Menu

Fotbal

Přípravný zápas

1. SK Prostějov – MŠK Považská Bystrica

2:0

konec (1:0)

21.06.2024, 17:00 • Sokol Hutisko-Solanec • Karel Jedlička

V souboji českého a slovenského druholigisty slaví výhru v prvním utkání letní přípravy ve valašském Hutisko-Solanci fotbalisté Prostějova, kteří pustili soupeře do šancí až v závěru po prostřídání sestavy, ale Vejmola udržel čisté konto. (18:53:41)
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 2:3. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 1:2.

90

Konec zápasu.

89

Prostějovští si přihrávali nakrátko po zemi na vlastní polovině, dlouho jim však tato taktika nevycházela a po ztrátě míče měli štěstí, že soupeř zakončil zpoza velkého vápna tvrdou ranou nepřesně.

86

Obrovská šance Považské Bystrice na vyrovnání! Dušan Kucharčík skvěle vysunul do běhu Šimona Kováče, jeho samostatný nájezd však dokázal ramenem vyrazit vybíhající Luděk Vejmola.

84

Pro prostějovskou svatyni z této standardky přímé nebezpečí nevzešlo, v pokračující akci se ale chopil míče Kucharčík a z velkého vápna střílel těsně vedle.

83

Po faulu na Slávika budou kopat přímák z přibližně 30 metrů hosté.

82

Vejmola se vrhl po pravé ruce a vyráží nepříjemnou prudkou ránu nízko nad trávníkem.

81

Hanáci se tentokrát neprosadili a vhazuje soupeř.

80

Autor druhé branky Prostějova měl na hlavě i třetí, jeho prudkou hlavičku po centru spoluhráče tmavé pleti s osmičkou na dresu však vyškrabuje brankář Považské Bystrice na roh.

79

Gerebenits obehrál i Vejmolu, z těžkého úhlu vracel míč po zemi před bránu, jenže tam neměl podporu spoluhráčů.

78

Prostějovská rychlá akce po pravé straně končí také přízemní přihrávkou před bránu, kterou si pokryl vracející se obránce.

76

Dva hráči pátého celku slovenské druhé ligy se natahovali ve skluzu po přízemním centru z pravého křídla, pískán je však útočný faul.

75

Probíhá jedno z mnoha střídání, Považská Bystrica ani soupeř však fanouškům žádné informace o sestavě necítí potřebu sdělit a ani hlasatel na utkání není přítomen.

72

72. Radek LEHOVEC - 2:0

72

Prostějov právě vstřelil branku!
Přetažený centr z rohového kopu vracel jeden z prostějovských hlavičkářů před bránu a tam ho bývalý klokan RADEK LEHOVEC rybičkou umístil do sítě.

72

Ševčíkův tečovaný centr se otřel o boční síť, je z něj první prostějovský roh po změně stran.

69

V parném počasí dává rozhodčí pokyn k občerstvovací přestávce.

68

Šimkův nadějný průnik osou hřiště zpacifikovala obrana Považské Bystrice až v posledním okamžiku před nápřahem ke střele.

1. SK Prostějov – MŠK Považská Bystrica

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 25. Matoušek, 72. Lehovec

Karty:   53. Zemko (PBY)

Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 2:3. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 1:2.

1. SK Prostějov: 1. poločas: Vejmola – Krakovčík, Bielan, Imider, Slaměna, Abdoukadir, Matoušek, Lahodný, Látal, Enebi, Koudelka. 2. poločas: Vejmola – Baláž, Ševčík, Trunda, Matocha, Jedlička, Vágner, Lehovec, Habusta, Zapletal, Bartolomeu.