Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Girona FC – Villarreal CF

0:1

konec (0:0)

14.05.2024, 22:00 • Estadi Municipal de Montilivi (Girona) • 36. kolo • Vojtěch Martinek (@mrtnkv)

Tipsport: 1.66 4.72 4.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Kiko Femenía (VLR) v samotném závěru zápasu naprostou zbytečností oslabuje svůj výběr! Ještě předtím, než domácí měli šanci roh vůbec odehrát, totiž v šestnáctce nevybíravě strčil do Sávia, za což vidí druhou žlutou kartu!

90+3

Jde do tuhého, sledujeme posledních pár desítek sekund dnešní bitvy. Ramon Terrats (VLR) zatáhl za záchranou brzdu, po jeho faulu na Sávia se žlutí.

90+3

Střídání v týmu Villarreal CF:
ze hřiště odchází Alejandro Baena, přichází Manu Trigueros.

83

Střídání v týmu Girona FC:
ze hřiště odchází Viktor Cygankov, přichází Toni Villa.

81

Střídání v týmu Villarreal CF:
ze hřiště odchází Santi Comesaña, přichází Étienne Capoue,
ze hřiště odchází Bertrand Traoré, přichází José Luis Morales.

75

Střídání v týmu Girona FC:
ze hřiště odchází Yangel Herrera, přichází Portu,
ze hřiště odchází Miguel Gutiérrez, přichází Valery Fernández.

66

Střídání v týmu Villarreal CF:
ze hřiště odchází Jorge Cuenca, přichází Ramon Terrats,
ze hřiště odchází Gonçalo Guedes, přichází Iljás Achúmáš.

64

Nechápu, jak je možné, že na Montilivi nemáme vyrovnáno! Před Jörgensenem teď nastal chaos a domácí hned několikrát doráželi do takřka prázdné svatyně, všechny míče ale vytěsnili bránící soci přímo na brankové čáře! Divočinu ukončila až prudká rána nad břevno!

62

O vyrovnání nás dělilo jen pár centimetrů! Slova se ujal Cygankov, který svou pěknou ránu zpoza vápna zakroutil přesně na břevno! Skákající Jörgensen se po míči natahoval marně!

59

59. Bertrand TRAORÉ - 0:1

59

Villarreal právě vstřelil branku!
Stačí jedno defenzivní zaváhání a oheň je na střeše! Nepřipravená domácí obrana jen tak tak zvládla odzbrojit Guedese, který dělal pořádnou neplechu ve vápně, jenže hned poté se míč odrazil přímo k BERTRANDU TRAORÉMU a ten po jednoduché dorážce okamžitě běží slavit k drobnému kotli hostujících fanoušků – 0:1!

56

Bertrand Traoré (VLR) teď proti Herrerovi předvedl něco, co připomínalo spíš MMA než fotbal. Rozhodčí po tvrdé srážce okamžitě vytáhl žlutou kartu.

43

No, stačilo jen pár centimetrů a na Montilivi bychom viděli penaltu. Alejandro Baena (VLR) totiž pod tlakem fauloval na hraně pokutového území.

41

Před pauzou se žlutí také na druhé straně, varován je Kiko Femenía (VLR). Domácí si vyzkouší standardku z pozice vedle vápna, to by mohlo být nebezpečné.

36

Padla první žlutá karta a nutno podotknout, že tady nešlo jinak. Daley Blind (GIR) svůj skluz načasoval hodně špatně a zasáhl Guedesův kotník.

27

Fanoušci v ochozech poprvé v zápase vystřelili na nohy, jejich radost ale bleskově vystřídalo zklamání! Dovbyk se po pěkně narýsovaném křižném pasu ocitl ve skvělé střelecké pozici, jenže pak zakončil pouze vedle zadní tyče!

4

A taky jí našli, na Montilivi to zavánělo gólem! Sörloth během bleskového brejku narýsoval pozemní přihrávku na zadní tyč na nabíhajícího Guedese, který se ale k bráně nedostal včas!

Girona FC – Villarreal CF

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 59. B. Traoré

Karty:   36. Blind (GIR) – 41. Femenía (VLR), 43. Baena (VLR), 56. B. Traoré (VLR), 90+3. Terrats (VLR)   90+5. Femenía (VLR)

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 15:5. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 3:14.

Girona FC: Gazzaniga – E. García, Da. López, Blind, Gutiérrez (75. V. Fernández) – Cygankov (83. Villa), Y. Herrera (75. Portu), A. García (C), I. Martín, Sávio – Dovbyk.
Náhradníci: Fuidias, Carlos – J. García, Juanpe, Torre.

Trenér: Míchel.

Villarreal CF: Jörgensen – Femenía, Y. Mosquera, Bailly, Cuenca (66. Terrats) – B. Traoré (81. Morales), Comesaña (81. Capoue), Parejo (C), Baena (90+3. Trigueros) – Go. Guedes (66. Achúmáš), Sörloth.
Náhradníci: Reina – A. Moreno, Mándí.

Trenér: Marcelino.

Rozhodčí: J. Sánchez – Cabañero, J. López.

Diváci: 11 440