Menu

Fotbal

Chance Národní Liga

FC Zlín – FC Vysočina Jihlava

0:0

před zápasem (-:-)

02.10.2024, 16:00 • Stadion Letná, Zlín • 9. kolo • Jan Kobylík

Tipsport: 1.64 4.09 4.79 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Odložená utkání 9. kola Chance Národní Ligy mají stanovený jako náhradní úřední termín středu 2. října s výkopem v 16 hodin. V případě, že stadion disponuje umělým osvětlením a organizátor utkání jej plánuje využít, je úředním výkopem 18 hodin. Časy začátků jednotlivých utkání, stejně jako možnost přesunutí řídícím orgánem soutěže na úterý 1. října, budou upřesněny dodatečně na základě jednání s držitelem TV práv společností Pragosport. (08:44:56)
Ligová fotbalová asociace se rozhodla odložit kompletní víkendová kola Chance Ligy i Chance Národní Ligy. Důvodem je mimořádná situace způsobená velmi nepříznivou předpovědí počasí zejména na východní straně Česka.
FC Vysočina Jihlava
Jihlava se nachází přesně na opačném konci tabulky, tedy na posledním šestnáctém místě. Vysočině se totiž vůbec nevydařilo prvních sedm duelů sezony, ze kterých vytěžila pouze tři body za remízu s Líšní, Táborskem a Vyškovem. V ostatních duele padla, s rezervou Sparty dokonce schytala čtyřgólový debakl. Dnešní hosté se odrazili k lepším výkonům až v posledním utkání před reprezentační pauzou, kdy udolali Žižkov 2:1. Proti Zlínu tak budou chtít na svůj poslední výkon navázat.

Poslední tři utkání
Jihlava vs. Žižkov – 2:1
Žďár nad Sázavou vs. Jihlava 3:2pen
Prostějov vs. Jihlava – 2:1
FC Zlín
Zlín si stále udržuje fantastickou formu a body ztratil pouze v prvním utkání sezony, kdy remízoval s Líšní. Následně si připsal šest výher v řadě, naposledy navíc uspěl v moravském derby se Zbrojovkou. Ševci tak vládnou ligové tabulce, avšak na druhou Chrudim mají pouze jednobodový náskok, takže i nadále potřebují vítězit. Proti Jihlavě budou favoritem, takže by se jim to mělo povézt.

Poslední tři utkání
Brno vs. Zlín – 1:2
Hranice vs. Zlín – 1:2
Vlašim vs. Zlín – 1:3
Dobrý podvečer všem fotbalovým fanouškům! Fotbalová Chance Národní liga má tento víkend na programu své pokračování, jenže stále je možné, že celé kolo bude odloženo kvůli silným dešťům, které mají přijít o víkendu. Pokud se však bude hrát, společně se mnou budete moci sledovat duel mezi Zlínem a Jihlavou. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

FC Zlín – FC Vysočina Jihlava

0:0

před zápasem (-:-)

Zpět na online