesová (Marta)

Karty:   28. Vitória Yaya (BRA)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 7:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 0:6. Fauly: 10:4.

Nigérie: Nnadozieová – Alozieová, Demehinová, Ohaleová, Okekeová (74. N. Payneová) – Abiodunová, Ucheibeová – T. Payneová (67. Kanuová), Echeginiová (67. Onumonuová), Ajibadeová (C) – Ihezuová (46. Okoronkwová).
Náhradníci: Oluehiová – Oshoalaová, Macleansová.

Trenér: Randy Waldrum.

Brazílie: Lorena – Antônia, Souzaová, Tarciane, Tamires (36. Yasmim) – Ludmila (64. Jheniffer), Vitória Yaya (64. Ana Vitória), Duda, Marta (C) – Nunesová (82. Kerolin), Portilhová.
Náhradníci: Tainá – Adriana, Thaís.

Trenér: Arthur Elias.

Rozhodčí: Kim Jü-čung (KOR) – Park Mi-suk (KOR), Charaktisová (AUS).

Konferenční liga

Kuopio – Tromsø 17:00 0:1

Sumgait – Fehérvár 18:00 1:2

Tampereen Ilves – Austria 18:00 2:1

Magpies – Kodaň 18:00 0:3

Žalgiris Vilnius – Pafos 18:00 2:1

Mladá Boleslav – TransINVEST 18:00 2:0

Noah – Sliema 18:00 7:0

Iberia 1999 – Partizani Tirana 18:00 2:0

Milsami – Astana 18:00 1:1

Zirä FK – Dunajská Streda 18:30 4:0

GA Eagles – Brann 18:30 0:0

Omonia Nikósie – Kutaisi 18:30 3:1

Zimbru Kišiněv – Ararat-Armenia 18:45 0:3

Olimpija Lublaň – Polissja Žytomyr 19:00 2:0

Dnipro-1 – Puskás Akadémia kontumace 19:00 0:3

Djurgården – Niederkorn 19:00 3:0

Dudelange – Häcken 19:00 2:6

Beer Ševa – Černo More 19:00 0:0

Floriana – Guimarães 19:00 0:1

Ostrava – Urartu 19:00 5:1

Curych – Shelbourne 19:00 3:0

Brøndby – Llapi 19:00 6:0

Maccabi Haifa – Sabah Baku 19:15 0:3

CSKA 1948 – Budućnost Podgorica 19:30 1:0

Kluž – Něman Grodno 19:30 0:0

Başakşehir – La Fiorita 19:45 6:1

Paks – Larnaka 20:00 3:0

Osijek – Levadia Tallinn 20:00 5:1

Gent – Víkingur 20:00 4:1

St. Gallen – Tobol Kostanaj 20:00 4:1

Kragujevac – Mornar Bar 20:00 1:0

Maribor – Universitatea Craiova 20:15 2:0

Víkingur Reykjavík – Egnatia 20:45 0:1

Valur – St. Mirren 20:45 0:0

St Patrick´s – Vaduz 20:45 3:1

Legia – Caernarfon 20:45 6:0

Hajduk Split – HB Tórshavn 21:00 2:0

Zrinjski Mostar – Bravo Lublaň 21:00 0:1

Stjarnan – Paide 21:00 2:1

FK Sarajevo – Trnava 21:00 0:0

Breiðablik – Drita 21:15 1:2