Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

FC Zlínsko – FK Třinec

0:3

konec (0:3)

12.06.2024, 17:30 • Stadion Otrokovice • 32. kolo • Matěj Skula

Tipsport: 3.07 3.65 1.76 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

Střídání v týmu FK Třinec:
ze hřiště odchází Dedič, přichází Ayoola,
ze hřiště odchází Samiec, přichází Orság,
ze hřiště odchází Omasta, přichází Chukwudozie.

85

Znovu v akci střídající Lukáš Vychodil, který tentokrát vybojoval míč a následně jej poslal přímo na branku. Brankář Mrózek musel zasahovat.

80

Střídání v týmu FK Třinec:
ze hřiště odchází Brak, přichází Bartůněk.

76

Střídání v týmu FC Zlínsko:
ze hřiště odchází Galus, přichází Kuběna,
ze hřiště odchází Jovanović, přichází Vychodil,
ze hřiště odchází Russmann, přichází Sekulič.

70

Domácí navíc budou dohrávat zbytek utkání v deseti. Stoper Zlínska Tobiáš Slovák zachyboval při rozehrávce a následně musel zatáhnout za záchrannou brzdu, když fauloval Konečného, který by jinak šel sám. Hlavní rozhodčí Cieslar neváhal.

70

Brankář Mrózek teď hodně zariskoval při rozehrávce a trefil hlavu napadajícího Dana, od kterého se míč odrazil ideálně pro Ondřeje Vintra, ten ale z dobré pozice trefil jen prostor, kde stál třinecký gólman.

66

Střídání v týmu FK Třinec:
ze hřiště odchází Yakubu, přichází Konečný.

56

Střídání v týmu FC Zlínsko:
ze hřiště odchází Dostál, přichází Vintr,
ze hřiště odchází Sami, přichází Pecuch.

53

Po dobře zahraném rohovém kopu hlavičkoval domácí Martin Samiec, zblízka ale poslal míč jen nad branku Kaliny.

36

Další žlutou kartu zápasu vidí hostující Vojtěch Brak, který si očividně přidržel unikajícího Samiho a žlutou může být ještě rád. Fotbalista Zlínska se poté ještě po soupeři ohnal rukou, ale toto počínání už se trestat nebude.

29

Po Galusově přihrávce střílel nebezpečně Weber, jeho střelu vyrazil brankář Mrózek příhodně pro Dostála, který ale také ztroskotal na skvělém zákroku gólmana Třince.

26

Tomáš Weber kopl standardní situaci před zeď a následně donutil brankáře Mrózka k zákroku, který balon vyrazil na roh.

25

Hostující Aliyu Jakubu fauloval před vlastní šestnáctkou Gouamene Dana a dostává žlutou kartu. Zlínsko navíc rozehraje zajímavou standardku.

22

Další hezkou akci Třince zakončoval René Dedič, který ještě nesobecky nahrál Bolfovi, před ním ale odkopl včas míč navrátivší Mirvald.

14

Třinec právě vstřelil branku!
Domácí jsou na ručník, už je to o tři branky. Tentokrát rozehrál Třinec nakrátko, Yakubův následný centr se odrazil příhodně pro hostujícího VOJTĚCHA BRAKA, který propálil brankáře Kalinu – 0:3.

12

A málem to mohlo být o tři branky. Po akci Szewieczka se ke střele dostal Aliyu Yakubu, jehož hodně nepříjemnou střelu vytěsnil skvělým zákrokem brankář Kalina.

9

A hlavní rozhodčí Ondřej Cieslar musí už v deváté minutě vytahovat žlutou kartu, kterou viděl po faulu na Yakubua domácí Robert Russmann.

7

Třinec právě vstřelil branku!
Tak vstup domácím se do zápasu vůbec nepovedl, Třinec vede už po sedmi minutách 2:0! Tomáš Omasta u postranní čáry přetlačil Pernatského i Galuse a následně naservíroval přesnou přihrávku skrz celé pokutové území, kterou uklidil do prázdné branky JAKUB BOLF – 0:2. Asistence: Tomáš Omasta.

5

Třinec právě vstřelil branku!
A hosté svůj první roh využívají! Dobrý centr od rohového praporku usměrnil mimo dosah brankáře Zlínska domácí RENÉ DEDIČ, který nedal gólmanovi otrokovického celku vůbec žádnou šanci – 0:1.

FC Zlínsko – FK Třinec

0:3

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 5. Dedič, 7. Bolf, 14. Brak

Karty:   9. Russmann (OTR) – 25. Yakubu (TRI), 36. Brak (TRI)   70. Slovák (OTR)

FC Zlínsko: Kalina – Slovák, Weber (C), Pernatskyi, Dano, Mirvald, Russmann (76. Sekulič), Sami (56. Pecuch), Galus (76. Kuběna), Jovanović (76. Vychodil), Dostál (56. Vintr)
Náhradníci: Jabůrek

Trenér: David Rojka

FK Třinec: Mrózek – Yakubu (66. Konečný), Bolf, Samiec (86. Orság), Brak (80. Bartůněk), Vlachovský, Szewieczek, Machuča, Omasta (86. Chukwudozie), Dedič (C)(86. Ayoola), Dadak
Náhradníci: Adamuška

Trenér: Tomáš Hejdušek

Rozhodčí: Cieslar – Marek, Dorotík

Diváci: 150