Menu

Fotbal

FORTUNA:LIGA - Skupina o záchranu

FK Jablonec – FK Pardubice

3:0

konec (0:0)

16.05.2024, 17:00 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • 3. kolo • Ondřej Belák

Tipsport: 1.76 3.67 4.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (18:56:41)
Tři góly, tři body a definitivní záchrana! S dnešním výsledkem budou v Jablonci spokojení. Po bezgólovém prvním poločase se prosadili Polidar, Kratochvíl a Náprstek. Pardubice naopak mohou litovat neproměněných šancí v prvním dějství.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Jablonec ještě ve stylu probíhajícího mistrovství světa v hokeji vyrazil do přečíslení dvou na jednoho. Miloš Kratochvíl se snažil hledat Václava Drchala, přihrávku ale nezvládl podle představ a jako první u ní byl gólman Kinský.

90+2

Michal Hlavatý podržel balon za pokutovém územím a přihrávkou doleva připravil střeleckou pozici Martinu Chlumeckému. Ten trefil pouze protihráče.

90+1

Odstartovalo tříminutové nastavení. Václav Drchal podnikal útok po levém křídle, poté vybídl Černáka. Ten si při převzetí míče pomohl v rozporu s pravidly.

90

Po výborných fotbalových momentech teď ale Matěj Náprstek řeší i nepříjemnější chvíle. Po souboji zůstal chvíli ležet na hřišti, měl by ale být v pořádku.

89

Jablonečtí už mají bezpečný gólový polštář a závěr utkání si užívají s míčem na kopačkách.

88

Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Matěj Polidar, přichází Václav Drchal,
ze hřiště odchází Filip Souček, přichází David Houska.

87

87. Matěj NÁPRSTEK - 3:0

87

Jablonec právě vstřelil branku!
Matěj Polidar skvěle vyřadil ze hry teď už hodně vysunutou pardubickou defenzivu, když z prvního doteku prodloužil míč pro nabíhajícího MATĚJE NÁPRSTKA, který propálil Kinského levačkou na vzdálenější tyč!

86

A další práce pro Fendricha. Vojtěch Patrák mířil svoji hlavičku dobře k tyči, ke smůle Pardubic bylo ale zakončení spíše z kategorie slabších. Domácí gólman si sáhl pro míč a skryl ho v rukavicích.

85

Pardubice rázem znovu ožily a okupují útočnou polovinu hrací plochy.

84

84. Patrák selhal v obrovské šanci

84

Vojtěch Patrák ještě mohl zadělat na drama! V pokutovém území výborně převzal přihrávku a otočil se okolo obránce. V cestě za gólem už mu stál pouze Vilém Fendrich, který svůj tým podržel skvělým zákrokem!

82

Zřejmě definitivní pojistku mohl zařídit Miloš Kratochvíl, nicméně jeho střela z hrany pokutového území šla přímo do míst, kde operoval Kinský.

81

Na tenhle úder už Pardubičtí budou jen těžko hledat odpověď. Navíc teď působí i trošku nalomeným dojmem, domácí celek nadále kontroluje míč a obraz hry.

Dnešní utkání sleduje 1 897 diváků.

78

78. Miloš KRATOCHVÍL - 2:0

FK Jablonec – FK Pardubice

3:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 64. Polidar (Alégué), 78. Kratochvíl (Náprstek), 87. Náprstek (Polidar)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 3:2. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:6.

FK Jablonec: Fendrich – Tekijaški, F. Souček (88. Houska), Polidar (88. Drchal) – Černák, Hollý (46. Náprstek), Nebyla, Kratochvíl (C), Alégué (68. Hübschman) – Čanturišvili, Martinec.
Náhradníci: Hanuš – Hurtado, Štěpánek, Pleštil.

Trenér: Radoslav Látal

FK Pardubice: Kinský – Kukučka (73. Chlumecký), Halinský, Donát, Mareš – Kissiedou, Hlavatý, Patrák, Daněk (62. Solil) – Sychra, Černý (C) (68. Krobot).
Náhradníci: Budinský – Brdička, Mukwelle, Ortíz, Vacek, Zlatohlávek.

Trenér: Radoslav Kováč

Rozhodčí: Všetečka – Matoušek, Leška

Diváci: 1 897