Menu

Fotbal

Mezinárodní přípravné zápasy

Chorvatsko – Severní Makedonie

3:0

konec (2:0)

03.06.2024, 19:00 • Stadion HNK Rijeka • Michal Břuchanský

Tipsport: 1.36 4.49 8.12 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (20:55:12)
Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 2:4. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 14:17.
Chorvatsko v prvním ze dvou přípravných zápasů před startem mistrovství Evropy přejelo Severní Makedonce 3:0. Budoucí soupeř české reprezentace nekladl v Rijece skoro žádný odpor. Za kratší konec tahal už od desáté minuty, kdy se Majer hezky trefil z přímého kopu. Stejný hráč se postaral i o gól do šatny, kdežto na konečných 3:0 v poklidné druhé půli upravil stav domácí miláček Marco Pašalić.

90+2

Konec zápasu.

90+2

Ante Budimir přijal Sučićovu přihrávku za obranu v ofsajdu, takže po kličce gólmanovi a uklizení míče do sítě svůj gól na 4:0 slavit nemohl.

90+1

Nastavují se 2 minuty.

90

Mitrovski uprostřed hřiště nenechal projít Marina Pongračiće. Ani v tomto případě rozhodčí Jug do kapsy pro kartu nesáhl.

89

Do záběru kamer se v rámci přípravné fáze vešel i Dominik Livaković, který měl po změně stran ještě méně práce. Severní Makedonci ho dnes vůbec neprověřili.

88

Sučićovo přenesení překazil Dimoski. Pjaca se poté ocitl v pasti u rohového praporku a neúspěšně se snažil získat pro domácí barvy standardní situaci.

86

Juranović utancoval Čurlinova a otevřel si prostor na křídle. Další kombinace po zemi už takový úspěch neměla, Severní Makedonci tento útok odrazili.

84

Kostadinov na oko napadal rozehrávku Chorvatů, ovšem kvůli odpískanému faulu se musel zase poslušně stáhnout. To samé pak platilo v případě Elmase.

83

Příchod Čurlinova a Ristovského ofenzivu Severní Makedonie nepozvedl. Útočník pražských Bohemians se s míčem ještě pořádně nepotkal.

82

Sotva se Čurlinov rozběhnul, tak měl proti sobě tři Chorvaty, kteří mu kousek za půlkou ukopli míč do autu. Vhazuje Alioski.

81

Budimir se ve vápně dostal do klinče se Zajkovem. Zkusil ochotně spadnout, ale Matej Jug pokutový kop správně nenařídil.

79

79. Marco PAŠALIĆ - 3:0

79

Chorvatsko právě vstřelilo branku!
Ivanušec zapojil do postupného útoku Pjacu, jenž vlevo odcentroval přes Dimoského. Budimirovu hlavičku zblízka Dimitrievski pravou rukou ještě vyrazil, ale s tvrdou dorážkou MARCA PAŠALIĆE už toho moc dělat nemohl. Hráč Rijeky dává na domácím stadionu první gól v seniorské reprezentaci.

79

Do přípravné fáze se zapojil i brankář Dimitrievski. Dlouhý nákop stopil Pongračić, načež byl na své půlce faulován Pjaca.

78

Budimir při vypomáhání obraně fauloval Musliua. Hosté jsou trochu bezradní, co se týče distribuce míče před branku.

Chorvatsko – Severní Makedonie

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 10. Majer, 45. Majer, 79. Marco Pašalić

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 2:4. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 14:17.

Chorvatsko: Livaković – Juranović, Vida, Erlić (67. Pongračić), Sosa – Baturina (67. Marco Pašalić), Kovačić (C) (46. Sučić) – Majer, Kramarić (55. Ivanušec), Perišić (59. Pjaca) – Petković (59. Budimir).
Náhradníci: Labrović, Ivušić – Stanišić, Gvardiol, Šutalo, Brozović, Vlašić, Mario Pašalić.

Trenér: Zlatko Dalić

Severní Makedonie: Dimitrievski (C) – Zajkov, Velkovski (73. Dimoski), Musliu – Aškovski (57. Mitrovski), Elmas, Alimi, Atanasov (57. Kostadinov), Alioski – Miovski (66. Ristovski), Trajkovski (66. Čurlinov).
Náhradníci: Aleksovski, Šiškovski – Elezi, Iliev, Iljazovski, Kjamili, Manev, Serafimov, Todoroski, Zdravkovski.

Trenér: Blagoja Milevski

Rozhodčí: Jug – Žunič, Vidali (SVN)