Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Zbrojovka Brno – 1.FC Slovácko

1:0

konec (0:0)

29.06.2024, 11:00 • Stadion Na Šlajsi, Lanžhot • Matěj Skula

Tipsport: 3.71 3.88 1.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

Brno právě vstřelilo branku!
Avšak nakonec se do vedení dostává Brno. Autorem branky je ADAM KRONUS, který dostal dobrou přihrávku z hloubi pole, udělal drobnou kličku Novotnému a následně překonal brankáře Fryštáka přesnou ranou na bližší tyč – 1:0.

85

Tak tahle akce Slovácka zasloužila gól. Merchas Doski potáhl balon z vlastní poloviny, obešel asi pět hráčů a poté nahrál Reiberkovi. Centr od krajního beka Slovácka našel přesně hlavu Kvasiny, který orazítkoval břevno brněnské branky.

82

K exekuci standardky se postavil Michal Kohút a svou velmi hezkou střelou orazítkoval spojnici Sváčkovy branky.

79

První žlutou kartu v utkání vidí v 79. minutě brněnský stoper Štěpánek, který na hranici vápna zastavil unikajícího Okoromiho.

76

A další velkou šanci Brna měl Denis Granečný, ale svou pohlednou ranou těsně vzdálenější tyč minul.

75

Velké nedohody mezi Reinberkem a Fryštákem málem využil po rohu brněnský Večeřa, ale jeho střelecký pokus jen proletěl šestnáctkou.

57

Střídání v týmu 1.FC Slovácko:
ze hřiště odchází Sinyavskyi, přichází Doski.

35

Hezká akce Slovácka. Carlos de Azevedo se uvolnil na pravé straně hřiště a svůj následný centr poslal přesně na nohu Kozáka, který ale z voleje přestřeluje branku.

13

Defenziva Slovácka se teď musela na chvíli obejít bez stopera Hofmanna a málem inkasovala. Po přihrávce ze středu hřiště se ocitl sám před gólmanem Hečou Řezníček, který ještě chtěl vyšperkovat akci pasem na nabíhajícího spoluhráče, ale výborně na poslední chvíli zasáhl vracející se obránce Slovácka Blahút.

10

Trávníkův centr vyboxoval brankář Mucha, Slovácko ale pokračovalo v akci a po dalším centru zprava zakončoval osamocený stoper Hofmann, ale zblízka minul branku Brna.

FC Zbrojovka Brno – 1.FC Slovácko

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 86. Kronus

Karty:   79. Štěpánek (BNO)

FC Zbrojovka Brno: 1. poločas: Mucha (C) – Gyamfi, Pernica, Endl, Mateković, Potočný, Nový, Smejkal, Jambor, Janetzký, Řezníček 2. poločas: Sváček – Hamza, Šural, Štěpánek, Toman, Granečný, Texl, Polák (C), Kronus, Švancara, Večeřa
Trenér: J. Hynek

1.FC Slovácko: 1. poločas: Heča – Blahút, Hofmann, Vaško, Sinyavskyi, Křišťan (C), Trávník, Kozák, Azevedo, Vecheta, Cicilia 2. poločas: Fryšták – Reinberk, Souček (C), Holásek, Sinyavskyi (57. Doski), Kohút, Novotný, Okoromi, Juroška, Havlík, Kvasina
Trenér: R. West