Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Komárov – FK Pardubice

3:1

konec (1:0)

29.06.2024, 17:30 • Komárov • Martin Augustin (@ogy_16)

88

88. 3:1

88

Komárov právě vstřelil branku!
To je neuvěřitelné! Domácí opět vedou o dva góly! Prosadili se z přímého kopu z nějakých 22 metrů, když exekutor obstřelil zeď a míč zapadl k tyči. Brankář Šimon nereagoval.

86

86. Tomáš KOUKOLA - 2:1

86

Pardubice právě vstřelily branku!
Nápor Pardubic už byl příliš velký! Přetažený centr Fauriela si našel na zadní tyči Appiah. Ten předal míč TOMÁŠOVI KOUKOLOVI, který střelou pod břevno snižuje na rozdíl jediného gólu.

86

Odražený míč po rohu si v šestnáctce našel Enyiazu Chukwuebuka. Do střely, která by možná byla gólová, vložil kopačku bránící hráč!

85

Štěpán Míšek pálil z levé strany na bližší tyč. Prudkou střelu vyrazil brankář domácích na roh!

73

73. Šimka v obrovské šanci vychytal domácí gólman.

73

Obrovská šance hostí na snížení! Po závaru sklepl jeden ze spoluhráčů balón pro Samuela Šimka. Ten zakončoval z bezprostřední blízkosti brankáři, který však skvěle zasáhl pravou kopačkou!

66

Další střela stejného hráče už prošla a navíc byla řádně jedovatá. Brankář se však dostal na trávník včas a z levé tyče míč vyrazil!

59

59. Michal PUŽÍK - 2:0

59

Komárov právě vstřelil branku!
Tak tohle je už velká senzace! MICHAL PUŽÍK se prosazuje podruhé v zápase a posílá Komárov do vedení 2:0. Tentokrát skóroval ze standardní situace, když jeho nástřel od postranní čáry prošel zřejmě netečován klubkem hráčů v pokutovém území a zapadl až za záda brankáře Pardubic.

27

27. Yahaya sice obešel brankáře, ale vyrovnat nedokázal. Domácí zachránil obránce.

27

Mohamed Yahaya se objevil sám před domácím brankářem. Udělal mu kličku, ale Komárov zachránil obránce, který balón odvrátil před brankovou čarou! Pak přišla střela zpoza šestnáctky, kterou gólman vyboxoval.

19

Mohlo být srovnáno! Suleiman si zprava zaběhl na dlouhý pas a okamžitě posílal míč před bránu. Tam byl Daniel Pandula, který balón nedokázal zasáhnout tak, aby ho zblízka usměrnil do sítě!

15

15. Michal PUŽÍK - 1:0

15

Komárov právě vstřelil branku!
Pokutový kop s přehledem proměnil MICHAL PUŽÍK, který poslal Šmída doprava a zamířil do jeho protipohybu. Účastník nejvyšší soutěže tak musí dotahovat.

15

Penalta pro Komárov! V pokutovém území se dopustil faulu Chukwuebuka.

5

5. První šance Pardubic, kterou měl Pandula.

5

Daniel Pandula převzal míč na levém křídle. Z této strany postupoval na bránu, ovšem brankář domácích dokázal ve spolupráci s obráncem srazit jeho zakončení na roh!

FK Komárov – FK Pardubice

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 15. Pužík (pen.), 59. Pužík, 88. doplníme – 86. Koukola

FK Pardubice: Šmíd – Machů, Koukola (C), Chukwuebuka, Fauriel, S. Šimek, Velazquez, Zarate, Suleiman, Pandula, Yahaya.
Náhradníci: Šimon – Míšek, Stradins, Brdička, Appiah.