Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Slovan Liberec – FK Varnsdorf

2:0

konec (1:0)

22.06.2024, 11:00 • Hrádek nad Nisou • Matyáš Kotlan

Tipsport: 1.14 7.4 13.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

72

72. KOK - 2:0

72

Liberec právě vstřelil branku!
Po pokutovém kopu jde Slovan do dvoubrankového vedení! Penaltový okamžik vzal na svá bedra OLAF KOK. Svoji přízemní střelu vyslal po levici Pešla, jenž skákal na opačnou stranu. – 2:0.

71

Pokutový kop pro liberecký Slovan! Lukáš Pešl zcela zbytečně vyběhl proti Janu Mikulovi, který si předkopl balón a byl okamžitě složen k zemi a sudí má jasno.

63

Střídání v týmu FK Varnsdorf:
ze hřiště odchází Martin Kouřil, přichází Václav Penc.

62

Branková konstrukce znovu pomáhá hostům! Josef Koželuh po dobrém náběhu našel přímo pod sebou ve vápně Višinského. Ten mířil do horní poloviny branky, na což Pešl nereagoval, ale míč se otírá o břevno.

51

Vážnější možnost také na začátku druhého dějství! Individuální akci na levé straně zakončil obstřelem na zadní tyč Nicolas Penner. Brankář Pešl může být vděčný brankové konstrukci, která ho zachraňuje.

46

Oba týmy proměnily na druhou půli své sestavy.

FC Slovan Liberec
Musil – Mikula, Višinský, Plechatý, Varfolomieiev, Kop, Polyak, Letenay, Penner, Koželuh, Kok

FK Varnsdorf
Pešl – Vlk, Dufek, Kouřil, Kubín, Šipoš T., Šipoš L., Ibrahimi, Svatoš, Kubista, Podzimek

25

Obrovská tutovka na vyrovnání od Varnsdorfu! Po centrovaném balónu zakončoval na dlouhou nohu Pavlo Rudnytskyy. Jeho krkolomný pokus nadělal domácím problém, protože trefuje tyč branky Hasalíka.

16

Po rychlé souhře další velká tutovka Slovanu! Na zadní tyči dostal ideální přihrávku Jakub Hudák. Po zpracování okamžitě mířil na zadní tyč, jenomže Vaňák s tímto počítal a předvedl jistý zákrok.

6

6. POURZITIDIS - 1:0

6

Liberec právě vstřelil branku!
Slovan míří do zaslouženého vedení! Po sraženém centru do pokutového území dostal balón odraženou podobu za obranu. Za ní si neohroženě naběhl MARIOS POURZITIDIS a ve skluzu překonal bezmocného Vaňáka. – 1:0.

5

První větší šance tohoto střetnutí! Mladý Matěj Strnad dokázal rychlou kličkou obehrát dva obránce a vypálit na zadní tyč. Jeho nepříjemnou skákavou střelu dokázal Vaňák vyrazit.

FC Slovan Liberec – FK Varnsdorf

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 6. Pourzitidis, 72. Kok (pen.)

FC Slovan Liberec: 1.pol.: Hasalík – Lehoczki, Ševínský, Pourzitidis, Hudák, Icha, Lexa, Preisler, Frýdek, Kulenović, Strnad 2.pol.: Musil – Mikula, Višinský, Plechatý, Varfolomejev, Kop, Polyak, Letenay, Penner, Koželuh, Kok
Trenér: Radoslav Kováč

FK Varnsdorf: 1.pol.: Vaňák – Zálešák, Kouřil, Kosař, Penc, Usman, Solomon, Sharde, Nykrín, Romagnoli, Rudnytskyy 2.pol.: Pešl – Vlk, Dufek, Kouřil (63. Penc), Kubín, T. Šipoš, L. Šipoš, Ibrahimi, Svatoš, Kubista, Podzimek
Trenér: Ivan Kopecký

Rozhodčí: Kvítek – Blažek, Třešňák